Bu forumda üyelerden ve üye yakınlarından virüs enfekte olan var mı?
Benim henüz yok İnşallah olmaz da.
Bu forumda üyelerden ve üye yakınlarından virüs enfekte olan var mı?
Benim henüz yok İnşallah olmaz da.
Sütten (inek az koyun ve keçi karışım mevsimine göre ) yapılmış 1 yıl beklemiş peynir zaten 50 tlden aşağı olamaz harbi %100 sütten üretilmiştir bu
aşağı olan inek sütünden yapılmış taze peynirdir yada sütsüz süt tozu aroması ile yapılmıştır
onun fiyatıda 25 ila 30 tl arası değişir
Bizim ATATÜRK sevgimiz, Anayasanın ilk 3 maddesi gibidir.
Değişmez, değiştirilemez, değiştirilmesi teklif dahi edilemez.
Bir ara Y2K diye 2000 yılına geçiş problemi vardı, bir kaç yerde belki sorun oldu sonra normal yaşam devam etti.
Bu virus ile ilgili şu haber çıktı artık eski düzeninize geçin denecek şey ne olabilir bilmiyorum.
Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
"Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."
Güney Kore'de testi pozitif çıkanların telefonuna aplikasyon yüklenmiş, kendi telefonuna aynı aplikasyonu yükleyenler yakınlarındaki pozitif sonuçlu kişileri görebilmiş.
Bu tip şeyler hayatımıza girecek gibi. Bir nevi test ediliyor yeni dünya düzeni.
Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
"Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."
Bu aksam seansinda edinilen kar ya da zarar hesaba hemen islemiyor mu. Aksam actigim pozlardan ettigim kar benim hesaba islenmemis.
İspanyol bir doktor ağlayarak yaşlılardan solunum cihazını alarak iyileşme umudu olan gençlere verdiklerini ağlayarak anlattığı videoyu ve Irak lı bir doktorun yine ağlayarak ölümlerin aşırı olduğunu ağlayarak anlattığı videosundan sonra tam da aklıma geldi ifadeniz.Sarı kafa ve tayfa coniler tüm dünyaya silah satıp savaşları körükleyip insanları açlığa ve sefalete sürükleyip kendi şişko göbekli obez halkına 5 TRİLYON DOLAR dağıtıyor.Bakalım bu vürüsten sonra dünyada neler değişecek????Patriyota F35 e daha bir çok silaha giden paralar insanlık için harcanabilseydi dünya ne kadar güzel olurdu(hayal işte)
Iyi de aplikasyon a ne gerek var
Baz istasyonlarindan adamlarin yeri belli zaten
GPS singalong i kapatamiyolar O anlasiliyo
Ya da telefonu evde unuttum bahanesini ellerinden alma maksatli
araninca ac o telefonu diyedir
Yalniz cep telefonlari yakinda
Tansiyon olcer sensorle donatilabilir
Hadi yerli electro sirketler goruyum sizi
Bi araba arge muhendis tayfa var
Kedi olali bi fare yakalayalim
Hadi koclarim
Yer İmleri