ALttan kapadığım short jetonunu üstten tekrar açarsak shorta merhaba dedim tekrar
https://i.hizliresim.com/RVJqCT.jpg
Printable View
ALttan kapadığım short jetonunu üstten tekrar açarsak shorta merhaba dedim tekrar
https://i.hizliresim.com/RVJqCT.jpg
Nasıl eğleniyormuyuz gençler 😊
Sen bi tatile neyim gitsen abi, masayı kuruttun bea, ineklerden artık süt gelmiyor, sağa sağa bişii birakmadın
Vallahi dostum hiç o şekilde bakmadım.... Bim de sadece kampanyalı ürün indirimi olur. A101 ve şok da sağlam indirimler oluyor. BİM diğerlerine göre daha pahalıya geliyor. Aslında 3 ü de kafa kafaya gidiyorlar. Birbirlerini dengeliyorlar.
Kipa kapanmadan önce favorimdi. Bim, a101 ve şoktan daha ucuz a satıyorlardı. Tabii her marketinde değil. Burhaniye de aşırı düşük fiyatlarla alışveriş yapıyordum. Mesela; Ekmek yada simit akşam 5 den sonra elde kaldıysa 1 tl yerine 50 kuruşa satılıyordu. Son kullanma tarihi yaklaşan ürünler, Mesela; pınar çocuk devam sütü 200 ml 2.35 yerine 50 kuruşa, Milka beyaz çikolata 5.5 yerine 2 tl, Sütaş 500 gr meyveli yoğurt 5,5 tl yerine 1 tl. GİBİ GİBİ
Dehşet ucuzdu. Hemde son kullanma tarihlerine 10-15 gün varken.
Tüketici odaklı bir firmaydı KİPA... Ama maalesef Migros alınca tarihe karıştı :(
manasız karşılaştırmalar boşuna.. halk kararını vermiş durumda ve mgros'un yeri ayrı..
farklı ihtiyaçlara cevap veriyor..
ucuzluk peşinde koşanların gideceği pek çok market var..
kaldı ki bu durum hiç de kötü değil.. en azından fazla kalabalık olmuyor.. ideal ve insani bir kalabalık yeterli.. zaten mgros normalde zarar etmiyor ama satın alma sürecinin borçları ödeniyor.. yoksa karlı bir şirket..
neyse..mgros olmasaydı ülke daha kötü bir yer olurdu diyebiliriz rahatlıkla.. ama diğerleri için aynısını söyleyemeyiz.. bu bile yeterli..mgros bayrağının dalgalanması için (kalite pahalıdır) benim 3 kuruş fazla vermem gerekiyorsa veririm..
küçük ortak bahçeli'nin az önce yaptığı güya "ekonomik" açıklamalar,
mevcut hükümetin yanlış politikaları sonucunda Ülkenin hem siyasi, hem de ekonomik iflası'nın itirafı niteliğindedir.
kuyruğu dik tutmaya çalışıyorlar ama, kaçınılmaz sona doğru tam gaz, durmak yok yola devam..
dolar 7.3333 üstü pek şık olmaz. bence.
Olasi iktidar değişikliğinde bu dolar yillarca sopa yiyecek tek kurus bile artmayacak
Tum para birimleri dolara karsi deger kazaniyor sadece tl cakiliyor cok yazik
Adam milleti batirmaya doymadi
düne kadar "- bunlar fetöcü" diye suçladıkları, iftira ettikleri insanlardan bugün "- gel bizi kurtar" diyerek medet ummaya başlamışlar..
büyük ortağına yaranacağım, puan kapacağım diye,
İyi parti'nin oylarına talip olmak, "- yanımıza gel" diyerek çağrı yapmak,
içine düştükleri durumun itirafından başka hiç bir anlam taşımaz.
bu "komik" çağrının siyasi arenada karşılığı yoktur. iflasın ilanıdır.
senin iflasına ben niye ortak olayım ?
sen bırak git, biz ne yapacağımızı çok iyi biliyoruz..
Tcell alındı grafik güzel.
Dün açtığım göstermelik 1 kontrat kısayı az bir karla kapatıp, kendime 3 leş senet seçtim. Portföyün %2.5 miktarı ile eşit miktarda akbnk, garan ve thyao aldım. Zarar yazarsam kıytırık patron kağıdında yazmayayım. Düşerlerse almaya devam edeceğim. Son rakamlar ile
%82 dolar-euro, %14.5 altın, %2.5 hisse, %1 TL ile devam ediyorum.
Lenovo P1a41 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
yeni zelandada aylardır vaka yoktu dün açıklanan 4 vaka halkı marketlere akın ettirdi.
Makası kapamaya başlamış 400 puan falan kalmış makasçı pala seni
SM-A505F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
geçen gün de hükümet açıklama yaptı ya bizde ; sektör dışından bazılarının yüksek miktarda buğday alımı yaptığı konusuna dikkat çekti.. ateş olmayan yerden duman çıkmaz.
DSÖ, "korona aşısı" konusunda net açıklama yapmadığı sürece diğer söylemlerin tamamı manipulasyona yönelik açıklamalar. putin'in şaftı kaydı bu işten, "- ben aşıyı buldum" açıklaması tamamen politik. bu kış zor ve çetin geçecek. "her anlamda"..
ziraat bankası 3.000 dolar ve üstü nakit çekimlerde binde 3 belirlemiş döviz çekme komisyonunu
Altın fonları da tırt... Ons +1.5 usd +1.2 altın fonu eksi..evet ikna oldum ben.
RNE-L01 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
çölde bir vaha...
https://i.hizliresim.com/uu2x1m.jpg
Nasıl bir ralli bu arkadaş daha sabahleyin 109700 lerdeydik...
10 kaplan gücünde diye boşuna mı diyoruz paragöz abi :)
Seçbulu bulun.
o uzaylan pek ilgilidir.
bize doğru gelen bişi var mı?
bi sorun şuna. asdas. :he:
nasıl bir ralli arkadaş hangi kağıdı alsam hep düşüyor
acaba 1.5 milyon yatırımcıdan kaçı kazanmıştır.
3 ayda çıktığını 3 ayda geri aldı acaba 3 ay dahamı bekleyeceğiz 1.200'ü görmek için yoksa 3 günde 10 bin puan çıkartıp 1 seansta 20 bin puanmı düşürecekler yine.
nasıl bir ralli arkadaş bat bat bitmiyor
nasıl bir ralli arkadaş
nasıl bir ralli arkadaş
nasıl bir ralli arkadaş
günlük yüksek endeks değeri yaklaşık olarak fibo 0,618 (1120)...
ayrıca 50 günlük ortalamanın (1118) hemen üstü...
buradan gevşeyen endeks 0,50 fibo desteğine kadar geri çekildi (fibo 0,50 güçlü destektir teknik olarak )...
günün kapanışı nerden olacak önemli...
fibo 0,50 <bist kapanış<fibo 0,618 tarzında bir kapanış sıkıntı olmaz ...
https://tvc-invdn-com.akamaized.net/...033cbbf9be.png
gündüz vadelilerle + yap. akşama hepsini geri ver. sabah tekrar + yap. dünya borsalarında istediğin gibi iş çıkar.
Dow un görevi de bu olsa gerek son zamanlarda.