Nasıl eğleniyormuyuz gençler 😊
Sen bi tatile neyim gitsen abi, masayı kuruttun bea, ineklerden artık süt gelmiyor, sağa sağa bişii birakmadın
Hamdım Piştim Yandım
Vallahi dostum hiç o şekilde bakmadım.... Bim de sadece kampanyalı ürün indirimi olur. A101 ve şok da sağlam indirimler oluyor. BİM diğerlerine göre daha pahalıya geliyor. Aslında 3 ü de kafa kafaya gidiyorlar. Birbirlerini dengeliyorlar.
Kipa kapanmadan önce favorimdi. Bim, a101 ve şoktan daha ucuz a satıyorlardı. Tabii her marketinde değil. Burhaniye de aşırı düşük fiyatlarla alışveriş yapıyordum. Mesela; Ekmek yada simit akşam 5 den sonra elde kaldıysa 1 tl yerine 50 kuruşa satılıyordu. Son kullanma tarihi yaklaşan ürünler, Mesela; pınar çocuk devam sütü 200 ml 2.35 yerine 50 kuruşa, Milka beyaz çikolata 5.5 yerine 2 tl, Sütaş 500 gr meyveli yoğurt 5,5 tl yerine 1 tl. GİBİ GİBİ
Dehşet ucuzdu. Hemde son kullanma tarihlerine 10-15 gün varken.
Tüketici odaklı bir firmaydı KİPA... Ama maalesef Migros alınca tarihe karıştı![]()
manasız karşılaştırmalar boşuna.. halk kararını vermiş durumda ve mgros'un yeri ayrı..
farklı ihtiyaçlara cevap veriyor..
ucuzluk peşinde koşanların gideceği pek çok market var..
kaldı ki bu durum hiç de kötü değil.. en azından fazla kalabalık olmuyor.. ideal ve insani bir kalabalık yeterli.. zaten mgros normalde zarar etmiyor ama satın alma sürecinin borçları ödeniyor.. yoksa karlı bir şirket..
neyse..mgros olmasaydı ülke daha kötü bir yer olurdu diyebiliriz rahatlıkla.. ama diğerleri için aynısını söyleyemeyiz.. bu bile yeterli..mgros bayrağının dalgalanması için (kalite pahalıdır) benim 3 kuruş fazla vermem gerekiyorsa veririm..
It is not because things are difficult that we do not dare, it is because we do not dare that they are difficult. (Seneca)
küçük ortak bahçeli'nin az önce yaptığı güya "ekonomik" açıklamalar,
mevcut hükümetin yanlış politikaları sonucunda Ülkenin hem siyasi, hem de ekonomik iflası'nın itirafı niteliğindedir.
kuyruğu dik tutmaya çalışıyorlar ama, kaçınılmaz sona doğru tam gaz, durmak yok yola devam..
dolar 7.3333 üstü pek şık olmaz. bence.
Yatırım tavsiyesi değildir.
Olasi iktidar değişikliğinde bu dolar yillarca sopa yiyecek tek kurus bile artmayacak
Tum para birimleri dolara karsi deger kazaniyor sadece tl cakiliyor cok yazik
Adam milleti batirmaya doymadi
Yer İmleri