Sayfa 865/1006 İlkİlk ... 365765815855863864865866867875915965 ... SonSon
Arama sonucu : 8042 madde; 6,913 - 6,920 arası.

Konu: Viop - XXII

1. Bu borsa bugün artı kapatır.
    Dönüş yeri daha aşağıda.
    Öğleden sonra shortcu toplar ve topuklar.
    Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.

2. bu endekste biztek nasıl bişi?
    100 ve 30 un biztekleri ayrı mı?
    biztek olunca borsayı mı kapatcaklar,
    yoksa sadece endeksi mi?

Bunları sadece ben mi merak ediyorum?
    Pala da merak ediyor mudur acaba?.
    Yatırım tavsiyesi değildir.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İstanbul/L.A
    Gönderi
    723
    "İkinci çeyrek finansalları güçlü gelen Migros ve Coca Cola’nın piyasayı yenmesini bekliyoruz, Sabancı Holding rakamlarında bir sürpriz yok."

bu sabah ki iş yatırım raporlarından birinden...migros un finansalları beğenmişler

Ben ev alışverişinde sadece migros online kullanıyorum. 40 yaşında bi bekarım ben. Eve her gün abla geliyo. Onun telefona da kurdum, hazır siparişlerim var. Bazı şeyler eksildikçe kendi giriyo, siparişi yapıyo. Yerleştiriyo, gidiyo. Online da tartışmasız olarak rakipsizler... Pandemi zamanıda hayat kurtardı her ne kadar teslimat 3-4 güne çıkmış olsaydıda...

4.  Alıntı Originally Posted by KARADUMAN Yazıyı Oku
    dolar/tl durdurulamayacak gibi..
    Dün S Önkibar'ın video başlığı ilginçti: A.BABACAN,T.ERDOĞAN'A BAKIN NİYE SALDIRIYOR VE DAMAT BERAT:"BABACIĞIM DÖVİZ POLİTİKAMIZ YANLIŞ!"

belki bunla alakalıdır.

5.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    İşim çok fırsatım olmadı, bugünlerde Acaip fırsatlar oluyo piyasa yayık ayranı gibi çalkalanıyor
    8:30 da boztancı otobüsünün geçmediği, boztancı durağındaydım.
    bil bakalım ne oldu.
    boztancı otobüzü geldi.
    ama sen gelmedin.
    yine kaçırdık asdas.
    Yatırım tavsiyesi değildir.

6.  Alıntı Originally Posted by kamil79 Yazıyı Oku
    Sadece migros değil ki... Bir sürü büyük market var bu şekilde. Bakıyorum hep boş, hep boş.. Diyorum kendi kendime.
    "Bu firmanın sahipleri çok mu salak."
    Müşteri yok. Fiyatlar çok çok pahalı. Kesinlikle zarar ediyorlar. Ama yinede kalın kafalılığa devam ediyorlar.
    BİM ve diğerlerinin sistemine geçseler deli kar edecekler... Ama kafa basmıyor bu hödüklerin
    A101 güzel bildiğin tükettiğin markalar var Hele a101in 10liralık üzeri kampanyası güzel oluyor.
    bim öyle değil , bim’in bir sodası var almaya gittiğim gidince kinder çikolata nedense uygun oluyor bir de demli tomurcuk çay içmeyi sevene berk çay alıyorum. onun dısında F/P ürünü var mı? Bilelim iyi olur valla

7.  Alıntı Originally Posted by şahit Yazıyı Oku
    8:30 da boztancı otobüsünün geçmediği, boztancı durağındaydım.
    bil bakalım ne oldu.
    boztancı otobüzü geldi.
    ama sen gelmedin.
    yine kaçırdık asdas.
    Adamı ürküttük gamyonu yanaştıramadan tüydü
    sağlık olsun, fırsatlar bitmez
    Hamdım Piştim Yandım

8.  Alıntı Originally Posted by Ariakas Yazıyı Oku
    "İkinci çeyrek finansalları güçlü gelen Migros ve Coca Cola’nın piyasayı yenmesini bekliyoruz, Sabancı Holding rakamlarında bir sürpriz yok."

bu sabah ki iş yatırım raporlarından birinden...migros un finansalları beğenmişler

Ben ev alışverişinde sadece migros online kullanıyorum. 40 yaşında bi bekarım ben. Eve her gün abla geliyo. Onun telefona da kurdum, hazır siparişlerim var. Bazı şeyler eksildikçe kendi giriyo, siparişi yapıyo. Yerleştiriyo, gidiyo. Online da tartışmasız olarak rakipsizler... Pandemi zamanıda hayat kurtardı her ne kadar teslimat 3-4 güne çıkmış olsaydıda...
    Dostum ne kadar konuşsak herkes favori marketine gidecek.. Bu belli. Ama şok ve a101 de eve sipariş işine başladı..

Sayfa 865/1006 İlkİlk ... 365765815855863864865866867875915965 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •