gahahah :drunk::drunk:
en son herkes boş pilot kabinine bakmıyomu koptum. :kahkah::kahkah:
Printable View
en iyisi kripto özellikle FET :)) gelin coinlereeeee
Bunları okudukça çok üzülüyorum..Çünkü ben de yaşadım.Ev de huzur kalmaz-eşin bile ters döner.Evlatlarına bakarsın....
Bunun için ''hayatınızda görmeyeceğiniz ralli olacak diyen.. ve FROTOYU EN ZİRVEDE ÖNEEREN...''..ASTOR 105 iken,bizimle tartışan...
ZDX denilen şahsı anıyorum...
BEN SERTİFİKALIYIM..SİZ bilmiyorsunuz diye diye...KESİN KONUŞARAK kaç kişiyi etkiledi...Tüm mesajları bende...
SONRADA BUNLARLA TARTIŞINCA KINANIYORUM...Borsada önemli olan ASLA KAYBETMEMEKTİR..fırsatlar bitmez..
Bazen 3-5 ay borsayı bırakıp kenarda beklemek lazım..
https://i.hizliresim.com/swgwgdt.PNG
Evindeki gider tıkansa usta gelse azıcık sağından solundan yardım edeyim desen
"eline her keser alan usta değildir, önce çırak olman ,kalfa olman lazım kabiliyet lazım tecrübe lazım" der mi der.
Ondan sonra dönüp kendisi borsada al-sat emri verir "bu iş bu kadar basit" der.
6'lı ganyana gece gündüz yorulan kafalar hisseye gelince anında alır ,anında satar.
Yapacak birşey yok .
bir daha asla borsaya yatırımcı gelmeyecek bu mevcutlar devam ettiği sürece çevremde birçok insan akıllandı ... eski türkiye dolar altın vs buna döndü çocgu ...
Hissede sıkıntı olmuyor suyuniçinde zaman geçince alışıyorsun. Tekkeyi bekleyen çorbayı içer dayucuğum
Derdim o şahısları gündeme getirmek değil..Ama borsa zirvelerdeyken birden ortaya çıkıp günlerce bir yöne algı yaptılar.
En zirvedeki hisseleri şiddetle önerdiler...SERTİFİKALIYIM-BU İŞİN EĞİTİMİNİ ALDIM diyerek inandırıcı olmaya çalıştılar.
Benim en son alacağım hisseleri önerdiler ve methiye düzdüler.
sonrada ortadan kayboldular...(Birisi de GUNDİYDİ...)
Bunun için önerim forumda geçmişi az olan kişilerin KESİN KONUŞMALARINA çok şüphe ile bakın.
Dolar bazlı uzun vadeli ortalamarının çok üzerinde olan hisseyi öneren direk OCAĞINIZA İNCİR AGACI DİKİYORDUR..
MEGAP ta öyle..dolar bazlı 14 kat gitmiş...Patron en zirveden satar..sonra YASAL KILF İLE KORUMA ALTINA GİRER(/KONKORDATO)..oh ne ala..
paralı asker kaynıyor ortalık...ama onlarda piyasa profesyonelleri için iyi işaret oluyor...gundi gelince bir şeyi söylediyse almaman gereken hisselerin baş sırasına yerleştiriyorsun...
burda gelip 2 ay sasa hekts propagandası yaptı sonuc ortada...
ben o gelince zaten ceplere dikkat dedim...
Ben thy yi 2 liralardan alıp sattığımı bilirim.
Hiç alıp satmamış olsaydım şuan köşeydim.
Yani demem o ki
Al sat işinden asla kazanamazsınız.
Capital
@CapitalDergisi
·
5d
Japonya Merkez Bankası Başkanından faiz artırımı sinyali
https://capital.com.tr/haberler/tum-...tirimi-sinyali
buda global anlamda gözünüzün önünde olsun ABD seçimi ve fed faiz indirimi hikayesine geriye düştü ama eylül de japonlarla beraber oynaklık olabilir.
Stratejisi olmayan , teknik , temel , piyasayı okuma ,doydum deyip masadan kalkması bilmeyen bu piyasada kaybeder.
Söferi kamyondan ittirene dair olağan şüphelim var ama
isim veremem tabi
çarşamba beklediğim hareketi bir gün rötarlı yaptı
elimde biraz yan kağıt var şimdilik kuyruk dik :)
Hayaller ve gerçekler
https://www.youtube.com/watch?v=wKtZlqVeZwQ
Son 3 ayda borsa oyun yeri değildir, ykbnk satış hikayesi çıktığında o çoşku fiyatların havada uçması, gri liste ve not arırımına 1 aya kala yabancının her yükselişi satış tarafında olması.bunlar geçiş dönemi için tüyolardı piyasada ben spotçu olduğum için satış hikayesinde bütün pozisyonu boşalttım yeni strateji belirleyip kanal içinde badem sporun ve çıkmaya çalışan grubun tahtalarını kanal içinde trade ettim buradada çok paylaştım.Sistemde öyle thtalar varki günleri bile var trade edicek öyle hakimler piyasaya 23.07.2024 den beride aşağı hareketi bantlarıda burada paylaştım özelden güzel dileklerini gönderen herkese tşkl.Şimdi nakittayim beklediğim rakamlara gelirse duruma göre değerlendirme yaparım .
kolay gelsin.
tanrı istemezse endeks düşmezmiş :))
ya o degil de bir tane teknikci n olacagını bilemiyor hep gnluk yorumlar lan soylesene bu nereye gidecek nerede duracak var mı bir babayigit !
bazı hektaşiler tvitırda milyonluk hesaplarını gösteriyorlardı.. modaydı.
:drunk::drunk:
zamanında almak kadar zamanında satmasını bilmek daha önemli gibi.
söylentilerle değil graflarına gerçekleri koyarsan kalkarsın masadan.
sistemi takip et bu piyasada yeter .
herşey teknik değil örnek vereyim sasa ve eregl 3 aydan fazla bedelsiz başvuru yapalı olmuş sistem özellikle çıkarmadı masada katalizör kalsın diye sasa da çok güzel trade ettim alınıp satılacağı günler belliydi .Hatta akçay bana sasa için ne alaka demişti:)abai sistem kullanmak istiyorsa o masada yer içerim sıkıntı görmem.bedelsizi verdi hikaye bitti eregl de güzel kazandık ben orada bedelsize oynadım badem sporla ama altından ALTIN çıktı:)oda ykbnk satış hikayei gibi benim için adaya veda et ikazıydı pozisyonu kapadık sonuç olarak bazı kararlar alırken arkana dönüp bakma o psikolojiyi yaşarsan hata yapma şansın yükseliyor.Borsayı küçük çocuğun büyümesi gibi düşün düşücek,kalkıcak,yürüyecek,koşucak:)
amaç akıl vermekse bence burada herkes akıl veriyor. ama çoğu kazanmıyor bence.
para kazanmak isteyen sağlam 3-5 fona girer. borsaya haftada bir falan bakar:)
biz aksiyon peşindeyiz işin gerçeği bu.
:drunk::drunk:
Çuvala dolduruyor pala .......hareket tekrar başlar birazdan.....para sabun gibi el değiştiriyor.....
bu arada viop30 makas baya daraldı....45 puan......
thyo da toparlanma var......
seneye yükselirse milyonluk hesabını paylaşır .. ozaman ne diyecen :he:
:drunk:
bu topicin derdi şu bu döngü ben bildim bileli devam eder durur.
% 700 yükselmiş bistte burada çoğu kimse malak gibi arkasından bakmıştır.
% 5 düşsse .. herkes akıl verir :he:
:kahkah::kahkah:
bir insan en kolay kendini kandırır dayucum.
ben bir iddiada bulunmadım zaten.. iki önceki yazımda da söyledim bu işler birazda şans.
ama burada 25 senedir paramı katlıyorum diyeni çok okudum. :)))
:drunk::drunk::drunk:
bistin % 600 - 700 lük rallisinde milyonluk hesap paylaşan ömründe grafik bile görmemiş tonla tecrübesiz yatırımcıda gördü bu gözler.
sasa erdemoğluna geçtikten sonra güzel paralar kazandırdı insanlara bende kazandım arada burada paylaştık şimdi kardeşim bir tahtanın doyum noktası vardır fiyatlama olarak , yatırımda yapmış borca girmiş , dünya piyasası ortada , patronu tahtasını kontrol altına almak isteyenleri görünce çıkmış benim tahtam 80 üzeri etmez demiş daha ne yapsın bunları görmeyip tweter kuşlarını dinlersen hiç kusura bakma acımam çünkü o kuşlar çoktan uçup başka diyarlara gitmiştir.
Borsaya yeni gelenler kolay para kazanmaya geliyor bu yüzden hiç bir donanım almadan kulaktan üflemeyle hareket ediyor .
düştük borsa denen bir bok çukuruna..uğraş dur
Adamın hiç bir donanımı yok trade etmeye geliyor veya yatırımcı olmak istiyorum diyor yav sen kendini geliştirmek yerine şuraya gidicek buraya gidicek diyerek sağdan soldan duyduğun tahtalara giriyorsun :)donanımı olmayan , strateji planlaması yapamayan gidicek profösönele teslim edecek onun yapamadığını o yönetecek bu kadar basit.Ama iş başka kısa yoldan zengin olma