Sayfa 868/981 İlkİlk ... 368768818858866867868869870878918968 ... SonSon
Arama sonucu : 7844 madde; 6,937 - 6,944 arası.

Konu: Viop LVIII

Alıntı Originally Posted by bahriyeli Yazıyı Oku
    Söferi kamyondan ittirene dair olağan şüphelim var ama
    isim veremem tabi

çarşamba beklediğim hareketi bir gün rötarlı yaptı
    Hayaller ve gerçekler
    https://www.youtube.com/watch?v=wKtZlqVeZwQ
    Yatırım uzmanı değilim .Aracı kurumlarda bolca uzman ve uzman görüşleri var.

2. Son 3 ayda borsa oyun yeri değildir, ykbnk satış hikayesi çıktığında o çoşku fiyatların havada uçması, gri liste ve not arırımına 1 aya kala yabancının her yükselişi satış tarafında olması.bunlar geçiş dönemi için tüyolardı piyasada ben spotçu olduğum için satış hikayesinde bütün pozisyonu boşalttım yeni strateji belirleyip kanal içinde badem sporun ve çıkmaya çalışan grubun tahtalarını kanal içinde trade ettim buradada çok paylaştım.Sistemde öyle thtalar varki günleri bile var trade edicek öyle hakimler piyasaya 23.07.2024 den beride aşağı hareketi bantlarıda burada paylaştım özelden güzel dileklerini gönderen herkese tşkl.Şimdi nakittayim beklediğim rakamlara gelirse duruma göre değerlendirme yaparım .
    kolay gelsin.
    FORMASYON AVCISI 53
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.

3. tanrı istemezse endeks düşmezmiş )
    Yatırım tavsiyesi değildir.

4. ya o degil de bir tane teknikci n olacagını bilemiyor hep gnluk yorumlar lan soylesene bu nereye gidecek nerede duracak var mı bir babayigit !
    Yatırım tavsiyesi değildir.

5.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    Stratejisi olmayan , teknik , temel , piyasayı okuma ,doydum deyip masadan kalkması bilmeyen bu piyasada kaybeder.
    Demesi kolay ama yapması zor o işler öyle olmuyor sindoma abi herkes senin kadar teknik bilgiye sahip değil
    Petkoşcumda kalk hadi masadan, nasıl kalkacan
    Hamdım Piştim Yandım

bazı hektaşiler tvitırda milyonluk hesaplarını gösteriyorlardı.. modaydı.

zamanında almak kadar zamanında satmasını bilmek daha önemli gibi.

7.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Ben thy yi 2 liralardan alıp sattığımı bilirim.
    Hiç alıp satmamış olsaydım şuan köşeydim.
    Yani demem o ki
    Al sat işinden asla kazanamazsınız.
    Tupraşın arzından aldıklarımı elim kırılaydıda, kafama bişi düşesede unataydım şimdi recore koltuklu uçağım olurdu, yonca da öle ordada birader yaktı beni
    yazdıklarım asla yatırım tavsiyesi değildir,lütfen forumun ğirişindeki yazıyı okumadan foruma ğirmeyin.232/643

Alıntı Originally Posted by işçi74 Yazıyı Oku
    Tupraşın arzından aldıklarımı elim kırılaydıda, kafama bişi düşesede unataydım şimdi recore koltuklu uçağım olurdu, yonca da öle ordada birader yaktı beni
    bu işler birazda şans bence..

uygun yerden alırsan grafik anlamda hertrlü kazanırsın borsada.

ama aç gözlü olduğunda durum değişiyor.

Sayfa 868/981 İlkİlk ... 368768818858866867868869870878918968 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •