Originally Posted by *Bozkurt Ben thy yi 2 liralardan alıp sattığımı bilirim. Hiç alıp satmamış olsaydım şuan köşeydim. Yani demem o ki Al sat işinden asla kazanamazsınız. Tupraşın arzından aldıklarımı elim kırılaydıda, kafama bişi düşesede unataydım şimdi recore koltuklu uçağım olurdu, yonca da öle ordada birader yaktı beni
yazdıklarım asla yatırım tavsiyesi değildir,lütfen forumun ğirişindeki yazıyı okumadan foruma ğirmeyin.232/643
Originally Posted by işçi74 Tupraşın arzından aldıklarımı elim kırılaydıda, kafama bişi düşesede unataydım şimdi recore koltuklu uçağım olurdu, yonca da öle ordada birader yaktı beni bu işler birazda şans bence.. uygun yerden alırsan grafik anlamda hertrlü kazanırsın borsada. ama aç gözlü olduğunda durum değişiyor.
Originally Posted by EMLAK bu işler birazda şans bence.. uygun yerden alırsan grafik anlamda hertrlü kazanırsın borsada. ama aç gözlü olduğunda durum değişiyor. Bu işler iş değil dayucuğum Bak bakalım petkm grafikisine burdan alan kazanır mı yohusa kaybeder mi Ne diyor
Sen istiyor duj verecek yüz dolar Hamdım Piştim Yandım
Originally Posted by *Bozkurt Bu işler iş değil dayucuğum Bak bakalım petkm grafikisine burdan alan kazanır mı yohusa kaybeder mi Ne diyor dayucuğum petkim eninde sonuda kazandırırda ne kazandırır kaç kazandırır ?? sende takmışssın petkime. şirkete o kadar güveniyosan alacan seneye bakacan kaç olmuş grafik bunu diyah.
bu arada viop30 makas baya daraldı....45 puan......
thyo da toparlanma var......
Forum Rules
Yer İmleri