Sayfa 866/981 İlkİlk ... 366766816856864865866867868876916966 ... SonSon
Arama sonucu : 7844 madde; 6,921 - 6,928 arası.

Konu: Viop LVIII

Alıntı Originally Posted by EGEDUK Yazıyı Oku
    https://www.youtube.com/shorts/Hwvqa-MCWjc

Şoför değil de pilotlar atlıyor galiba.
    gahahah

en son herkes boş pilot kabinine bakmıyomu koptum.

2. en iyisi kripto özellikle FET ) gelin coinlereeeee
    Yatırım tavsiyesi değildir.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
     Alıntı Originally Posted by akcay Yazıyı Oku
    çeşme
    @laviinniaaaa
    İntihar edeceğim buraya notumdur sebebi ibrahim erdemoğlu denen zat tır.
    2 yıldır yatırımcıyım geçmiş yıllardaki kazançlardan yükselişlerden faydalanamadım.
    Güvendim şirkete hisseye o ZATa param pul oldu çocuklarımın rızkı gitti hayatım bitti evim gitti..

#sasa
    @i_Erdemoglu

yazık insanları ne hale getirdiler...burdada pazarlamacıları vardı...
    Bunları okudukça çok üzülüyorum..Çünkü ben de yaşadım.Ev de huzur kalmaz-eşin bile ters döner.Evlatlarına bakarsın....

Bunun için ''hayatınızda görmeyeceğiniz ralli olacak diyen.. ve FROTOYU EN ZİRVEDE ÖNEEREN...''..ASTOR 105 iken,bizimle tartışan...

ZDX denilen şahsı anıyorum...

BEN SERTİFİKALIYIM..SİZ bilmiyorsunuz diye diye...KESİN KONUŞARAK kaç kişiyi etkiledi...Tüm mesajları bende...

SONRADA BUNLARLA TARTIŞINCA KINANIYORUM...Borsada önemli olan ASLA KAYBETMEMEKTİR..fırsatlar bitmez..

Bazen 3-5 ay borsayı bırakıp kenarda beklemek lazım..

Evindeki gider tıkansa usta gelse azıcık sağından solundan yardım edeyim desen
    "eline her keser alan usta değildir, önce çırak olman ,kalfa olman lazım kabiliyet lazım tecrübe lazım" der mi der.
    Ondan sonra dönüp kendisi borsada al-sat emri verir "bu iş bu kadar basit" der.

6'lı ganyana gece gündüz yorulan kafalar hisseye gelince anında alır ,anında satar.

Yapacak birşey yok .
    Yatırım uzmanı değilim .Aracı kurumlarda bolca uzman ve uzman görüşleri var.

5. bir daha asla borsaya yatırımcı gelmeyecek bu mevcutlar devam ettiği sürece çevremde birçok insan akıllandı ... eski türkiye dolar altın vs buna döndü çocgu ...
    Yatırım tavsiyesi değildir.

6. Hissede sıkıntı olmuyor suyuniçinde zaman geçince alışıyorsun. Tekkeyi bekleyen çorbayı içer dayucuğum
    Hamdım Piştim Yandım

Alıntı Originally Posted by pisyedili01 Yazıyı Oku
    Evindeki gider tıkansa usta gelse azıcık sağından solundan yardım edeyim desen
    "eline her keser alan usta değildir, önce çırak olman ,kalfa olman lazım kabiliyet lazım tecrübe lazım" der mi der.
    Ondan sonra dönüp kendisi borsada al-sat emri verir "bu iş bu kadar basit" der.

6'lı ganyana gece gündüz yorulan kafalar hisseye gelince anında alır ,anında satar.

Yapacak birşey yok .
    şahlanan eşşek sırt üstü düşer adaşım

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
    Derdim o şahısları gündeme getirmek değil..Ama borsa zirvelerdeyken birden ortaya çıkıp günlerce bir yöne algı yaptılar.

En zirvedeki hisseleri şiddetle önerdiler...SERTİFİKALIYIM-BU İŞİN EĞİTİMİNİ ALDIM diyerek inandırıcı olmaya çalıştılar.

Benim en son alacağım hisseleri önerdiler ve methiye düzdüler.

sonrada ortadan kayboldular...(Birisi de GUNDİYDİ...)

Bunun için önerim forumda geçmişi az olan kişilerin KESİN KONUŞMALARINA çok şüphe ile bakın.

Dolar bazlı uzun vadeli ortalamarının çok üzerinde olan hisseyi öneren direk OCAĞINIZA İNCİR AGACI DİKİYORDUR..

MEGAP ta öyle..dolar bazlı 14 kat gitmiş...Patron en zirveden satar..sonra YASAL KILF İLE KORUMA ALTINA GİRER(/KONKORDATO)..oh ne ala..

Sayfa 866/981 İlkİlk ... 366766816856864865866867868876916966 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •