Originally Posted by
th3sicilian
Dostum bunun çiftlikbank falan filan ile ne ilgisi var bir sistem önerildi ben de kafama yattığı için deneyerek görmek istedim. Ve her 3 ayda bir çıkan sonuçları paylaşıp topiği okuyan arkadaşların bilgilenmesini istedim bu konuyla ilgili. Son yaptığım tarama ilede bu TV ye bağlı tarayarak hisse seçme işini bıraktığımı söyledim sebebleriyle. (Resimler silinmiş neden olduğunu bilmiyorum)
Amacım sistemi deneyip denemeyen kişiler fikir sahibi olsun. (Uzaktan sadece olmaz şöyle böyle diye ahkam kesmek değil ben söylemiştim keyfi yaşamak hiç değil) asıl bu bu kadar basit ;)
%22bin kazanç zaten olası değildi bunun beklentisinde olmadım çünkü normalde de aldığım hisseleri önerecek şekilde daraltmıştım listemi şuan önerdiği %3000 kazanç daha kabul edilebilir 12-13 sene için. Ama bunu denemeden öğrenemezdik. Sadece benim öğrenmem ise sadece bana yarardı. Kullanan, deneyen, denemek isteyen kişilere uyarı yaparak göstermem ise herkese yarar. Ancak senin bu tip bir mesajının kime yarar?
Kar muhabbetine gelirsek onuda söyledim zaten dün %6.5 gibi falandı toplam kar (9ay boyunca) En fazla %15-16ları gördüm en düşükte %3leri gördüm toplamda. Hatta örneğin Brsan ocak başı aldım sistem önerdiği diye 1-2 hafta içinde sanıyorum %30 civarı kar ettirdi ama sistemi bozmamak için satmadım dün maliyete sattım. 9 ay boyunca düzenli takip ettiğim için sistemi TV Bazlı fiyatlamada yaşananları gördüm test ettim paylaştım. Finnet konuşmalarını bile paylaştım daha önceki mesajlarıma bakarsan amaç bilgilenmek bilgiyi paylaşmak daha iyi şeyler yapabilmek.