Sayfa 173/215 İlkİlk ... 73123163171172173174175183 ... SonSon
Arama sonucu : 1719 madde; 1,377 - 1,384 arası.

Konu: Temel Analiz 3.0

1. Sayın th3sicilian;

sistem bir iyileştirme yapacağını açıklamıştı ; sayın yaşar Erdinç'in ve sizlerin de dikkat çektiğiniz bazı "sorunlara" çözüm bulacaktılar. Nitekim bünyelerindeki stockeys ve fasweb programlarının versiyonları ve isimleri güncellendi yakın zamanda. karşılaştığınız bulgular bu yenileme çalışmalarının sonucu OLABİLİR...

Bu verilerinizi firma ile paylaşarak durumu öğrenebilirsiniz diye düşünüyorum.

Ben temettüşer açıklanmadan önce ve sonra yaptığım taramadan çok farklı sonuçlar aldım güvenilirliği konusunda şüpheye düştüm malesef . Repaint var ne yazık ki

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Alıntı Originally Posted by th3sicilian Yazıyı Oku
    sevgili arkadaşlar selamlar,

1 nisanda 9. ayım dolmak üzere sanıyorum. Bu sefer programı erkenden alıp kontrol etmek istemiştim ne durumdayız diye. Sistemde 1-2 hissede repaint olmuştu firma ile konuştum düzeltme vs çözüldü çözülmedi epey konuştum sonrasında kendimce sınırladığım için sıkıntı yok böyle devam ederim diyordum. ve en son ocak ayında aldığımdan beri hisseler resimdeki gibiydi. Bu son hale kadar her 3 aylık dönem sonunda 2-3 seferlik repaint yaşamıştım. Gözüken son getiri ise %22bin civarıydı (son tarama üzerine yeniden başlattığım için kaybettim o taramayı bu da aynı taramanın aylık versiyonu olduğu için bunu paylaştım)

Bugün ki taramada ise çıkan sonuç

bu resimde ise sanki ocakta bana Brisa Doas Prkme Gsdho önermiş gibi repaint yapmış ki (Daha önceki aylarıda değiştirmiş) şubat sonuna kadar hergün taradım böyle birşey yoktu. Hayır Yaptığım taramada toplamda 50-60 arası hisse içerisinde yapıyor taramayı ona rağmen bu kadar repaint ile karşılaşmak can sıkıcı oldu.

Ekstradan getiri potansiyeli %22binden %3bine düşmüş 7de 1e inmiş. Tamam daha mantıklı gibi olmuş ama bunu neye göre yaptılar nasıl oldu onuda belirten birşey yok.

8 ay boyunca benim 10 hissede karım ise %6 civarı şuan biraralar %15 civarını görmüştü. Tamam normal şartlarda da bu hisseleri alırım dediğim hisseleri aldım ancak o mide bulandıran küçük sinek artık çoğalmaya başladı ve inancımı iyice kırdı. Açıkçası sisteme daha fazla devam etmeyi düşünmüyorum çünkü bu programa güvenerek hareket ediyoruz ancak arkamızdan iş çeviriyor..
    hayır anlamadığım nokta gerçekten topicin başındaki rakamlara inandınız mı ?

2 3 kişi çok kez bahsetti böyle bir kazanç yok . fizik kurallarına aykırı ve repaint yapmak zorunda diye.

yani nebekliyorsunuz anlamıyorum.

illa olay patlak verecek bumudur ?

sizinki kusura bakmayın ama çiflik bank hikayesine döndü.

kaç kere uyarı yapıldı burda.. mantığın dahi kabul etmeyeceği rakamlar.

şukadar kazandım diyen adam çıkar koyar ekstresini. ! % 22000 YANİ.

bu kadar basit.

gerisi eğlence )

Alıntı Originally Posted by DRİZM Yazıyı Oku
    Sayın th3sicilian;

sistem bir iyileştirme yapacağını açıklamıştı ; sayın yaşar Erdinç'in ve sizlerin de dikkat çektiğiniz bazı "sorunlara" çözüm bulacaktılar. Nitekim bünyelerindeki stockeys ve fasweb programlarının versiyonları ve isimleri güncellendi yakın zamanda. karşılaştığınız bulgular bu yenileme çalışmalarının sonucu OLABİLİR...

Bu verilerinizi firma ile paylaşarak durumu öğrenebilirsiniz diye düşünüyorum.
    tabi tabi 2 sene daha denesinler

sonra bi güncelleme daha..

ahahha

çiflik bank.

neyi güncelliyorsun arkadaş... bilançolar bellli

5.  Alıntı Originally Posted by th3sicilian Yazıyı Oku
    sevgili arkadaşlar selamlar,

1 nisanda 9. ayım dolmak üzere sanıyorum. Bu sefer programı erkenden alıp kontrol etmek istemiştim ne durumdayız diye. Sistemde 1-2 hissede repaint olmuştu firma ile konuştum düzeltme vs çözüldü çözülmedi epey konuştum sonrasında kendimce sınırladığım için sıkıntı yok böyle devam ederim diyordum. ve en son ocak ayında aldığımdan beri hisseler resimdeki gibiydi. Bu son hale kadar her 3 aylık dönem sonunda 2-3 seferlik repaint yaşamıştım. Gözüken son getiri ise %22bin civarıydı (son tarama üzerine yeniden başlattığım için kaybettim o taramayı bu da aynı taramanın aylık versiyonu olduğu için bunu paylaştım)

Bugün ki taramada ise çıkan sonuç

bu resimde ise sanki ocakta bana Brisa Doas Prkme Gsdho önermiş gibi repaint yapmış ki (Daha önceki aylarıda değiştirmiş) şubat sonuna kadar hergün taradım böyle birşey yoktu. Hayır Yaptığım taramada toplamda 50-60 arası hisse içerisinde yapıyor taramayı ona rağmen bu kadar repaint ile karşılaşmak can sıkıcı oldu.

Ekstradan getiri potansiyeli %22binden %3bine düşmüş 7de 1e inmiş. Tamam daha mantıklı gibi olmuş ama bunu neye göre yaptılar nasıl oldu onuda belirten birşey yok.

8 ay boyunca benim 10 hissede karım ise %6 civarı şuan biraralar %15 civarını görmüştü. Tamam normal şartlarda da bu hisseleri alırım dediğim hisseleri aldım ancak o mide bulandıran küçük sinek artık çoğalmaya başladı ve inancımı iyice kırdı. Açıkçası sisteme daha fazla devam etmeyi düşünmüyorum çünkü bu programa güvenerek hareket ediyoruz ancak arkamızdan iş çeviriyor..
    Zamanında seslendi,k mantıklı açıklamalar getirdik. Çeşitli tartısmalar yaşadık dedik tamam bekleyelım görelim kendi haline bıraktık topıgı sonuç ne oldu. Bunu bende yazmıyorum sizler acıklamışsınız zaten.

Tamam dediğimiz şey oluyor tam tahmin ettiğimiz şey oldu geçmişi geleceğe göre şekillendırıyor fiyat değişikliklerine temettü fiyat değişiklik ve verimliliklerine göre tüm liste değişiyor.

Açıkalamaya calıstıgım şey tamda buydu nokta ve virgül dahi eksiği yok. TAM dediğimiz şeyi yapmış.

Buda demek oluyorkı geçmiş getiriler testler hepsi malesef ve malesef gerçekçi değil.

Daha çıkan bu sonuçlar hiçbirşey daha aslında durum oldugundan dahada vahim. bu hısslerın hepsı zamanla dahada cok değişecek. bugun en son testte cıkan liste 3 - 5 ay sonra komple değişmiş cıkacak. hiç listede olmayan hisseler konulacak yerine geçmideki tüm aylardaki hisseleri değiştirecek. BU işin kayma maliyetleri hisseleri bir gün önceden almış gibi varsayması falan bunların hepsini topladıgınızda ortada kar adına birşey kalmayabilir bile.

Algoritma olayıyla haşır neşir olmayan arkadaşlar söylediklerimizi küçük görmüş veya önemsememiş olabilir arkadaşlar hiç repaint olmamış olsaydı bile sadece hisseleri bir gün önceden almış gibi göstermesi bile size ufacık birşey ya nolacak dedirtir. ama algoritma olayını sistemli alış satış yapmayı tecrübe etmiş birisi size derki sadece bir gün önceden almış satmış olarak göstermesi devasa kayıplara yol acıyor. Bakın bu konuyuda hiç küçümsemeyin çok ciddi getiri değşişikliklerine yol acıyor bu durum.

Kaldı ki malesef bu programda hem repaint hemde bir gün önceden almış satmış gösterme durmunun ikiside var.

Kar etmiş veya kazanmış arkadaşlar aslında programın eserıyle değil tamamen şans eserı kazanmış oluyorlar.

Zar atılmış gibi hisse seçmiş oluyor ve sansınıza kazanmış oluyorsunuz.

Şimdi erhan bir delik buldun hadi gir ordan eline koz geçti gibi düşünenler vardır. Bunların hepsini bir kenara atın bunun derdinde filan değilim. İlk yazdıgımdan beri repaint yapmayan bir formul geliştirin diyip duruyordum.

Boş yere zaman kaybettiniz. Şimdi sorunu bulduk hepinizde şahit oldunuz artık bu konuyla ilgili herhalde tartısmaya luzum yoktur. Peki ne yapabilirsiniz/yapabiliriz. Çözüme odaklanmalıyız.

Firma yetkilileri bu durumu defalarca kez dile getirildi ancak ciddi bir geri dönüş alınamadı.

O halde kendi çözümünüzü kendiniz üretmelisiniz. Nedir buda repaint yapmayan bir formul kullanarak aynı testi yapmaya baslamalısınız hemen.

Sonucta bu programa bir para verdiniz Paranızda boşa gitmesi belki diğer repaint yapmayan göstergeler düzgün calısıyor olabilir o yüzden son seçeneğine kadar denemelere devam edelim derim.

Fiyatı baz alabilecek her türlü formulden kaçınacaksınız. f/k temettü / hisse başı kar vb gibi bu formuller asla kullanılmayacak. Diğer bilanco rasyolarını kullanarak bir formul daha geliştirin ve bir kaç arkadaş yine resmi çeksin 3 ayda bir tekrar tekrar kontrol edelım hisselerde değişiklik olacakmı ne olacak bakalım.

Düzgünse en kötü ihtimalle o formullerle ilerlersiniz. En azından saçma sapan hisselere girmemiş olursunuz.

DRZIM hocamada önerim şu kendisinin yeni bir formul geliştirerek repaint yapmayacak formuller üzerine bir strateji geliştirsin ve aynı testi o formuldede deneyelım derim.

Sonuçta sizde para emek zaman harcadınız web site açtınız

Yeni formullerı deneyecek olanlar hem formulu yazsın buraya hemde resmini çekip atsın böylece atılan formulun ıcınde repaint yapma ihtimali olan birşey varmı görmüş oluruz. UNUTMAYIN f/k Tv vb aklıma gelmiyor simdi bunun gibi fiyatla hesaplanan hiçbir rasyoyu eklemeyeceksınız.
    Senin almaya cesaret edemediğin riskleri alanlar, senin yaşamak istediğin hayatı yaşarlar..
    Sokrates twit @erhanacikgoz1

6. Şunuda belirtmeyi unutmuşum cunku bu büyük birşeydi burayı geçtim twitterde ünlü bir ekonomıst mıydı kımdı o biri vardı.

oraya buraya bu programı ve tv üzerine getirileri yazıp propaganda yapıyordu.

ismini unttum şimdi. neredeyse her twitinde işte TV yi söyle seçerek elde edilen getiri şuymuş filan gibi hem TV yi ön plana cıkartıyor hemde programı ön plana cıkartıyordu ünlü bir isim piyasadanbirisi.

Bende onla konusmustum resimlerinin altına yorum filan atmıştım bir kaç web sitede de bununla ilgili yine yazılar var hatta sanırım bir taneside borsagundemdeydi.

Bakın çok büyük bir olay bu binlerce kucuk yatırımcı o adamı takıp edıyor borsagundemı takıp edıyor vesaire.

Ama sozde bu ekonomıst piyasanın ıcınden olan bu arkadasımız bunun repaint yapabileceğini sorgulamamış bile.

DRZİM hocamı anlarım samimi bir biçimde yardımcı olmaya calıstı o nerden bılsın repainti mepainti ona hak veririm.

Ama bu adama hak veremem kusura bakmasın sen hem piyasanın içinden birisin hem yazdıgın yazıları bınlerce kısı okuyor ustelık borsagundemde yayınlanıyor.

40 kere düşünerek hesaplayarak yazması gerekirdi. Belkı hala daha bu olaydan bır haber aynı resimleri göz dolduran getirileri paylasmaya devam edecek...

İşte bu yuzden bastan beri sürekli felsefeden sorgulamadan hemen ınanmayından bahsedip duruyordum.

Bugun neye bakarsanız bakın ama aşağıdaki kurallar cercevesınde gidin.

Felsefi bakış acısıyla bakın HERŞEYE!!!!!!!!!

Senin almaya cesaret edemediğin riskleri alanlar, senin yaşamak istediğin hayatı yaşarlar..

7. programı yapanları buldum

https://www.yildizteknopark.com.tr/t...asoft-314.html

aha isimleri buldum

biri bu http://bigpara.hurriyet.com.tr/bigpa...urma_ID985711/

diğeride

https://twitter.com/TuncayTursucu

diğer repaintli getiriler

https://kanalfinans.com/egitim/borsa...zmen-nalbantli

https://kanalfinans.com/yazarlar/gizmen-nalbantli/

ne kadar piyasanın içinden olurlarsa olsunlar. Güvenirken 2 kere düşünülmeli.

8.  Alıntı Originally Posted by EMLAK Yazıyı Oku
    hayır anlamadığım nokta gerçekten topicin başındaki rakamlara inandınız mı ?

2 3 kişi çok kez bahsetti böyle bir kazanç yok . fizik kurallarına aykırı ve repaint yapmak zorunda diye.

yani nebekliyorsunuz anlamıyorum.

illa olay patlak verecek bumudur ?

sizinki kusura bakmayın ama çiflik bank hikayesine döndü.

kaç kere uyarı yapıldı burda.. mantığın dahi kabul etmeyeceği rakamlar.

şukadar kazandım diyen adam çıkar koyar ekstresini. ! % 22000 YANİ.

bu kadar basit.

gerisi eğlence )
    Dostum bunun çiftlikbank falan filan ile ne ilgisi var bir sistem önerildi ben de kafama yattığı için deneyerek görmek istedim. Ve her 3 ayda bir çıkan sonuçları paylaşıp topiği okuyan arkadaşların bilgilenmesini istedim bu konuyla ilgili. Son yaptığım tarama ilede bu TV ye bağlı tarayarak hisse seçme işini bıraktığımı söyledim sebebleriyle. (Resimler silinmiş neden olduğunu bilmiyorum)

Amacım sistemi deneyip denemeyen kişiler fikir sahibi olsun. (Uzaktan sadece olmaz şöyle böyle diye ahkam kesmek değil ben söylemiştim keyfi yaşamak hiç değil) asıl bu bu kadar basit ;)

%22bin kazanç zaten olası değildi bunun beklentisinde olmadım çünkü normalde de aldığım hisseleri önerecek şekilde daraltmıştım listemi şuan önerdiği %3000 kazanç daha kabul edilebilir 12-13 sene için. Ama bunu denemeden öğrenemezdik. Sadece benim öğrenmem ise sadece bana yarardı. Kullanan, deneyen, denemek isteyen kişilere uyarı yaparak göstermem ise herkese yarar. Ancak senin bu tip bir mesajının kime yarar?

Kar muhabbetine gelirsek onuda söyledim zaten dün %6.5 gibi falandı toplam kar (9ay boyunca) En fazla %15-16ları gördüm en düşükte %3leri gördüm toplamda. Hatta örneğin Brsan ocak başı aldım sistem önerdiği diye 1-2 hafta içinde sanıyorum %30 civarı kar ettirdi ama sistemi bozmamak için satmadım dün maliyete sattım. 9 ay boyunca düzenli takip ettiğim için sistemi TV Bazlı fiyatlamada yaşananları gördüm test ettim paylaştım. Finnet konuşmalarını bile paylaştım daha önceki mesajlarıma bakarsan amaç bilgilenmek bilgiyi paylaşmak daha iyi şeyler yapabilmek.

Sayfa 173/215 İlkİlk ... 73123163171172173174175183 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •