Artan
Azalan
��lem
BIST 30
BIST 50
BIST 100
NASDAQ 100
Hisse Fiyat Fark% Hacim (TL) D���k / Y�ksek
390,50 10% 6,56 Mn 355,50 / 390,50
6,05 10% 13,27 Mn 5,45 / 6,05
17,60 10% 185,59 Mn 16,11 / 17,60
86,90 10% 807,14 Mn 78,20 / 86,90
12,55 9.99% 1,76 Mr 11,46 / 12,55
19,17 -10% 785,37 Mn 19,17 / 22,00
22,14 -10% 192,04 Mn 22,14 / 25,00
108,90 -10% 1,22 Mr 108,90 / 122,00
324,00 -10% 558,18 Mn 324,00 / 373,50
19,80 -10% 1,76 Mr 19,80 / 23,80
2,91 -9.91% 25,75 Mr 2,91 / 3,25
335,00 0.53% 16,24 Mr 310,00 / 336,50
189,00 5.06% 12,33 Mr 171,20 / 196,30
304,00 -0.57% 9,56 Mr 304,00 / 310,00
29,00 6.62% 8,49 Mr 26,56 / 29,00
20,70 1.67% 1,29 Mr 20,22 / 21,04
71,55 -1.65% 7,57 Mr 71,05 / 73,70
412,75 -1.55% 5,70 Mr 410,75 / 423,50
335,00 0.53% 16,24 Mr 310,00 / 336,50
813,00 4.1% 6,27 Mr 786,50 / 814,50
100,40 -0.59% 385,64 Mn 99,95 / 102,50
113,40 -1.13% 218,40 Mn 113,20 / 115,90
412,75 -1.55% 5,70 Mr 410,75 / 423,50
36,80 3.66% 267,89 Mn 35,70 / 37,16
10,97 -4.11% 338,77 Mn 10,97 / 11,57
85,10 0.65% 519,84 Mn 84,15 / 86,90

Masrafsýz Bankacýlýk + 1.000 TL Nakit! Enpara’dan Çifte Avantaj

Masrafsýz Bankacýlýk + 1.000 TL Nakit! Enpara’dan Çifte Avantaj
Sayfa 173/217 ÝlkÝlk ... 73123163171172173174175183 ... SonSon
Arama sonucu : 1730 madde; 1,377 - 1,384 arasý.

Konu: Temel Analiz 3.0

1. Sayýn th3sicilian;

sistem bir iyileþtirme yapacaðýný açýklamýþtý ; sayýn yaþar Erdinç'in ve sizlerin de dikkat çektiðiniz bazý "sorunlara" çözüm bulacaktýlar. Nitekim bünyelerindeki stockeys ve fasweb programlarýnýn versiyonlarý ve isimleri güncellendi yakýn zamanda. karþýlaþtýðýnýz bulgular bu yenileme çalýþmalarýnýn sonucu OLABÝLÝR...

Bu verilerinizi firma ile paylaþarak durumu öðrenebilirsiniz diye düþünüyorum.

Ben temettüþer açýklanmadan önce ve sonra yaptýðým taramadan çok farklý sonuçlar aldým güvenilirliði konusunda þüpheye düþtüm malesef . Repaint var ne yazýk ki

Tapatalk kullanarak iPhone aracýlýðýyla gönderildi

Alýntý Originally Posted by th3sicilian Yazýyý Oku
    sevgili arkadaþlar selamlar,

1 nisanda 9. ayým dolmak üzere sanýyorum. Bu sefer programý erkenden alýp kontrol etmek istemiþtim ne durumdayýz diye. Sistemde 1-2 hissede repaint olmuþtu firma ile konuþtum düzeltme vs çözüldü çözülmedi epey konuþtum sonrasýnda kendimce sýnýrladýðým için sýkýntý yok böyle devam ederim diyordum. ve en son ocak ayýnda aldýðýmdan beri hisseler resimdeki gibiydi. Bu son hale kadar her 3 aylýk dönem sonunda 2-3 seferlik repaint yaþamýþtým. Gözüken son getiri ise %22bin civarýydý (son tarama üzerine yeniden baþlattýðým için kaybettim o taramayý bu da ayný taramanýn aylýk versiyonu olduðu için bunu paylaþtým)

Bugün ki taramada ise çýkan sonuç

bu resimde ise sanki ocakta bana Brisa Doas Prkme Gsdho önermiþ gibi repaint yapmýþ ki (Daha önceki aylarýda deðiþtirmiþ) þubat sonuna kadar hergün taradým böyle birþey yoktu. Hayýr Yaptýðým taramada toplamda 50-60 arasý hisse içerisinde yapýyor taramayý ona raðmen bu kadar repaint ile karþýlaþmak can sýkýcý oldu.

Ekstradan getiri potansiyeli %22binden %3bine düþmüþ 7de 1e inmiþ. Tamam daha mantýklý gibi olmuþ ama bunu neye göre yaptýlar nasýl oldu onuda belirten birþey yok.

8 ay boyunca benim 10 hissede karým ise %6 civarý þuan biraralar %15 civarýný görmüþtü. Tamam normal þartlarda da bu hisseleri alýrým dediðim hisseleri aldým ancak o mide bulandýran küçük sinek artýk çoðalmaya baþladý ve inancýmý iyice kýrdý. Açýkçasý sisteme daha fazla devam etmeyi düþünmüyorum çünkü bu programa güvenerek hareket ediyoruz ancak arkamýzdan iþ çeviriyor..
    hayýr anlamadýðým nokta gerçekten topicin baþýndaki rakamlara inandýnýz mý ?

2 3 kiþi çok kez bahsetti böyle bir kazanç yok . fizik kurallarýna aykýrý ve repaint yapmak zorunda diye.

yani nebekliyorsunuz anlamýyorum.

illa olay patlak verecek bumudur ?

sizinki kusura bakmayýn ama çiflik bank hikayesine döndü.

kaç kere uyarý yapýldý burda.. mantýðýn dahi kabul etmeyeceði rakamlar.

þukadar kazandým diyen adam çýkar koyar ekstresini. ! % 22000 YANÝ.

bu kadar basit.

gerisi eðlence )
    Anlam, hergün bizim kendi çabamýzla kurduðumuz bir[I][U] hayattýr.

Alýntý Originally Posted by DRÝZM Yazýyý Oku
    Sayýn th3sicilian;

sistem bir iyileþtirme yapacaðýný açýklamýþtý ; sayýn yaþar Erdinç'in ve sizlerin de dikkat çektiðiniz bazý "sorunlara" çözüm bulacaktýlar. Nitekim bünyelerindeki stockeys ve fasweb programlarýnýn versiyonlarý ve isimleri güncellendi yakýn zamanda. karþýlaþtýðýnýz bulgular bu yenileme çalýþmalarýnýn sonucu OLABÝLÝR...

Bu verilerinizi firma ile paylaþarak durumu öðrenebilirsiniz diye düþünüyorum.
    tabi tabi 2 sene daha denesinler

sonra bi güncelleme daha..

ahahha

çiflik bank.

neyi güncelliyorsun arkadaþ... bilançolar bellli
    Anlam, hergün bizim kendi çabamýzla kurduðumuz bir[I][U] hayattýr.

5.  Alýntý Originally Posted by th3sicilian Yazýyý Oku
    sevgili arkadaþlar selamlar,

1 nisanda 9. ayým dolmak üzere sanýyorum. Bu sefer programý erkenden alýp kontrol etmek istemiþtim ne durumdayýz diye. Sistemde 1-2 hissede repaint olmuþtu firma ile konuþtum düzeltme vs çözüldü çözülmedi epey konuþtum sonrasýnda kendimce sýnýrladýðým için sýkýntý yok böyle devam ederim diyordum. ve en son ocak ayýnda aldýðýmdan beri hisseler resimdeki gibiydi. Bu son hale kadar her 3 aylýk dönem sonunda 2-3 seferlik repaint yaþamýþtým. Gözüken son getiri ise %22bin civarýydý (son tarama üzerine yeniden baþlattýðým için kaybettim o taramayý bu da ayný taramanýn aylýk versiyonu olduðu için bunu paylaþtým)

Bugün ki taramada ise çýkan sonuç

bu resimde ise sanki ocakta bana Brisa Doas Prkme Gsdho önermiþ gibi repaint yapmýþ ki (Daha önceki aylarýda deðiþtirmiþ) þubat sonuna kadar hergün taradým böyle birþey yoktu. Hayýr Yaptýðým taramada toplamda 50-60 arasý hisse içerisinde yapýyor taramayý ona raðmen bu kadar repaint ile karþýlaþmak can sýkýcý oldu.

Ekstradan getiri potansiyeli %22binden %3bine düþmüþ 7de 1e inmiþ. Tamam daha mantýklý gibi olmuþ ama bunu neye göre yaptýlar nasýl oldu onuda belirten birþey yok.

8 ay boyunca benim 10 hissede karým ise %6 civarý þuan biraralar %15 civarýný görmüþtü. Tamam normal þartlarda da bu hisseleri alýrým dediðim hisseleri aldým ancak o mide bulandýran küçük sinek artýk çoðalmaya baþladý ve inancýmý iyice kýrdý. Açýkçasý sisteme daha fazla devam etmeyi düþünmüyorum çünkü bu programa güvenerek hareket ediyoruz ancak arkamýzdan iþ çeviriyor..
    Zamanýnda seslendi,k mantýklý açýklamalar getirdik. Çeþitli tartýsmalar yaþadýk dedik tamam bekleyelým görelim kendi haline býraktýk topýgý sonuç ne oldu. Bunu bende yazmýyorum sizler acýklamýþsýnýz zaten.

Tamam dediðimiz þey oluyor tam tahmin ettiðimiz þey oldu geçmiþi geleceðe göre þekillendýrýyor fiyat deðiþikliklerine temettü fiyat deðiþiklik ve verimliliklerine göre tüm liste deðiþiyor.

Açýkalamaya calýstýgým þey tamda buydu nokta ve virgül dahi eksiði yok. TAM dediðimiz þeyi yapmýþ.

Buda demek oluyorký geçmiþ getiriler testler hepsi malesef ve malesef gerçekçi deðil.

Daha çýkan bu sonuçlar hiçbirþey daha aslýnda durum oldugundan dahada vahim. bu hýsslerýn hepsý zamanla dahada cok deðiþecek. bugun en son testte cýkan liste 3 - 5 ay sonra komple deðiþmiþ cýkacak. hiç listede olmayan hisseler konulacak yerine geçmideki tüm aylardaki hisseleri deðiþtirecek. BU iþin kayma maliyetleri hisseleri bir gün önceden almýþ gibi varsaymasý falan bunlarýn hepsini topladýgýnýzda ortada kar adýna birþey kalmayabilir bile.

Algoritma olayýyla haþýr neþir olmayan arkadaþlar söylediklerimizi küçük görmüþ veya önemsememiþ olabilir arkadaþlar hiç repaint olmamýþ olsaydý bile sadece hisseleri bir gün önceden almýþ gibi göstermesi bile size ufacýk birþey ya nolacak dedirtir. ama algoritma olayýný sistemli alýþ satýþ yapmayý tecrübe etmiþ birisi size derki sadece bir gün önceden almýþ satmýþ olarak göstermesi devasa kayýplara yol acýyor. Bakýn bu konuyuda hiç küçümsemeyin çok ciddi getiri deðþiþikliklerine yol acýyor bu durum.

Kaldý ki malesef bu programda hem repaint hemde bir gün önceden almýþ satmýþ gösterme durmunun ikiside var.

Kar etmiþ veya kazanmýþ arkadaþlar aslýnda programýn eserýyle deðil tamamen þans eserý kazanmýþ oluyorlar.

Zar atýlmýþ gibi hisse seçmiþ oluyor ve sansýnýza kazanmýþ oluyorsunuz.

Þimdi erhan bir delik buldun hadi gir ordan eline koz geçti gibi düþünenler vardýr. Bunlarýn hepsini bir kenara atýn bunun derdinde filan deðilim. Ýlk yazdýgýmdan beri repaint yapmayan bir formul geliþtirin diyip duruyordum.

Boþ yere zaman kaybettiniz. Þimdi sorunu bulduk hepinizde þahit oldunuz artýk bu konuyla ilgili herhalde tartýsmaya luzum yoktur. Peki ne yapabilirsiniz/yapabiliriz. Çözüme odaklanmalýyýz.

Firma yetkilileri bu durumu defalarca kez dile getirildi ancak ciddi bir geri dönüþ alýnamadý.

O halde kendi çözümünüzü kendiniz üretmelisiniz. Nedir buda repaint yapmayan bir formul kullanarak ayný testi yapmaya baslamalýsýnýz hemen.

Sonucta bu programa bir para verdiniz Paranýzda boþa gitmesi belki diðer repaint yapmayan göstergeler düzgün calýsýyor olabilir o yüzden son seçeneðine kadar denemelere devam edelim derim.

Fiyatý baz alabilecek her türlü formulden kaçýnacaksýnýz. f/k temettü / hisse baþý kar vb gibi bu formuller asla kullanýlmayacak. Diðer bilanco rasyolarýný kullanarak bir formul daha geliþtirin ve bir kaç arkadaþ yine resmi çeksin 3 ayda bir tekrar tekrar kontrol edelým hisselerde deðiþiklik olacakmý ne olacak bakalým.

Düzgünse en kötü ihtimalle o formullerle ilerlersiniz. En azýndan saçma sapan hisselere girmemiþ olursunuz.

DRZIM hocamada önerim þu kendisinin yeni bir formul geliþtirerek repaint yapmayacak formuller üzerine bir strateji geliþtirsin ve ayný testi o formuldede deneyelým derim.

Sonuçta sizde para emek zaman harcadýnýz web site açtýnýz

Yeni formullerý deneyecek olanlar hem formulu yazsýn buraya hemde resmini çekip atsýn böylece atýlan formulun ýcýnde repaint yapma ihtimali olan birþey varmý görmüþ oluruz. UNUTMAYIN f/k Tv vb aklýma gelmiyor simdi bunun gibi fiyatla hesaplanan hiçbir rasyoyu eklemeyeceksýnýz.
    Senin almaya cesaret edemediðin riskleri alanlar, senin yaþamak istediðin hayatý yaþarlar..
    Sokrates twit @erhanacikgoz1

6. Þunuda belirtmeyi unutmuþum cunku bu büyük birþeydi burayý geçtim twitterde ünlü bir ekonomýst mýydý kýmdý o biri vardý.

oraya buraya bu programý ve tv üzerine getirileri yazýp propaganda yapýyordu.

ismini unttum þimdi. neredeyse her twitinde iþte TV yi söyle seçerek elde edilen getiri þuymuþ filan gibi hem TV yi ön plana cýkartýyor hemde programý ön plana cýkartýyordu ünlü bir isim piyasadanbirisi.

Bende onla konusmustum resimlerinin altýna yorum filan atmýþtým bir kaç web sitede de bununla ilgili yine yazýlar var hatta sanýrým bir taneside borsagundemdeydi.

Bakýn çok büyük bir olay bu binlerce kucuk yatýrýmcý o adamý takýp edýyor borsagundemý takýp edýyor vesaire.

Ama sozde bu ekonomýst piyasanýn ýcýnden olan bu arkadasýmýz bunun repaint yapabileceðini sorgulamamýþ bile.

DRZÝM hocamý anlarým samimi bir biçimde yardýmcý olmaya calýstý o nerden býlsýn repainti mepainti ona hak veririm.

Ama bu adama hak veremem kusura bakmasýn sen hem piyasanýn içinden birisin hem yazdýgýn yazýlarý býnlerce kýsý okuyor ustelýk borsagundemde yayýnlanýyor.

40 kere düþünerek hesaplayarak yazmasý gerekirdi. Belký hala daha bu olaydan býr haber ayný resimleri göz dolduran getirileri paylasmaya devam edecek...

Ýþte bu yuzden bastan beri sürekli felsefeden sorgulamadan hemen ýnanmayýndan bahsedip duruyordum.

Bugun neye bakarsanýz bakýn ama aþaðýdaki kurallar cercevesýnde gidin.

Felsefi bakýþ acýsýyla bakýn HERÞEYE!!!!!!!!!

Senin almaya cesaret edemediðin riskleri alanlar, senin yaþamak istediðin hayatý yaþarlar..

7. programý yapanlarý buldum

https://www.yildizteknopark.com.tr/t...asoft-314.html

aha isimleri buldum

biri bu http://bigpara.hurriyet.com.tr/bigpa...urma_ID985711/

diðeride

https://twitter.com/TuncayTursucu

diðer repaintli getiriler

https://kanalfinans.com/egitim/borsa...zmen-nalbantli

https://kanalfinans.com/yazarlar/gizmen-nalbantli/

ne kadar piyasanýn içinden olurlarsa olsunlar. Güvenirken 2 kere düþünülmeli.

8.  Alýntý Originally Posted by EMLAK Yazýyý Oku
    hayýr anlamadýðým nokta gerçekten topicin baþýndaki rakamlara inandýnýz mý ?

2 3 kiþi çok kez bahsetti böyle bir kazanç yok . fizik kurallarýna aykýrý ve repaint yapmak zorunda diye.

yani nebekliyorsunuz anlamýyorum.

illa olay patlak verecek bumudur ?

sizinki kusura bakmayýn ama çiflik bank hikayesine döndü.

kaç kere uyarý yapýldý burda.. mantýðýn dahi kabul etmeyeceði rakamlar.

þukadar kazandým diyen adam çýkar koyar ekstresini. ! % 22000 YANÝ.

bu kadar basit.

gerisi eðlence )
    Dostum bunun çiftlikbank falan filan ile ne ilgisi var bir sistem önerildi ben de kafama yattýðý için deneyerek görmek istedim. Ve her 3 ayda bir çýkan sonuçlarý paylaþýp topiði okuyan arkadaþlarýn bilgilenmesini istedim bu konuyla ilgili. Son yaptýðým tarama ilede bu TV ye baðlý tarayarak hisse seçme iþini býraktýðýmý söyledim sebebleriyle. (Resimler silinmiþ neden olduðunu bilmiyorum)

Amacým sistemi deneyip denemeyen kiþiler fikir sahibi olsun. (Uzaktan sadece olmaz þöyle böyle diye ahkam kesmek deðil ben söylemiþtim keyfi yaþamak hiç deðil) asýl bu bu kadar basit ;)

%22bin kazanç zaten olasý deðildi bunun beklentisinde olmadým çünkü normalde de aldýðým hisseleri önerecek þekilde daraltmýþtým listemi þuan önerdiði %3000 kazanç daha kabul edilebilir 12-13 sene için. Ama bunu denemeden öðrenemezdik. Sadece benim öðrenmem ise sadece bana yarardý. Kullanan, deneyen, denemek isteyen kiþilere uyarý yaparak göstermem ise herkese yarar. Ancak senin bu tip bir mesajýnýn kime yarar?

Kar muhabbetine gelirsek onuda söyledim zaten dün %6.5 gibi falandý toplam kar (9ay boyunca) En fazla %15-16larý gördüm en düþükte %3leri gördüm toplamda. Hatta örneðin Brsan ocak baþý aldým sistem önerdiði diye 1-2 hafta içinde sanýyorum %30 civarý kar ettirdi ama sistemi bozmamak için satmadým dün maliyete sattým. 9 ay boyunca düzenli takip ettiðim için sistemi TV Bazlý fiyatlamada yaþananlarý gördüm test ettim paylaþtým. Finnet konuþmalarýný bile paylaþtým daha önceki mesajlarýma bakarsan amaç bilgilenmek bilgiyi paylaþmak daha iyi þeyler yapabilmek.

Sayfa 173/217 ÝlkÝlk ... 73123163171172173174175183 ... SonSon

Yer Ýmleri

Yer Ýmleri

Gönderi Kurallarý

• Yeni konu açamazsýnýz
  • Konulara cevap yazamazsýnýz
  • Yazýlara ek gönderemezsiniz
  • Yazýlarýnýzý deðiþtiremezsiniz
  •