Peki olası bir erken seçim borsaya ralli yaptırmaz mı?
Printable View
Peki olası bir erken seçim borsaya ralli yaptırmaz mı?
cuma gününe benziyor...bir aşağı bir yukarı yapıyor...ama ne yapıyor????
cons bayım bu işi biliyor
3 lü zirve saatlikte. obolar tobolar. Mantıklı bir yer short vurmak için, para kaybetsem de neden kaybettim demezsin...
Ben de senci olacak gibiyim bir süre başkan.
Canımı sıkanı da söyleyeyim, ortalamanın açısı o kadar dik ki zengin kalkışı der gibi ve çok hacimli vura vura vurdurmuş.
Evet söylediklerim olabilir AMA buradan hafif yataya bağlayıp eee nerede galmıştık diye vurdurmaya devam edebilir yukarı, toz duman eder bizi noğmıssız. Stoplu şekilde, alıneybıl bir riks.
löp löp alımlar yok artık.
Spot dolar bazlı 200 günlüğü hacimli delmiş geçmiş, gelmiş onay da almış. Bollinger ortayla üst arasındaki o tatlı çizgide üste yakın gözü yukarıda gibi duruyor.
Üst banda yapışsa ılık ılık sürse baya baya her gün 0.3 0.3?
Siz hiç böyle piyasada battınız mı? Ben çok battım (ama spotta malım vardı uyarayım)
Ilık ılık. Az versin kapanayım dersin 0.3. 1 yukarı stop yazarsın 0.3. Her gün 0.3 elin ayağın titreye titreye sıfırlarsın, spotta iyi hisse seçtiysen tesellisi o olur...
yabancı 2. jetonu atar 1-2 haftaya merak etmeyin...
viop saatlik...
flamada sona yaklaşıyor maksimum 6-7 saat kalmış
süreyi sonuna kadar beklemezse her an kırılım gelebilir
göstergeye göre aşa kırmalı ancak aslolan fiyattır
basar parayı yukarı kırar bişey diyemeyiz
[IMG]https://i.hizliresim.com/METUzg.jpg[/IMG]
SPOT alıcı satıcı
https://i.hizliresim.com/5yOOeG.png
Spiegel'in haberine göre, Türkiye Libya açıklarındaki Türk yük gemisi Rosaline-A'yı kontrol etmek isteyen AB misyonu bünyesinde görevli Alman askerlerine izin vermedi
Deutsche Welle Türkçe internet sitesinde yayınlanan haber aşağıda bulunuyor:
Alman yayın kuruluşu Der Spiegel'in haber sitesinde yer alan haberde, Türk hükümetinin Rosaline-A adlı yük gemisinin kontrolünü son dakikada engellediği ifade edildi.
Habere göre, Avrupa Birliği (AB) misyonu "Irini" bünyesinde görevli "Hamburg" adlı Alman ordusuna ait fırkateyn Pazar günü Libya'nın doğusundaki Bingazi kentinin 200 kilometre açıklarında bulunan Rosaline-A adlı Türk gemisini yasa dışı silah taşıdığı şüphesiyle durdurdu ve kontrol etmek istedi. Ancak Türk hükümeti Alman askerlerinin Türk gemisini kontrol etmesini protesto etti ve AB misyonuna gemisinin kontrol edilmesine izin verilmediği bildirildi. Bunun üzerine AB bünyesinde görev yapan Alman askerlerinin gemiyi terk ettiği ve geminin rotasına devam ettiği belirtildi. Rosaline-A adlı Türk gemisinin Misrata Limanı'nda demir atması bekleniyor.
Haaaaaaaaaaaaaaaa hop dedik.Yüz verdin mi astarını isterler.Türkiye böyle şeylere asla taviz vermemelidir.Yoksa kan akar savaş sebebidir.
Hangi çılgın bana zincir takacakmış şaşarım.Orada kal adanalı celal.
vadeli 148 bin 200
günlük mini müm bence.
çok ceton atılmışsa inmeyebilir pek dabi olaraktan.
yukarıda ilk hedef spot 30 olaraktan
150 bin 900.
deneyeceğini tahmin ediyorum,
geçeceğini tahmin etmiyorum,
en azından ilk seferde.
geçerse direk poliz imdat olur bence.
Bak hedge bunca lonkörleri görüp sayıp demiyonuz bahsetmiyonuz, 'herkes cort' diyen taife ??.
Hazine yarın uzun bir aradan sonra ilk defa 10 yıllık tahvil ihracına çıkacak.
Ben talebin çok yuksek olacağını (özellikle yabancılardan) ve bunun yansıması olarak döviz kurunda düşüş ve bankalar liderliğinde borsada yeni ralli bekliyorum.
Bahçeli şöyle bi basın açıklaması bile yapacam dese kâfi yani.. Gerisi berisi )
Yabancıda salAkdı yani, bizler gibi 8,4X-8,5X görüp satmadı taze tarihi sunumu,
buralardan okutacak kıymetli Dolar'larını.. Very veri funny..
ben de zabah beridir düşünüyorum, bu doları hangi en ayı alıyor diye. :he:
meğer danıdıkmış.
ama vinçento ve avenesi değil, direk yerli ve milli bir alım kibim. :he:
Aşı onaylarında 2 kriter var.Birincisi etkinlik kriteri onun yüzdeleri Biontech-pfizer,moderna,astra zenaca-oxford gibi ilaç firmaları tarafından yayınlandı,yani test çalışmalarına göre aşının virüse karşı koruyuculuk oranı genelde kriteri karşılanıyor.
Ama bir de güvenlik kriteri var,onun için bir açıklama yok.Güvenlik kriteri ne,aşı virüse karşı koruyucu olsa bile başka bir hastalığa örneğin MS,felç ,parkinson, Alzheimer gibi hastalıklara yol açmaması.Biontech'in aşı denemesi hariç, diğer ilaç firmaların test çalışmaları sırasında bazı norolojik vakalara rastlandı,çalışmalar durduruldu ama sonrasında aşıdan kaynaklanmadığı duyurulup çalışmalara devam edildi.Aslında normalde, aşı olanların 2 yıl gözlenip başka bir hastalığa yol açmadığının tespit edilip ondan sonra aşıya ruhsat verilmesi lazım ama ,covid19'un çok bulaşıcı olması ve ülke ekonomilerine çok zarar vermesi nedeniyle aciliyetten aşılara kullanma ruhsatı verilecek.Umalım aşılar covit'ten korurken başka bir hastalığa yol açmaz.
Bence ,aşı olunacaksa, Biontech'in aşısı diğerlerine göre daha az riskli gözüküyor.
Son Dakika: Üçüncü Dalga
Dünya Sağlık Örgütü'nden korkutan uyarı!
Tüm dünya koronavirüsün 2. dalgasıyla mücadele ederken bir korkutucu haber de Dünya Sağlık Örgütü'nden geldi. Dünya Sağlık Örgütü (DSÖ) yeni tip koronavirüs (Kovid-19) küresel mücadele özel temsilcisi Dr. David Nabarro, Avrupa ülkelerinin salgının ilk dalgasına tepkisiz kalmasının ardından ikinci dalganın yaşandığını belirterek, "Gerekli altyapı şu anda oluşturulmazsa
önümüzdeki yılın başlarında
Üçüncü bir dalga gelecek." uyarısında bulundu.
Düanya Sağlık Örgütü'nden korkutan uyarı!
http://www.hurriyet.com.tr/kelebek/s...uyari-41669105
bist 1362-68 hedefte bence
dolartl sürpriz yapmazsa tabi ama 7.8 tepkisi bitebilir onun da (belki bitti)
Bahsettiğiniz..üzere..2..sene..geçmeden...ben..ASL A...aşı..olmam...
Bill-Gates...bildiği..işi..birakip..5..büyük..aşi..firm asina..ortakliği..vücuda..çip..kafamı..kariştiriyo r...
En..önemlisi..pek..açiklanmasada..Covid-19..un...kisirlaştirma..etkisini..gözönüne..alinca ..
Aşi..larda..da..benzer..kisirlaştirma..teoremi..ge liştirilebilir...
Dünya..mevcut..nüfusu..kaldiramiyor..
Eksiltilmesi..lazım..düşüncesi...
Bir..türlü..aklımdan..çikmiyor..
şimdi malum enztrumandaki teorimiz doğru ise,
bankacılık sistemi kapanır kapanmaz, gülçe gibim düşmesi ilazım.
kaçta kapanıyor döviz sistemi?
aşağıdan atar, yukarıdan atar onu bilmem...
sonuçta yükseliş trendinde bir bozulma olmaz sadece kar satışı olur bana göre.
ha önemli olan short da sen bunu yakalayabilir misin?
yakalasan da ne kadarını yakalarsın, ne kadar kar yazarsın veya zarar yazarsın ?
bunları iyi düşünmek ona göre hareket etmek lazım bana göre.