Sayfa 873/1002 İlkİlk ... 373773823863871872873874875883923973 ... SonSon
Arama sonucu : 8016 madde; 6,977 - 6,984 arası.

Konu: Viop - XXVII

1. Spot dolar bazlı 200 günlüğü hacimli delmiş geçmiş, gelmiş onay da almış. Bollinger ortayla üst arasındaki o tatlı çizgide üste yakın gözü yukarıda gibi duruyor.

Üst banda yapışsa ılık ılık sürse baya baya her gün 0.3 0.3?

Siz hiç böyle piyasada battınız mı? Ben çok battım (ama spotta malım vardı uyarayım)

Ilık ılık. Az versin kapanayım dersin 0.3. 1 yukarı stop yazarsın 0.3. Her gün 0.3 elin ayağın titreye titreye sıfırlarsın, spotta iyi hisse seçtiysen tesellisi o olur...

2. yabancı 2. jetonu atar 1-2 haftaya merak etmeyin...

3. viop saatlik...

flamada sona yaklaşıyor maksimum 6-7 saat kalmış

süreyi sonuna kadar beklemezse her an kırılım gelebilir

göstergeye göre aşa kırmalı ancak aslolan fiyattır

basar parayı yukarı kırar bişey diyemeyiz

[IMG][/IMG]
    BURADAKİ PAYLAŞTIĞIM GRAFİK- YORUMLAR YATIRIM TAVSİYESİ OLAMAZ ZARAR EDEBİLİRSİNİZ

Alıntı Originally Posted by trust06 Yazıyı Oku
    yabancı 2. jetonu atar 1-2 haftaya merak etmeyin...
    MerAkla i$imiz yok ki.. Eden etsin..

Aşağılardan atarsa ise o dediğin jetonu ??, her ne yödeyse bile.

SPOT alıcı satıcı

6. Cool

Spiegel'in haberine göre, Türkiye Libya açıklarındaki Türk yük gemisi Rosaline-A'yı kontrol etmek isteyen AB misyonu bünyesinde görevli Alman askerlerine izin vermedi

Deutsche Welle Türkçe internet sitesinde yayınlanan haber aşağıda bulunuyor:

Alman yayın kuruluşu Der Spiegel'in haber sitesinde yer alan haberde, Türk hükümetinin Rosaline-A adlı yük gemisinin kontrolünü son dakikada engellediği ifade edildi.

Habere göre, Avrupa Birliği (AB) misyonu "Irini" bünyesinde görevli "Hamburg" adlı Alman ordusuna ait fırkateyn Pazar günü Libya'nın doğusundaki Bingazi kentinin 200 kilometre açıklarında bulunan Rosaline-A adlı Türk gemisini yasa dışı silah taşıdığı şüphesiyle durdurdu ve kontrol etmek istedi. Ancak Türk hükümeti Alman askerlerinin Türk gemisini kontrol etmesini protesto etti ve AB misyonuna gemisinin kontrol edilmesine izin verilmediği bildirildi. Bunun üzerine AB bünyesinde görev yapan Alman askerlerinin gemiyi terk ettiği ve geminin rotasına devam ettiği belirtildi. Rosaline-A adlı Türk gemisinin Misrata Limanı'nda demir atması bekleniyor.

Haaaaaaaaaaaaaaaa hop dedik.Yüz verdin mi astarını isterler.Türkiye böyle şeylere asla taviz vermemelidir.Yoksa kan akar savaş sebebidir.

Hangi çılgın bana zincir takacakmış şaşarım.Orada kal adanalı celal.
    FAİZLE ALIŞVERİŞ YAPANIN , FAİZLE YATIP KALKANIN BURNU B.....K DAN KURTULMAZ.

Alıntı Originally Posted by nosfecagri Yazıyı Oku
    Spot dolar bazlı 200 günlüğü hacimli delmiş geçmiş, gelmiş onay da almış. Bollinger ortayla üst arasındaki o tatlı çizgide üste yakın gözü yukarıda gibi duruyor.

Üst banda yapışsa ılık ılık sürse baya baya her gün 0.3 0.3?

Siz hiç böyle piyasada battınız mı? Ben çok battım (ama spotta malım vardı uyarayım)

Ilık ılık. Az versin kapanayım dersin 0.3. 1 yukarı stop yazarsın 0.3. Her gün 0.3 elin ayağın titreye titreye sıfırlarsın, spotta iyi hisse seçtiysen tesellisi o olur...
    Dertli çal kemancı..

8. vadeli 148 bin 200
    günlük mini müm bence.
    çok ceton atılmışsa inmeyebilir pek dabi olaraktan.

yukarıda ilk hedef spot 30 olaraktan
    150 bin 900.
    deneyeceğini tahmin ediyorum,
    geçeceğini tahmin etmiyorum,
    en azından ilk seferde.
    geçerse direk poliz imdat olur bence.
    Yatırım tavsiyesi değildir.

Sayfa 873/1002 İlkİlk ... 373773823863871872873874875883923973 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız