Sayfa 874/1002 İlkİlk ... 374774824864872873874875876884924974 ... SonSon
Arama sonucu : 8016 madde; 6,985 - 6,992 arası.

Konu: Viop - XXVII

Bak hedge bunca lonkörleri görüp sayıp demiyonuz bahsetmiyonuz, 'herkes cort' diyen taife ??.

2. Hazine yarın uzun bir aradan sonra ilk defa 10 yıllık tahvil ihracına çıkacak.
    Ben talebin çok yuksek olacağını (özellikle yabancılardan) ve bunun yansıması olarak döviz kurunda düşüş ve bankalar liderliğinde borsada yeni ralli bekliyorum.

3.  Alıntı Originally Posted by bayindir36 Yazıyı Oku
    Hazine yarın uzun bir aradan sonra ilk defa 10 yıllık tahvil ihracına çıkacak.
    Ben talebin çok yuksek olacağını (özellikle yabancılardan) ve bunun yansıması olarak döviz kurunda düşüş ve bankalar liderliğinde borsada yeni ralli bekliyorum.
    Nası yani, yabancı giriş yapabilsin diye mi yükselttiler doları?
    saçma,
    galibin tahtası değil ki,
    yerli ve milli para sonuçta. asdas.
    Yatırım tavsiyesi değildir.

Bahçeli şöyle bi basın açıklaması bile yapacam dese kâfi yani.. Gerisi berisi )

5.  Alıntı Originally Posted by şahit Yazıyı Oku
    Nası yani, yabancı giriş yapabilsin diye mi yükselttiler doları?
    saçma,
    galibin tahtası değil ki,
    yerli ve milli para sonuçta. asdas.
    tahvile baktım da, o da artmış.
    haklı olabilirsin yani.
    yabancı girişini arttırmaya yönelik hamleler.
    ama yerli ve milli para sonuçta, üzülüyor insan. asdas.

Yabancıda salAkdı yani, bizler gibi 8,4X-8,5X görüp satmadı taze tarihi sunumu,

buralardan okutacak kıymetli Dolar'larını.. Very veri funny..

7. ben de zabah beridir düşünüyorum, bu doları hangi en ayı alıyor diye.
    meğer danıdıkmış.
    ama vinçento ve avenesi değil, direk yerli ve milli bir alım kibim.

Alıntı Originally Posted by şahit Yazıyı Oku
    %99 luk bir aşı mı yükleniyor nedir?
    petrol neden bu kadar pirimli?
    aşılanmamış ayı galmıcak,
    pala hepsini aşılıcak bence.
    Aşı onaylarında 2 kriter var.Birincisi etkinlik kriteri onun yüzdeleri Biontech-pfizer,moderna,astra zenaca-oxford gibi ilaç firmaları tarafından yayınlandı,yani test çalışmalarına göre aşının virüse karşı koruyuculuk oranı genelde kriteri karşılanıyor.
    Ama bir de güvenlik kriteri var,onun için bir açıklama yok.Güvenlik kriteri ne,aşı virüse karşı koruyucu olsa bile başka bir hastalığa örneğin MS,felç ,parkinson, Alzheimer gibi hastalıklara yol açmaması.Biontech'in aşı denemesi hariç, diğer ilaç firmaların test çalışmaları sırasında bazı norolojik vakalara rastlandı,çalışmalar durduruldu ama sonrasında aşıdan kaynaklanmadığı duyurulup çalışmalara devam edildi.Aslında normalde, aşı olanların 2 yıl gözlenip başka bir hastalığa yol açmadığının tespit edilip ondan sonra aşıya ruhsat verilmesi lazım ama ,covid19'un çok bulaşıcı olması ve ülke ekonomilerine çok zarar vermesi nedeniyle aciliyetten aşılara kullanma ruhsatı verilecek.Umalım aşılar covit'ten korurken başka bir hastalığa yol açmaz.
    Bence ,aşı olunacaksa, Biontech'in aşısı diğerlerine göre daha az riskli gözüküyor.

Sayfa 874/1002 İlkİlk ... 374774824864872873874875876884924974 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •