son 1 ayda ıpj %32,56 yapmış, dolar %42
Printable View
Madde 1 ; ben hayatımda hiç bir şahsa - abi - demedim, demem.
2 ; Fikirlerini beğenmesem dahi , hiç kimseye hakaret etmem. Çok bunalırsam engeller geçerim. En aykırı fikirleri bile okurum ki ; o insanın farkında olmadan yazacağı bir ipucu bulurum.
yani bu forumlar benim babamın çiftliği değil. Kişi kendinden bilir işi. Toplum tepki veriyorsa orada durup düşünmek erdemdir.
Konuya dönmenizi istirham ederim.
Yok senin kafa güzel ! Laftan anlamamakta direniyorsun. Meleksin diyoruz kelek çıkıyorsun. Kelek dersen kimbilir ne çıkacaksın. Ben ne yazmışım sen ne diyorsun. Senin gibilere verdiğimiz ilaç belli. Son 2 yıldır artık masal osman çalışmıyor. Saldılar sizi sokağa... ALLAH sokaktaki insanları korusun.
Daha dune kadar benim basligima gelip bilgi alabilmek icin usta spekler iltifatlari yagdiran sen degil misin?
https://i.hizliresim.com/77rujf9.jpg
millet iyice bunaldı herhalde
baslıgı okuyorum;
webster’in yazdığı kötü hiçbir sey yok, bilakis tüm sorulara cevap vermiş, faydali şeyler yazmis, millet gelmiş kahve muhabbeti yapilmaya baslandi falan vs diyor
acaba yanlis basligi mi okuyorum dedim.
buraya yeni gelen market hocaya da kalp krizi geçirecektiniz saldiginiz korkularla, adama sen PPF al borsa sana göre değil dediniz adam sonradan üstad oldu çıktı.
Demem o ki burada çok şekilci var. Lütfen insanların cesaretini kırmayın !!
Suan baslik trend topic oldu
Uye olan olmayan bir cok kisi
Webster webster sloganlari atiyor
Hissediyorum bunu...
Vur vur inlesin mesut yilmaz dinlesin
Bu slogani hatirlayan 40 yas ustu kardeslerimize de bir selam cakalim buradan 😀
Ben bu hastayı bir yerden hatırlıyorum diye düşünürken buldum menşeini.... :yahoo:
https://eksisozluk.com/webster--32265
Pazartesiye kadar yokum. İstediğiniz gibi sallayabilirsiniz. :plc:
Mobilde sorun varmış, size denk gelmiş.
https://twitter.com/AkbankDestek/sta...205338638?s=20
Ben ne yazdim da saldirdiniz bu aksam
Okuyorum okuyorum yok
Nokta atis bilgiden baska birsey yazmamisim
Bu halk mazlumun yanindadir
Bu halk size gereken dersi verir unutmayin bunu
Yanlız T0 olmayan fonlarda emrin gerçekleşmemesi ciddi zarara sebep olabilir.
Siz dün saat 10'da alım/satım talimatı vermişsiniz bugün 14.30 gerçekleşir diye bekliyorken bir bakıyorsunuz 14.30 para geri gelmiş alım yok, yada satım olmamış para yok.
O günü de kaybediyorsunuz.
Ertesi sabah talimat ver, öteki gün işlem gerçekleşsin.
Yani 3 gün kayıp olur.
Aselsan satıldı, BAE'den bu sayede rekor para geliyor iddiaları var. Bir de dün MB Başkanı, artık faiz indirimi yapamayacağız galiba gibi bir şeyler demişti. Yine algı operasyonu yapıyor olabilirler ama bir şekilde sakinleşti dolar, üstelik dolar endeksi yukarılara giderken.
Şöyle bir fon var:
HSBC PYŞ MUTLAK GETİRİ HEDEFLİ HİSSE SENEDİ SERBEST FON(HİSSE SENEDİ YOĞUN FON)
Borsanın çılgın attığı bu son günlerde sadece %3, altı ayda %13 getiri olmuş. Serbest fonsa muhtelemen nitelikli yatırımcı olup en az limit nedir? 500 bin mi? 1 milyon mu? Ve bu fonda 1200 kişi var. En kötü fonun bile %16 getirdiği bu ayda (altı ay ortalaması %20 -25 civarı) bu kadar parasını buraya bağlamış bu insanlar niye korkunç zararda kalmaya devam ederler? Portföy yöneticileri ne yapar? Bu 1200 kişi hiç mi bakmazlar? Benim o kadar param olsa yakalarını yapışırım. Haberleri mi yok acaba?
Dün de başarıyla zarar yazmış.
Elbette ...
Ben bazen ATM onunde cep telimden fon satip nakit cekiyorum, ole bir durumda fena olur
ama bazen fon bozup nakit cekmek istedigimde o ufak mebla bile atm de olmayabiliyor, o yuzden de bizi kart ve QR ile odemeye yonlendiriyor sistem..
Bildiginiz gibi nakit tasimak anlamsiz, bosta sahipsiz para bulundurmak ve hatta guvenlik gerekceleri ile para tasimak anlamsiz su ortamda..
Bu arada NasdAK yuzde 3.14+ yapmis ayni oranda blockchain teknoloji leri ve cyber securty endex te 3.XX+ yapmis...
Ayrica MJB nin alt endex leri de bir hayli pozitif...
QR kodla neyi okuyunca hesap şey oluyor anlamadım ? mobil bankacılığı nasıl açacaklar ?
dolar aşağı çaktı moraller bozuldu kavgalar başladı: ) cicim ayları güzeldi tabi:P
Piyasa zamanlaması yapmaya çalışmamak lazım fonlarda, Amerika dün çöktü dendi bugün geri döndü. Fon yatırım şekliyle düşüşlerde alım fırsatı vermiyor.
buraya daha önce de yazdım kaç kez hem de ... (((antrparantez gebece ve tcdiğ için de geçen sene ikaz etmiştim. tabii şimdi ikisi de arttı... zaten dipten bakınca öyle olur :) paranın zaman maliyetini ve diğer potansiyel fırsatları yatırım yaparken hiç bir zaman unutmamalı. gebece yerine aes tutan voliyi vurdu zamanında mesela... neyse ))) kapa parantezi dön konuya ;
basiretli yatırımcı asla kertiğin hepsini ya herru ya merru diye tek bir enstrümana bağlamaz... tek seferde gırtlağa kadar mala boğulmaz. gıdım gıdım , oya gibi işler portföyünü... sonra kar al yapar. çok artanların ağırlığını azaltır , düşenlerde aklına yatanları ekler falan filan şantirifinton... bir nevi yatırım ve yumuşatlılmış spekülasyon bir arada aslında.
bildiğimiz spekülatörlükte ise kurallar daha kişiye özel olmaya başlar. istersen gırtlağa kadar tek enstürmanda bahse girersin . istersen zarar stopun para yönetimi kurallarına göre değil , piyasayı okuyuşuna göre olur falan bunlar tehlikeli sular o nispette de getirisi yüksek olur.
Pdd %0,137+
nzh %0,056+
rpd %0,479+