Sayfa 869/1002 İlkİlk ... 369769819859867868869870871879919969 ... SonSon
Arama sonucu : 8010 madde; 6,945 - 6,952 arası.

Konu: Yatırım Fonları IX

1. Bugün başıma çok ilginç bir durum geldi. Akportföy üzerinden vermiş olduğum 4 adet ayrı fon alımlarının tamamı sebep belirtilmeden İptal olmuş ve gelen mesajda Akbank Şubelerden veya Akbank İnternet'ten veriniz yazmışlar. Benzer bir durum yaşayan var mı?

Alıntı Originally Posted by Nida Yazıyı Oku
    Bugün başıma çok ilginç bir durum geldi. Akportföy üzerinden vermiş olduğum 4 adet ayrı fon alımlarının tamamı sebep belirtilmeden İptal olmuş ve gelen mesajda Akbank Şubelerden veya Akbank İnternet'ten veriniz yazmışlar. Benzer bir durum yaşayan var mı?
    Akbank mi hic sasirmadim hocam
    Ya banka banka degil bakkal dukkani
    En son kizdim aradim kapatin kartlarimi dedim
    500 tl chippara teklif ettiler
    Abartmiyorum direk reddettim
    Bu bir degil iki degil
    Emir iptali de yeni gelmis o da yoktu
    Birgun alis emri girdim
    Iptal edicem
    Ariyorum ariyorum yok
    Zar zor mh ye baglandim
    Iptal edicem bulamadim tarif edermisiniz dedim
    Iptali buradan biz yapiyoruz dedi
    Sakami dedim
    Hayir dedi😀

Duhul
    Feb 2019
    İkamet
    Emmiden hakiki yalanlar
    Gönderi
    7,825
    Sen bu konunun bekcisi misin? Insanlari begenmiyorsan blokla. Ortami eksitme artik.
     Alıntı Originally Posted by Lemon Yazıyı Oku
    O kadar haklısınız ki... Halbuki günlüğünü karalasın diye adına forumda açılmış uzun zamandır da burayı rahatsız etmiyordu ama diğer ekürisi ile anlaşıp gelmişler belliki. Türkçe dersinde top oynayan samurayı da unutmamak gerek.
    SM-J730F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Selamlar. Burada yazmış olduğum bilgi, yorum ve düşünceler tavsiye ve yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Webster üstad nerede diye sormayın, işte burada: https://www.hisse.net/topluluk/showthread.php?t=45203

Duhul
    Feb 2019
    İkamet
    Emmiden hakiki yalanlar
    Gönderi
    7,825
    Samurayi da okuyorsun demekki. O adam bir tanedir. Baska bulamazsin lemon...
     Alıntı Originally Posted by Lemon Yazıyı Oku
    O kadar haklısınız ki... Halbuki günlüğünü karalasın diye adına forumda açılmış uzun zamandır da burayı rahatsız etmiyordu ama diğer ekürisi ile anlaşıp gelmişler belliki. Türkçe dersinde top oynayan samurayı da unutmamak gerek.
    Selamlar. Burada yazmış olduğum bilgi, yorum ve düşünceler tavsiye ve yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Webster üstad nerede diye sormayın, işte burada: https://www.hisse.net/topluluk/showthread.php?t=45203

Duhul
    Feb 2019
    İkamet
    Emmiden hakiki yalanlar
    Gönderi
    7,825
    Velet hem begenmiyorsun hem de bin tane soru soruyorsun...Webster bir tanedir.
     Alıntı Originally Posted by Econfin Yazıyı Oku
    Hisse yoğunlardan neler var kara çocuk?

6. Sinek küçük ama vızıltısından da durulmuyor öyle haberi oluyor insanın yoksa sinek sadece bir sinektir neticede.
    Uyuşmadı bir türlü dem'e "ben"de ki meşrep

7. Forum'daki son mesajları okuyunca sanki Investing forumlarını okuyormuşum gibi hissettim bir an. Kişisel atışmalar olmadığı sürece her türlü karşıt fikirlerin tartışılması çok doğal ama cidden bir bozulma var. Lütfen kişiselleştirmeden ve elimizden geldiğince düzgün bir Türkçe ile yazabilirsek eminim herkes burada bulunmaktan ve bilgi alışverişinden mutlu olacaktır. Şimdiden teşekkürler.

8. Yönetim uyuyor herhalde adam akıllı nezih seviyeli başlıklarından birisiydi burası .
     Alıntı Originally Posted by abelardousa Yazıyı Oku
    Ah webster ah! Seni engellemiş olsam da yine düşüyor mesajların alıntılayanlar üzerinden, ne yapacağız senle bilmiyorum, bozdun yine forumu, kahvehane muhabbetine çevirdiniz hepten burayı, keşke bir çözüm bulunsa...
    Redmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Sayfa 869/1002 İlkİlk ... 369769819859867868869870871879919969 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •