-
Bugün başıma çok ilginç bir durum geldi. Akportföy üzerinden vermiş olduğum 4 adet ayrı fon alımlarının tamamı sebep belirtilmeden İptal olmuş ve gelen mesajda Akbank Şubelerden veya Akbank İnternet'ten veriniz yazmışlar. Benzer bir durum yaşayan var mı?
-

Originally Posted by
Nida
Bugün başıma çok ilginç bir durum geldi. Akportföy üzerinden vermiş olduğum 4 adet ayrı fon alımlarının tamamı sebep belirtilmeden İptal olmuş ve gelen mesajda Akbank Şubelerden veya Akbank İnternet'ten veriniz yazmışlar. Benzer bir durum yaşayan var mı?
Akbank mi hic sasirmadim hocam
Ya banka banka degil bakkal dukkani
En son kizdim aradim kapatin kartlarimi dedim
500 tl chippara teklif ettiler
Abartmiyorum direk reddettim
Bu bir degil iki degil
Emir iptali de yeni gelmis o da yoktu
Birgun alis emri girdim
Iptal edicem
Ariyorum ariyorum yok
Zar zor mh ye baglandim
Iptal edicem bulamadim tarif edermisiniz dedim
Iptali buradan biz yapiyoruz dedi
Sakami dedim
Hayir dedi😀
-
Sen bu konunun bekcisi misin? Insanlari begenmiyorsan blokla. Ortami eksitme artik.

Originally Posted by
Lemon
O kadar haklısınız ki... Halbuki günlüğünü karalasın diye adına forumda açılmış uzun zamandır da burayı rahatsız etmiyordu ama diğer ekürisi ile anlaşıp gelmişler belliki. Türkçe dersinde top oynayan samurayı da unutmamak gerek.
SM-J730F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
-
Samurayi da okuyorsun demekki. O adam bir tanedir. Baska bulamazsin lemon...

Originally Posted by
Lemon
O kadar haklısınız ki... Halbuki günlüğünü karalasın diye adına forumda açılmış uzun zamandır da burayı rahatsız etmiyordu ama diğer ekürisi ile anlaşıp gelmişler belliki. Türkçe dersinde top oynayan samurayı da unutmamak gerek.
-
Velet hem begenmiyorsun hem de bin tane soru soruyorsun...Webster bir tanedir.

Originally Posted by
Econfin
Hisse yoğunlardan neler var kara çocuk?
-
Sinek küçük ama vızıltısından da durulmuyor öyle haberi oluyor insanın yoksa sinek sadece bir sinektir neticede.
Uyuşmadı bir türlü dem'e "ben"de ki meşrep
-
Forum'daki son mesajları okuyunca sanki Investing forumlarını okuyormuşum gibi hissettim bir an. Kişisel atışmalar olmadığı sürece her türlü karşıt fikirlerin tartışılması çok doğal ama cidden bir bozulma var. Lütfen kişiselleştirmeden ve elimizden geldiğince düzgün bir Türkçe ile yazabilirsek eminim herkes burada bulunmaktan ve bilgi alışverişinden mutlu olacaktır. Şimdiden teşekkürler.
-
Yönetim uyuyor herhalde adam akıllı nezih seviyeli başlıklarından birisiydi burası .

Originally Posted by
abelardousa
Ah webster ah! Seni engellemiş olsam da yine düşüyor mesajların alıntılayanlar üzerinden, ne yapacağız senle bilmiyorum, bozdun yine forumu, kahvehane muhabbetine çevirdiniz hepten burayı, keşke bir çözüm bulunsa...
Redmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri