Sayfa 871/1002 İlkİlk ... 371771821861869870871872873881921971 ... SonSon
Arama sonucu : 8010 madde; 6,961 - 6,968 arası.

Konu: Yatırım Fonları IX

1.  Alıntı Originally Posted by OKTAY Yazıyı Oku
    Bütün parayı IPJ IJC ye gömdüm aylık % 35,40 lara yakın getiri hadi çöktü diyelim ölüsü yeter,boşa dolarda duruyoruz... YTD
    son 1 ayda ıpj %32,56 yapmış, dolar %42
    Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi degildir..Sadece kendi kişisel görüşlerimdir...

Alıntı Originally Posted by pit Yazıyı Oku
    son 1 ayda ıpj %32,56 yapmış, dolar %42
    O hesap yanlis
    Uc aylik bakacaksin

3.  Alıntı Originally Posted by Webster Yazıyı Oku
    O hesap yanlis
    Uc aylik bakacaksin
    ayda 30-35 dediği için son 1 ayına baktım. son bir ay ki getirisi kurdan zaten
    Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi degildir..Sadece kendi kişisel görüşlerimdir...

4.  Alıntı Originally Posted by Webster Yazıyı Oku
    Bak zamaninda webster abi diye pesimden kosan ressamda cikti ortaya
    Siz yazmayip yazmayip bana saldirmak icin whatsapptan toplanan cenahmisiniz
    Madde 1 ; ben hayatımda hiç bir şahsa - abi - demedim, demem.

2 ; Fikirlerini beğenmesem dahi , hiç kimseye hakaret etmem. Çok bunalırsam engeller geçerim. En aykırı fikirleri bile okurum ki ; o insanın farkında olmadan yazacağı bir ipucu bulurum.

yani bu forumlar benim babamın çiftliği değil. Kişi kendinden bilir işi. Toplum tepki veriyorsa orada durup düşünmek erdemdir.

Alıntı Originally Posted by ressam Yazıyı Oku
    Madde 1 ; ben hayatımda hiç bir şahsa - abi - demedim, demem.

2 ; Fikirlerini beğenmesem dahi , hiç kimseye hakaret etmem. Çok bunalırsam engeller geçerim. En aykırı fikirleri bile okurum ki ; o insanın farkında olmadan yazacağı bir ipucu bulurum.

yani bu forumlar benim babamın çiftliği değil. Kişi kendinden bilir işi. Toplum tepki veriyorsa orada durup düşünmek erdemdir.
    Ya engellesene o zaman
    Oturmus bu kadar yazmis
    Az kafani calistir ressam efendi

Konuya dönmenizi istirham ederim.

7.  Alıntı Originally Posted by Webster Yazıyı Oku
    Ya engellesene o zaman
    Oturmus bu kadar yazmis
    Az kafani calistir ressam efendi
    Yok senin kafa güzel ! Laftan anlamamakta direniyorsun. Meleksin diyoruz kelek çıkıyorsun. Kelek dersen kimbilir ne çıkacaksın. Ben ne yazmışım sen ne diyorsun. Senin gibilere verdiğimiz ilaç belli. Son 2 yıldır artık masal osman çalışmıyor. Saldılar sizi sokağa... ALLAH sokaktaki insanları korusun.

Alıntı Originally Posted by ressam Yazıyı Oku
    Yok senin kafa güzel ! Laftan anlamamakta direniyorsun. Meleksin diyoruz kelek çıkıyorsun. Kelek dersen kimbilir ne çıkacaksın. Ben ne yazmışım sen ne diyorsun. Senin gibilere verdiğimiz ilaç belli. Son 2 yıldır artık masal osman çalışmıyor. Saldılar sizi sokağa... ALLAH sokaktaki insanları korusun.
    Daha dune kadar benim basligima gelip bilgi alabilmek icin usta spekler iltifatlari yagdiran sen degil misin?

Sayfa 871/1002 İlkİlk ... 371771821861869870871872873881921971 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •