86.000 den döneriz inşallah
Printable View
Kardeşim su virüs varsa artık açıklasınlar okullar bile tatil edilecek kıvama gelmissek demek ki bir şeyler var. Bu belirsizlikle borsa her gün bugüne benzer hareketleri yapabilir. En sevilmeyen şey belirsizliktir.
Ustadlar
Hepimiz zarardayiz ama olayin asil yuzunu goremiyoruz
Virus var denirse paramizdan kiymetli canimiz var
Burada virus var densede kaca dusuyorsa dussun gibi komik yorumlar var...yapmayin gozunuzu seveyim
Suan oturup canimizi dusunme zamanidir
Moralim sifir...
Bugun isyerimizde maske takan bir bayan vardi
Herkes alay ediyordu
Megerse en mantiklimiz oymus...
Ve ve ve kac gundur fiziki dolara geciyorum dememin sebebini umarim daha iyi anliyorsunuzdur...batan titanicte bile para gecmistir 😀😀😀😀
Bono tahvil konularinda memorex ustaddir. Birbirinizle ugrasmayin arkadaslar.SM-J730F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ustad bu mk lar yarinki getirimiASUS_X007D cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Fpk yi nerden bakiyorsun
ASUS_X007D cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
haklısın elbette daha da düşebilir ama en azında riski düşük primli,rsi değerleri 70 üzerinde almaktansa buralardan alıp gerekirse bir müddet daha beklemek daha isabetli olacaktır.yalnız şu aralar teknik hareketlerden daha ziyade haber akışları daha önemli şu an gelecek çok olumsuz bir haber (bugün bistte olduğu gibi) aniden olayı terse çevirebilir.umalım ki güzel haberler gelsin en başta şu aşının bulunması çok iyi olurdu.
teşekkürler bakalım henüz kar resmiyete dökülmedi,yarın petrol yine hafif de olsa yeşil kalabilirse aes'e satış vereceğim,daha önce de brent 54 lerdeyken aes aldım 3 gün kalıp 58 civarı sattım,geçen hafta 50 lerden alıp 53 civarı sattım bu kez de risk alıp alış verdim dün aslında 103 binlik alış emri verdim ama 101 bin almış neden bilmiyorum.
tau fonuna gelirsek iş bankasının bist banka endeksi fonuymuş,bu konuda uzman filan değilim ama basit gözlemim günlükte bollinger bandının dışına çıkma yok lakin bandın hep diplerinde geziyor,muhakkak en azından bant ortalarına doğru hareket olacaktır,rsi değerleri 28 şu an 30'un altına sarkmış(kademeli alımlara başlanabilir seviyelerde) aşağıda rsi 19 lu değere kadar değip ikili dip yapmak isteyebilir lakin haber akışları çok belirleyici ufak pozitif haberler bile buradan yukarılara götürür bankacılık endeksini.
ben 1 ya da 2 gün sonu negatif kapanışından sonra bu fonu alabilirim örneğin elimde varsa da katiyyen satmam bunun için çok geç.
Fiba internet bank miASUS_X007D cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Tesekkurler.
ASUS_X007D cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
güzel bir haber var galiba abd borsaları ve petrol atağa kalktı
Önemli bir haber bulamadım. Teşvik paketi umuduyla toparlandı diyor aşağıdaki haber.
https://www.bloomberg.com/news/artic...um-middle-east
https://www.sozcu.com.tr/2020/dunya/...ikisi-5672320/
Bir bu eksikti
Haber şu galiba.
Ümit ediliyor bazı şeyler.
https://www.bloomberg.com/news/artic...um-middle-east
ipv +0,94 günler sonra bir artı geldi.
tte -6,47....
Baya ciddi bir eksi yapmış.
Tta eksi 0.57