Originally Posted by Blueberry EIB yine mi eksi yaaaa iki gözümün nuru maşallah
Originally Posted by mrfatih iki gözümün nuru maşallah Artık zararı da beğenmeye başladık.
Originally Posted by myfinans Artık zararı da beğenmeye başladık. eib için bu şart oldu demek lazım
Originally Posted by myfinans Artık zararı da beğenmeye başladık. Diğer zararları görünce az zarar etmek bile sevindirici oluyor üstadım
Originally Posted by admustafa Diğer zararları görünce az zarar etmek bile sevindirici oluyor üstadım Öyle oldu. Hepimiz mazoşist olacağız bu gidişle. Ha birde stopaj iadesi zevki var.
Originally Posted by cerento Fiba internet bank mi ASUS_X007D cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi. evet int. bank
Originally Posted by myfinans Öyle oldu. Hepimiz mazoşist olacağız bu gidişle. Ha birde stopaj iadesi zevki var. Kar etsekde stopaj ödesek biraz fena olmaz aslında Az önce TCD'ye baktım 4 ay önceki fiyata gelmiş. GPG 3 ay önceki fiyatında. Daha da bakmadım yarın biraz daha aşağılara inecekler
Originally Posted by memorex evet int. bank Tesekkurler. ASUS_X007D cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Forum Rules
Yer İmleri