Cumlemize bol kazanclar olsun.
ASUS_X007D cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Cumlemize bol kazanclar olsun.
ASUS_X007D cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
bir de o sitresin farkına varamadan sağlığımızdan götürdükleri. para bu gün kaybedilip yarın kazanılır ama sağlığımızdan gidenler asla geri kazanılmaz. mesela tramp amcam fedin hazinelerinin tamamını bana verse bir göz alamam. onun için riskli araçlara girerken her zaman kademeli hareket ediyorum. risk arttıkça kazanç artar, bunu da biliyorum ama akşam uykumu kaçıracak bir işlemin de sağlığıma zarar mermemesini istiyorum. az olsun temiz olsun ne yapalım.
Şuan kibrista 3 otel karantinada turkiyede cikmasi durumunda turizim çöker bizim oteldede casinoya gelenler geri cikiyor marketler karantinada okullar 5gun tatil c.baskani secimleri iptal olabilir guney kibristada 2 kiside çikti haberleri vardi sikinti buyuk turizm sezonu açilacagi zaman çok darbe yeriz turkiyeye sicramasi halinde bian önce kibris turkiye ucak ve feribot seferlerini durdurmalari lazim
Aynı hatayı zamanında ben de yaptım ama kvba fonların ne olduğunu ve ne yapmak gerektiğini buradaki arkadaşlardan öğrendim.Yanlış bileni görünce doğru bilgiyi vermek gerek yoksa başkaları da o hatalı bilgiyi doğru kabul ederek yanlış yapabilir.Amacımız bilgimizi paylaşarak birbirimizi daha donanımlı hale getirmek ve piyasa profesyonellerine karşı savaş verebilir hale gelmek.
Yarin kvba getirilerine bakariz bugunku 2 yilliklarin -5.60 faiz inisi fonlara nasil yansiyacakASUS_X007D cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer İmleri