Tamamdir.M2007J20CG cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Tamamdir.M2007J20CG cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Kur 13.69 a dayandi
Yarin icin etkisi sanki sifira yakin olacak
Kaldi 9 dk
Tuhaf tuhaf şeyler oluyor. Dolar endeksi yükselirken kur düşüyor, endeks düşerken bizim kur yükseliyor. 70'in üzerine attı yine.
Kurun yarina etkisi cok manidar oldu
Eksi 0.31
Genelde bana öyle oluyor son vagona atlıyorum, düşükken almayıp zirveye yakınken alıyorum sonra düşüş başlıyor alıma devam ediyorum, zararı kurtarınca da satıyorum, elde var sıfır oluyor. Yine aynısı olur diye haftalardır hisse yoğun fon almadım düzeltme bekledim ama bu seferde olmadı, borsadaki bu çıkışa rağmen nisan ayında aldığım hisse hâla zararda, piyasalarla aram iyi gitmiyor bir türlü.
Bir Webster kolay yetismez.SM-J730F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Kekecin kafa yavas calisiyor.SM-J730F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
her türlü para kazanma şeklinin ciddi zor bir yönü vardır derler. bence bu dijital yatırımcılıkta da en büyük zorluk sabır. alım için uygun seviye beklerken sabır, karda uzun süre oturmakta sabır, en ufak bi zarar yazdı diye kaçmamakta sabır, stop koydumu yerini değiştirmemekte sabır, stop patlayınca daha zararlı seviyeden geri sazan gibi atlamamakta sabır..o yüzden psikolojisi güçlü olmayan insana göre değil bu iş aslında, söyledikleri gibi kolay para da değil. ben ne kadar dirayetliyim o da kendi adıma baya tartışmalı. tecrübe kazandıkça kendi tekniğini kurallarını oluşturup sıkıca bağlı kalırsan kazanırsın bence.
Bende de aynısı oluyor lakin şunu öğrendim çıkışta gireceksin yani o bı ivme yakalıyor .ve çıkıyor aslında düşerken almak bence (hisse biriktirmiyorsan) mantıklı değil .misal düşüyor düşüyor sonra bir yeden dönüyor çıkmaya başlıyor o zaman girmek lazım .birde hangi hisse bu abi ..yani hiç bilmesen Ford alsan en basiti uzulmezdin.
Redmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
E biz neden yıllardan beri mevduattayiz aynen bu dedikleriniz den Redmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
MJB takip edebileceğimiz bir endeksi var mı?
Geçenlerde abd borsaları + dolar + idi.
Çok az getirdi ve ben şov beklerken
kasım dağılıma baktım kapta
%4 AFS %8 AOY %12 IDL %6 IPJ varmış.
AFT ve YAY yok
brezilyaya yatırım yapmışım haberim yok. yılbaşından beri getirisi -17
Mjb Kasım dağılımı Brezilyada ne buldularsa.
https://www.hizliresim.com/gyp8fo8
Mjb nin içinde fonlar mi varRedmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Stopaj indirimi mart sonuna kadar uzaltıldı, sürekli uzatmalar yerine kalıcı hale gelmeli fonlar için.
Treni kaciranlar tutuyordur, digerleri asiri sismis durumda , asagi risk daha fazla gibi
Arkadaşlar bu pdd nin grafiği sanki ppf gibi ve getirisi çok iyi ..nedir başarısının sırrı ( bu zaman kadar)
Redmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Hocam;
Gösterge kur tabloda en sağdaki değil, birinci kolondaki döviz alış kurunu gösteriyor. Ve bu değerde 15:30 daki anlık değeri değil, önceki 6 saat başının ortalama kurunu gösteriyor.
Örneğin bugün saat 15:30'da kur 13.70 olmasına rağmen açıklanan gösterge kur 13.6241.
Serbest döviz fonları mesela, TL paydan $ pay değerini hesaplarken bu kur değerini kullanıyorlar.
Selamlar
Hos geldin ozlemisim. Faizcilere garezin mi var?SM-J730F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
SPK bülteninden;
Inveo Portföy Teknoloji Değişken Fonun kurulmasına SPK'dan onay verilmiş.
Saygılar.
Herkesin duygularinin kabardigi degerli bir uyemiz...[emoji16]SM-J730F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
aktif yönetilen fon. qinvest portföy ün. qnb finans portföy ile karışmasın. piddenin esprisi şu , faiz hassasiyeti olanlar için kurulmuş bir katılım fönü. pastada görünen % 2 isse yüklenmiş oldukları ki bu da son dönemde getiriyi pozitif etkiledi.EIB nin faize alerjisi olanlar için muadili gibi bir şey pidde herhalde...işin sırrı olinde iki kere rafine... pardon.
fonun kaptaki son dağılımını kurcalayınız. bi de aşağıda link bırakıyorum tıklarsınız. orada 1 den 10 a kadar fönün aylık rapörleri var. kasım ayını koymamışlar, ona da kaptan bakarsınız.
bu arada kanalıma abone olmayı ve beğen tuşuna basmayı unutmayın. bir ruhi çenet olmasak da...
https://qscp0103.qinvest.com/~qinves...tilim-fonu-pdd
Seviyoruz onu ya.
SM-J730F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.