Arkadaşlar telefon ve internet fiyatları ne olmuş öyle en ucuzu aylık 250 TL den başlıyor yuh milleti soyuyorlar. Kablo net fiyatları bunlar. Kusura bakmayın konu bu değil ama görünce yazmak istedim.
Arkadaşlar telefon ve internet fiyatları ne olmuş öyle en ucuzu aylık 250 TL den başlıyor yuh milleti soyuyorlar. Kablo net fiyatları bunlar. Kusura bakmayın konu bu değil ama görünce yazmak istedim.
İki parametre var biri amerikan tahvil faizi, zira bunun üstüne cds ekleniyor. İkincisi ülke riski.
Amerikan faizi zaten olması gerekenden yüksek. Cds tarafında ise ekonominin depremin maliyeti ile nasıl baş edeceği konusu önem kazanacak.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
https://i.hizliresim.com/bsaly6z.png
Turkcell fiyatları da bu
Bende bu eurobondu alım için takip ediyorum. Siz deyince Ziraate internetten baktım. Bu şekilde alım satım oranları genelde temiz fiyattan olur. 96.83 ün temiz fiyat olmadığından emin misiniz. Zira kirliyse çok iyi bir oran.
teşekkürler sn pscyo.. ben de kapalıçarşı nadir'i aradım bu arada. dediği ellerinde hiç gram külçe kalmamış aşırı talepten. ama olsaydı 10 gr lığı (sitesinde gram 1134 iken) 11400 den satardım dedi. peki size geri sattığımda dedim. 11280 e alırdım dedi. yani arada tam %1 gibi bir makas vardı. tabi olsaydı :)
Adam zaten benim ne işim var burada ben mimarlıktan anlamam diyip istifa etmiş işi kılıfına uydurmaya çalışmamış pişkin pişkin
Dürüst bir ilahiyatçıymış
Tebrikler
Taş üstünde taş, omuz üstünde baş kalmayıncaya kadar durmayacaklar.
300000 . Sirada unv sinavinda ins.muh giren var.2 matematik yapip muh.giren var.200+ unv.var.var babam var.
Vade sonu dolar 25 olursa da ,yatirdiginiz doları aynen veriyorlarmi
Arkadaşlar küçücük ayrıntıları çoookk büyütüyorsunuz !! Ne yani dekan mimarlık mı yapacak canım. Sadece ( idare ) edecek.
Sizin mantığınızla mesela harp okulu okumayan birisi komutan olur mu ? başkomutan demiyorum bakın, sonra bunu da çarpıtırsınız !! Oysa bir işi yapmak için eğitim almak gerekmiyor. Alaylı diye bir şey var. Canınızı sıkmayın , sıkacak çok şey var. :kahkah:
Artık gülüp gülüp geçiyorum. Yani oturup konuşma- tartışma dönemi kaçırılmış olup delirme- gülme dönemindeyiz.
Hiç birini beceremezlerse bile babasının parası varsa , bir yıl ucuz bir yurtdışı üniversitede gezerek ertesi sene Türkiye' ye itibarlı dönüş yaparlar. Zaten son 20 yılda iyi eğitim almaya çalışmak '' enayilik '' oldu. En iyi üniversiteden en iyi dereceyle mezun olsan bile açıköğretim fakültesi mezunu sadık bir genç kadar iyi bir yaşam süremezsiniz. Tecrübeyle sabittir.
Sayın büyük resim ve paramanya benim de Nisan sonuna kadar 100 TL yeni sözleşme fiyatı en ucuz eski GB Lara göre 250 TL den başlıyor onu söylüyorum.
Depremde ailesini kaybeden ve refakatsiz duruma gelen çocuklara yönelik etkili bir takip mekanizması kurulamaması tartışılırken Diyanet, "Depremzede çocuklar evlat edinebilir mi?" sorusuna dikkati çeken bir yanıt verdi. Yanıtta, evlatlığın mirasçı olma hakkı bulunmadığı belirtilerek, "Evlat edinen ile evlatlık arasında evlenme engeli doğmaz" denildi. Bu cevabın yer aldığı sayfalar, olayın gündeme gelmesinin ardından silindi.
Türk telekom mobil kullanıcısıyım, 5 senedir taahhütlü ve çok uygun fiyatlarla kullandıktan sonra bu sefer 30 TL'den aynı paketin 140 TL'ye çıktığını, tekrar taahhüt verirsem %20 indirimle 116 TL'ye devam ettirebileceklerini söylediler, ben de bir anda 4 kat artış mı olur ayıptır dedim benzer bir paraya, sırf bunların cebine param gitmesin diye vodafone red tarifesine geçtim. İletişim fiyatları uçmuş durumda.
Yarım ekmek arası çeyrek ekmek gibi olmuş.
Patso bunun adı yalancı sosisli derdik dağa ucuzdu
Son günlerde normal mevduat yapan arkadaşlar 35 günlük mü 90 günlük mü mevduat yapıyorsunuz?
Bizim zamanımızda patates ekmek denırdı.. Beslenme cantamızda da da haftanın bur gunu olurdu.. Ama içecek cok olmazdı.. Okula gıderken para nerde
Bizde zamanında ekmek arası hıyar domates biber yerdik peynir yoktu bazen
40 değil 80 TL imiş.. ��
https://i.hizliresim.com/8sjyyn9.png
https://eksisozluk.com/entry/149465198
sitesinden kontrol ettim.. evet 80 TL ye patates dürüm kola. vay amq.
Ben depremden önce İNG de peşin ödemeli KKM yaptım 100 K dolar.
6 ay vadeli , yatırdığın doları merkez bankası kur u ne ise TL ye çevirip anında %10 tl faizi olarak peşin net ödüyor , stopaj 0. Vade sonunda saat 11 den önce haberini verip dolar olarak çekiyorsun , yalnız haber verince ertesi gün ödüyorlar dolar olarak.
Eğer kur artışı olmaz ise vade sonunda %9 TL faizi var ancak bu ayrıntının günümüz Türkiye sinde önemi yok , kur daha hızlı artar diye tahmin ediyorum.
Ez cümle , 100 K dolar yatırıyorsun , 5 K dolar karşılığı TL yi peşin alıyorsun 6 ay vadeli , vade sonu 100 K dolarını 1 gün sonra çekiyorsun