Sayfa 881/1001 İlkİlk ... 381781831871879880881882883891931981 ... SonSon
Arama sonucu : 8005 madde; 7,041 - 7,048 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri( ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları) - VII

1. Arkadaşlar telefon ve internet fiyatları ne olmuş öyle en ucuzu aylık 250 TL den başlıyor yuh milleti soyuyorlar. Kablo net fiyatları bunlar. Kusura bakmayın konu bu değil ama görünce yazmak istedim.

Alıntı Originally Posted by mistyimage Yazıyı Oku
    Fibabank Ddkkm 65k usd. Brüt 7.60 faiz. Faiz peşin ama 3 ay blokeli. 3 ay sonra dolar olarak aynen hesaba dönüş hakkı. TL. kalsın dersen ayrıca net yüzde 9 faiz.

Pixel 7 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Opsiyonlimu?yoksa mevduatmi?

3.  Alıntı Originally Posted by Black Mirror Yazıyı Oku
    Bende takip ediyorum. Henuz Alim yapmak icin uygun seviye neresi karar veremedim. Eurobond fiyati 5 - 6 gundur dusuyor surekli. TR Cds ler yukseliyor muhtemelen , su an hangi seviyede bilmiyorum. Eurobond fiyati nerede dengelenir acaba bilemedim.

Forumdan gorup not defterime kaydettigim dibs ler de var alternatif olarak.

Alintilar ; Garanti bankası 26.7.2023 vadeli USD DIBS (devlet iç borçlanma senedi) . %5.88 net getirili. 400K USD stok mevcut

2. secenek su olabilir belki , mevduat basligindan alinti ; Vakıfbank ÖB. USD Devlet iç borçlanma senedi 32 gün vadeli, %3.75 - Stopaj yok. Tutar yaklaşık 190.000 USD. Repodan dönen müşterileri artık bunu seçiyormuş.

Sn joli ve sn sathyz paylasmisti saniyorum. Tesekkurler.
    İki parametre var biri amerikan tahvil faizi, zira bunun üstüne cds ekleniyor. İkincisi ülke riski.
    Amerikan faizi zaten olması gerekenden yüksek. Cds tarafında ise ekonominin depremin maliyeti ile nasıl baş edeceği konusu önem kazanacak.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

4.  Alıntı Originally Posted by iyimser Yazıyı Oku
    Arkadaşlar telefon ve internet fiyatları ne olmuş öyle en ucuzu aylık 250 TL den başlıyor yuh milleti soyuyorlar. Kablo net fiyatları bunlar. Kusura bakmayın konu bu değil ama görünce yazmak istedim.

Turkcell fiyatları da bu

5. Bende bu eurobondu alım için takip ediyorum. Siz deyince Ziraate internetten baktım. Bu şekilde alım satım oranları genelde temiz fiyattan olur. 96.83 ün temiz fiyat olmadığından emin misiniz. Zira kirliyse çok iyi bir oran.

6.  Alıntı Originally Posted by ozzy Yazıyı Oku
    Bende bu eurobondu alım için takip ediyorum. Siz deyince Ziraate internetten baktım. Bu şekilde alım satım oranları genelde temiz fiyattan olur. 96.83 ün temiz fiyat olmadığından emin misiniz. Zira kirliyse çok iyi bir oran.
    O fiyattan aldım eminim. Geçen ay kupon ödediği için kirli ve temiz fiyat birbirine yakın.

7.  Alıntı Originally Posted by pilavli Yazıyı Oku
    O fiyattan aldım eminim. Geçen ay kupon ödediği için kirli ve temiz fiyat birbirine yakın.
    ben vakıfbanktan baktım 98,43 kirli fiyat var ziraat in komisyonu daha mı dusuk acaba EB larda?

8.  Alıntı Originally Posted by Pscyokinesis Yazıyı Oku
    Kaç tane alacağınıza göre makas değişir .

100 gram mı yoksa 5-10 kilo mu gibi gibi .

İkinci el paket altın alırsanız işçilik ödemezsiniz yoksa en az binde 5 işçilik ödenir has altın fiyatından . Artı al sat farkı .

Bunu ödememek için örneğin 1 kilo alın işçilik yok sadece alım satım makası kiloda 60-70 dolar öderseniz 10 kilo ve üzeri yaparsanız 40-50 dolar olur bu makas .

Ayaklı borsadan teklif verip alabilirsiniz .

Diğer yöntem işçilik vermemek için 1 kilo altını darphaneye verin size çeyrek yarım ne isterseniz versin . Bir kaybınız olmaz pek . Çeyrek yarım kuyumcudan alım satım farkı ödemezsiniz .

Üçüncü ve son yöntem şerit altın almak .

Dövizci damgalı altını istediğiniz kadar kestirip dolar olarak ödeyebilir siniz .

Sonra ucundan keser bozdurursunuz istediğiniz kadarını bunda da işçilik olmaz al sat farkı küçük olduğu için daha fazla olur bir de kestirdiğiniz için terazi farkı olabiliyor güvendiğiniz dövizcide yapmak lazım.
    teşekkürler sn pscyo.. ben de kapalıçarşı nadir'i aradım bu arada. dediği ellerinde hiç gram külçe kalmamış aşırı talepten. ama olsaydı 10 gr lığı (sitesinde gram 1134 iken) 11400 den satardım dedi. peki size geri sattığımda dedim. 11280 e alırdım dedi. yani arada tam %1 gibi bir makas vardı. tabi olsaydı

Sayfa 881/1001 İlkİlk ... 381781831871879880881882883891931981 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •