Arkadaşlar telefon ve internet fiyatları ne olmuş öyle en ucuzu aylık 250 TL den başlıyor yuh milleti soyuyorlar. Kablo net fiyatları bunlar. Kusura bakmayın konu bu değil ama görünce yazmak istedim.
Arkadaşlar telefon ve internet fiyatları ne olmuş öyle en ucuzu aylık 250 TL den başlıyor yuh milleti soyuyorlar. Kablo net fiyatları bunlar. Kusura bakmayın konu bu değil ama görünce yazmak istedim.
İki parametre var biri amerikan tahvil faizi, zira bunun üstüne cds ekleniyor. İkincisi ülke riski.
Amerikan faizi zaten olması gerekenden yüksek. Cds tarafında ise ekonominin depremin maliyeti ile nasıl baş edeceği konusu önem kazanacak.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Bende bu eurobondu alım için takip ediyorum. Siz deyince Ziraate internetten baktım. Bu şekilde alım satım oranları genelde temiz fiyattan olur. 96.83 ün temiz fiyat olmadığından emin misiniz. Zira kirliyse çok iyi bir oran.
teşekkürler sn pscyo.. ben de kapalıçarşı nadir'i aradım bu arada. dediği ellerinde hiç gram külçe kalmamış aşırı talepten. ama olsaydı 10 gr lığı (sitesinde gram 1134 iken) 11400 den satardım dedi. peki size geri sattığımda dedim. 11280 e alırdım dedi. yani arada tam %1 gibi bir makas vardı. tabi olsaydı![]()
Yer İmleri