Transfer ucretini kastediyorsaniz 0.0006; Paribu 0.0005, BTC Turk 0.0005, Koinim 0.0015
Printable View
Leger nano s alirsak
Paribudaki btcleri atabilirmiyiz icine.
Ve bunun icin komisyon oduyormuyuz??
Bilginiz var mi??
SM-G930F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Exchange'den Ledger'a geçmek için prosedür aynı desktop/mobil cüzdana btc çekerkenki gibi işler. Paribu'ya transfer ücreti ödenir, kalan miktar da ledger'in oluşturduğu adrese gelir.
Paribu/Ledger işbirliği falan var mıdır ya da paribu'daki miktar ledger üzerinden kontrol edilebilir mi falan bilmem. Zaten olsa da tavsiye etmem. Exchange'de tutmak en başta mantıklı değil çünkü.
Sagolun.
Ortalik karisik.
Yakinda bitcoin e de bulasirlar.
O yuzden soguk saklamak daha mantikli.
Sent from my SM-G930F using Android mobile app
en güvenli yöntem ucuz sıfır bir notebook'a linux kuracaksinız ve electrum yükleyeceksiniz,btc leri bu cüzdanda saklayacaksınız ve bu makinayı transaction dışında kullanmayacak ve internete bağlamayacaksınız. ssd disk kullanmayın normal disk olsun. diğer bir yöntemde paper wallet bunuda basarken linux'ten şaşmayın ve internete bağlı olmayın. sonuçta windows,android,ios tan uzak durunuz. linuxtede ubuntu falan değil daha hafif dağıtımlar kullanın.bana göre en güvenlisi gentoo ve kendi yapınızı inşaa edin. hardware walletlara güvenmeyin uzak durun.
AŞAĞIDAKI MESAJLAR GELIYOR BITCOIN ILE İLGİKİ SÜREKLI .NEDİR BILEN VARMI?
Hey,
Last time we chatted, I asked what your idea of ‘ultimate financial security’ was, and we received a lot of replies.
So thanks for that!
However, we ALSO received many questions about the membership program that we linked, so I’ll address the main concern here.
When it comes to Bitcoin, one of the most frequently asked questions is: "Isn't Buying Bitcoin risky?"
If I was to say, “No, it carries no risk at all" I would be insulting your intelligence!
In fact, it would be tantamount to fraud!
Because the truth is, it does carry an element of risk as does any investment. Especially if you’re a beginner who signs up to “try it out,” BUT
and here is the kicker...
EVERYONE WHO BROUGHT BITCOIN AT THE BEGINING OF 2017 HAS MADE 300% PROFIT BY DOING NOTHING.
YES, BY DOING NOTHING!
Even after creating the actual software that I was having success with, I still occasionally lost money but I considered the occasional loss as no more than a by-product of investing!
However, I will tell you that this is the exact strategy that I used on my way to becoming a multi-millionaire at age 49…
Buy, HOLD and Make Money - Bitcoin is you way to retirement!
Our membership area is filling up – so you should probably act fast before the price goes up…
Here’s to your minimized risk investments!
Best Wishes,
Bitcoin Brothers
This email is intended for
wonder secrets
113 west 32nd
Paris 75001
United States
http://wondersecretstoday.com
Unsubscribe | Report Abuse
bu işleri hiç bilmem de, iota diye bir coin'den bahsediyorlar, yalnız yurtdışındaki coin sitelerinde alınabiliyormuş. isimleri yanlış hatırlamıyorsam binance ve bitfinex. bu binance ve bitfinex'de biz direk hesap açabiliyor muyuz ? hesap açsak kredi kartıyla direk o sitelerden istediğimiz coin'i alabiliyor muyuz ?
Temmuz başından beri IOTA alıp satıyorum. Bir ara 1$'ı geçti sonra 0.32 $'a kadar indi. Bunda segwit'in ve IOTA'da yaşanan bazı teknik aksaklıkların (ve bunu bazı rakip coin destekçilerinin-özellike Ethereum-haksız şekilde önplana çıkarmasının) etkisi oldu. Ancak bu süreçte IOTA çok büyük firmalarla (Microsoft, Cisco, Wolksvagen, Fujitsu vs.) işbirliği yaparak projesini büyüttü. Zaten projenin detaylarına baktığınızda blockchain'den biraz farklı geliştirdikleri Tangle teknolojisi ile Bitcoin' in yaşadığı birçok problemi (en basitinden 0 masrafla transfer, yüksek ölçeklenebilirlik gibi) mükemmele yakın şekilde çözdüğünü, diğer coinlerden uygulanabilirlik anlamında pozitif ayrıldığını görebilirsiniz. Özellikle IOT cihazların yaygınlaşmasıyla IOTA' nın değerinin muazzam artabileceğini düşünüyorum, bu potansiyeli var. Tüm bunlarla birlikte proje henüz emekleme aşamasında. Özellikle mevcut wallet kısmında sıkıntı yaşıyorlar ancak yakında kullanıma girecek UCL wallet ile bu sıkıntı da çözülecek gibi duruyor.
IOTA' nın soz zamanlarda yükselmesinin nedenleri ise;
- Yukarıda bahsettiğim firmalarla yapılan anlaşmalar
- Özellikle Almanya' nın projeyi desteklemesi
- 1 ay öncesine kadar sadece Bitfinex'te exchange yapılabilirken Binance ve koreli yeni bir exchange'in IOTA' yı eklemesi (diğer birkaç exchange'in sırada olması)
- Yakında UCL wallet'a geçilmesi ile wallet probleminin giderilecek olması
- Üst düzey yöneticilerinin yakında çok daha büyük haberler geleceğini sık sık tekrarlamaları
teşekkürler hocam. binance ve bitfinex'de rahatça hesap açabiliyoruz yani ? kimlik falan mı istiyor ? direk kredi kartı ile alabiliyor muyuz coin, yoksa önce btcturk'ten btc mi transfer yapmak lazım ? direk kredi kartı ile alışveriş varsa harika olur
Bu daha mantikli.
ben de aldım hocam kullanıyorum. Evet atabilirsiniz. Size zaten bitcoin adresi veriyor oraya deposit yapıyorsunuz. Ayrıca ledger kullanırken girş yapmadan önce 8 haneli pin istiyor. bir de kaybolursa diye 24 kelime veriyor. ben uzun süredir kullanıyorum. gayet güvenli tavsiye ederim. bu arada klon bitcoinler(bitcoincash,gold vs.) çıktığı zaman da üzerine yatmıyorlar hesabınıza işleniyor.
Evet.
Paribu goldlari vermedi.
4 5 borsamiz var.
Ve pek guven vermiyorlar.
Az çok biliyorum hocam, bilgilendirmeleriniz için teşekkür ederim. Yalnız anlaşmalar kesin mi, benim anladığım IOTA tarafı ok diyor ama diğer firmalardan henüz ses yok, 14 aralıkta Microsoft ile görüşme varmış sanırım.
Size bir sorum olacak, şu aşamada alma yolunu düşündüğümüzde BTC ya da ETH ile alındığı için dolayısıyla bozdururken de ona bozdurabiliyoruz sadece, bu şartlarda IOTA/BTC paritesi daha önemli gibi, satış yapılan borsa sayısı arttıkça bu sıkıntı çözülür belki gerçi ama bu noktada bir çözüm fikriniz var mı şu an için?
IOTA sahiplerinden David Sonstebo açıklamıştı geçen hafta bildiğim kadarıyla, firmaların hepsinden resmi açıklama geldi mi emin değilim ama bu firmalardan üst düzey yöneticiler konuyu doğrulayan açıklamalr yaptı. Özellikle Fujitsu sürekli bu konuda açıklama yapıyor. Yakında resmi duyurularda gelir bence.
Dediğiniz gibi önce BTC veya ETH'a çevirmek gerekiyor. Ben bunun için Türk exchange' leri kullanıyorum, BTC alıp, sonrasında Bitfinex'ten IOTA'ya çeviriyorum. IOTA/BTC paritesi önemli tabi ki, o da son 1 ayda 0.00004' lerden 0.0002' lere geldi yani 5 kat.
Türk exchange' lerde direkt IOTA/TRY görebilecek miyiz? 2018'de zor bence ama neden olmasın?
IOTA'da mining yoksa dağıtım nasıl gerçekleşti acaba bilgisi olan aydınlatabilir mi?
Bitcoin'de madenden çıkarılmamış paralar orada, hash gücü yeten çıkarsın diyolar. IOTA'ları kim dağıttı? Neye göre dağıttı? Hali hazırda borsalardan başka bir yöntemle dağıtımı var mı? Bence büyük soru işareti. Her şey yükselirken iyi güzel ama bir kötü haber dalgasında ayakta kalan bitcoin olur geri kalan püff olur :)
1300 coin oldu.
Coğu yok olacak.
%60 70 degil belki 90 i
O yuzden bitcoin kral.
Digerleri 3 5 oynamak icin.
Ornegin.
Doge da bekliyorum.
Gene 4 kez yaptigi gibi kosar diye yukari.
Bunca zaman borsada harcadığım zamanıma acıdım....
LSK ve OK de devam, VTC den erken çıkmışım, ADA da takibimde...RISE ı 100 satoshi aşağıdan alım verdiğim için kaçırdım gece...3200 yerine 3300 versem sabah 4100 den satardım
Neyse coin piyasası güzel, teknikte çalışıyor, dolar bazlı kazanç, 7/24 heyecanda cabası :wave:
https://i.hizliresim.com/JObJDn.png
Doge da 4 kez ziplama olmus.
Hep once hacim artmis
Ardindan fiyat.
Sonra fiyat hizli birsekilde cokmus.
Artis
4 8 kat btc bazinda.
;))
Bakalim cikacakmi
Cikarsa biz zamaninda cikabilecekmiyiz.
hocam sierrahash hakkında ne düşünüyorsunuz? şimdilik çalışıyor sistem. ben günde 10 dolar seviyesinde btc kazanıyorum.
Başlık birden hareketlendi. Şifreli paralara ilgi artıyor anlaşılan:) . Bende de stratis var çoğunlukla. Mining yapılamıyor ama masternod olacak. Beklenti büyük ama düzeltme süreci bitmedi henüz.
Allah soyletti insallah 1300 btc miz olur.
Saka bir yana 1250 diyelim.
Zaten herkesin vardir 1000 1200 bitcoin i ;))
;))
Saka bir yana
14 milyon dolar yapiyor.
Ceksen cekemezsin borsalardan
Poloniex 2000 dolar.
Paribu gunde 100 000 veriyor max
Ayda 500 000.
Aman olsunda dert bu olsun.
1300 piyasadaki coin adedi.
Merhaba diyen coin cikarmis.
https://i.hizliresim.com/o644km.jpg
Etheri ve ripple i kacirdim
Ona yanarim.
Bit e girdigim subat mart gibi bunlarada yatirim yapsa idim.
:((
Neyse.
Bakalim.
Neler olacak.
IOTA 1 haftada 3'e katladı nerdeyse, ne Microsoft görüşmesiymiş, yeterince alamadan fırladı.
Duruyor.
Arada bilancolara gore hisselere girer cikardim.
Simdi 0.
Bitcoin ve dolar.
Bistte neler oluyor goruyorsunuz.
Aklin yolu bir.
Yilbasina suslu gostermek icin ite ite cikaracaklar bisti ama.
Tanidigim kimse bistte degil artik.
En inatci uv otokarci bile cekildi.
Ustelik tartisirdik.
Bakalim.
%100 coin...Zaten dolar bazlı yükseliyor, dolara gerek yok bence..
vertcoin i ağustostan beri tutamadık, hep sabırsızlık, 20 kat arttı dolar olarak..0.40$ lardan 8$ lara...5000$ olacaktı 100.000$..İşe bak...Ama alıp bekleyeceğim bir miktar. LSK ve OK ları biraz tutayım..Özellikle LSK den umutluyum bu hafta
2018 de potansiyeli yüksek olan coin tahminleriniz ?
Bilgi sahibi bi arkadaş bana nasıl alim yapılacağını izah etse
HUAWEI TAG-L01 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.