Sayfa 88/1049 İlkİlk ... 3878868788899098138188588 ... SonSon
Arama sonucu : 8390 madde; 697 - 704 arası.

Konu: Bitcoin & Ethereum

1.  Alıntı Originally Posted by fener442 Yazıyı Oku
    Temmuz başından beri IOTA alıp satıyorum. Bir ara 1$'ı geçti sonra 0.32 $'a kadar indi. Bunda segwit'in ve IOTA'da yaşanan bazı teknik aksaklıkların (ve bunu bazı rakip coin destekçilerinin-özellike Ethereum-haksız şekilde önplana çıkarmasının) etkisi oldu. Ancak bu süreçte IOTA çok büyük firmalarla (Microsoft, Cisco, Wolksvagen, Fujitsu vs.) işbirliği yaparak projesini büyüttü. Zaten projenin detaylarına baktığınızda blockchain'den biraz farklı geliştirdikleri Tangle teknolojisi ile Bitcoin' in yaşadığı birçok problemi (en basitinden 0 masrafla transfer, yüksek ölçeklenebilirlik gibi) mükemmele yakın şekilde çözdüğünü, diğer coinlerden uygulanabilirlik anlamında pozitif ayrıldığını görebilirsiniz. Özellikle IOT cihazların yaygınlaşmasıyla IOTA' nın değerinin muazzam artabileceğini düşünüyorum, bu potansiyeli var. Tüm bunlarla birlikte proje henüz emekleme aşamasında. Özellikle mevcut wallet kısmında sıkıntı yaşıyorlar ancak yakında kullanıma girecek UCL wallet ile bu sıkıntı da çözülecek gibi duruyor.
    IOTA' nın soz zamanlarda yükselmesinin nedenleri ise;
    - Yukarıda bahsettiğim firmalarla yapılan anlaşmalar
    - Özellikle Almanya' nın projeyi desteklemesi
    - 1 ay öncesine kadar sadece Bitfinex'te exchange yapılabilirken Binance ve koreli yeni bir exchange'in IOTA' yı eklemesi (diğer birkaç exchange'in sırada olması)
    - Yakında UCL wallet'a geçilmesi ile wallet probleminin giderilecek olması
    - Üst düzey yöneticilerinin yakında çok daha büyük haberler geleceğini sık sık tekrarlamaları
    Az çok biliyorum hocam, bilgilendirmeleriniz için teşekkür ederim. Yalnız anlaşmalar kesin mi, benim anladığım IOTA tarafı ok diyor ama diğer firmalardan henüz ses yok, 14 aralıkta Microsoft ile görüşme varmış sanırım.

Size bir sorum olacak, şu aşamada alma yolunu düşündüğümüzde BTC ya da ETH ile alındığı için dolayısıyla bozdururken de ona bozdurabiliyoruz sadece, bu şartlarda IOTA/BTC paritesi daha önemli gibi, satış yapılan borsa sayısı arttıkça bu sıkıntı çözülür belki gerçi ama bu noktada bir çözüm fikriniz var mı şu an için?

2.  Alıntı Originally Posted by wurddf Yazıyı Oku
    Az çok biliyorum hocam, bilgilendirmeleriniz için teşekkür ederim. Yalnız anlaşmalar kesin mi, benim anladığım IOTA tarafı ok diyor ama diğer firmalardan henüz ses yok, 14 aralıkta Microsoft ile görüşme varmış sanırım.

Size bir sorum olacak, şu aşamada alma yolunu düşündüğümüzde BTC ya da ETH ile alındığı için dolayısıyla bozdururken de ona bozdurabiliyoruz sadece, bu şartlarda IOTA/BTC paritesi daha önemli gibi, satış yapılan borsa sayısı arttıkça bu sıkıntı çözülür belki gerçi ama bu noktada bir çözüm fikriniz var mı şu an için?
    IOTA sahiplerinden David Sonstebo açıklamıştı geçen hafta bildiğim kadarıyla, firmaların hepsinden resmi açıklama geldi mi emin değilim ama bu firmalardan üst düzey yöneticiler konuyu doğrulayan açıklamalr yaptı. Özellikle Fujitsu sürekli bu konuda açıklama yapıyor. Yakında resmi duyurularda gelir bence.

Dediğiniz gibi önce BTC veya ETH'a çevirmek gerekiyor. Ben bunun için Türk exchange' leri kullanıyorum, BTC alıp, sonrasında Bitfinex'ten IOTA'ya çeviriyorum. IOTA/BTC paritesi önemli tabi ki, o da son 1 ayda 0.00004' lerden 0.0002' lere geldi yani 5 kat.

Türk exchange' lerde direkt IOTA/TRY görebilecek miyiz? 2018'de zor bence ama neden olmasın?

3.  Alıntı Originally Posted by fener442 Yazıyı Oku
    IOTA sahiplerinden David Sonstebo açıklamıştı geçen hafta bildiğim kadarıyla, firmaların hepsinden resmi açıklama geldi mi emin değilim ama bu firmalardan üst düzey yöneticiler konuyu doğrulayan açıklamalr yaptı. Özellikle Fujitsu sürekli bu konuda açıklama yapıyor. Yakında resmi duyurularda gelir bence.

Dediğiniz gibi önce BTC veya ETH'a çevirmek gerekiyor. Ben bunun için Türk exchange' leri kullanıyorum, BTC alıp, sonrasında Bitfinex'ten IOTA'ya çeviriyorum. IOTA/BTC paritesi önemli tabi ki, o da son 1 ayda 0.00004' lerden 0.0002' lere geldi yani 5 kat.

Türk exchange' lerde direkt IOTA/TRY görebilecek miyiz? 2018'de zor bence ama neden olmasın?
    Tamam hocam ben de aynı yolu kullanıyorum Binance üzerinden aldım tek fark olarak, sağolun.

4. IOTA'da mining yoksa dağıtım nasıl gerçekleşti acaba bilgisi olan aydınlatabilir mi?

Bitcoin'de madenden çıkarılmamış paralar orada, hash gücü yeten çıkarsın diyolar. IOTA'ları kim dağıttı? Neye göre dağıttı? Hali hazırda borsalardan başka bir yöntemle dağıtımı var mı? Bence büyük soru işareti. Her şey yükselirken iyi güzel ama bir kötü haber dalgasında ayakta kalan bitcoin olur geri kalan püff olur

5.  Alıntı Originally Posted by Patrick Bateman Yazıyı Oku
    IOTA'da mining yoksa dağıtım nasıl gerçekleşti acaba bilgisi olan aydınlatabilir mi?

Bitcoin'de madenden çıkarılmamış paralar orada, hash gücü yeten çıkarsın diyolar. IOTA'ları kim dağıttı? Neye göre dağıttı? Hali hazırda borsalardan başka bir yöntemle dağıtımı var mı? Bence büyük soru işareti. Her şey yükselirken iyi güzel ama bir kötü haber dalgasında ayakta kalan bitcoin olur geri kalan püff olur
    iota,ripple bunlar tam bir üçkağıt mining yok tek elden dağıtım var neye göre kime göre belli değil. tek bir merkezi var, btc veya türevleri ile hiç bir alakaları yok.

6. 1300 coin oldu.

Coğu yok olacak.
    %60 70 degil belki 90 i

O yuzden bitcoin kral.

Digerleri 3 5 oynamak icin.
    Ornegin.
    Doge da bekliyorum.
    Gene 4 kez yaptigi gibi kosar diye yukari.

SM-G930F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

7. Bunca zaman borsada harcadığım zamanıma acıdım....

LSK ve OK de devam, VTC den erken çıkmışım, ADA da takibimde...RISE ı 100 satoshi aşağıdan alım verdiğim için kaçırdım gece...3200 yerine 3300 versem sabah 4100 den satardım

Neyse coin piyasası güzel, teknikte çalışıyor, dolar bazlı kazanç, 7/24 heyecanda cabası

8.  Alıntı Originally Posted by powerpc Yazıyı Oku
    iota,ripple bunlar tam bir üçkağıt mining yok tek elden dağıtım var neye göre kime göre belli değil. tek bir merkezi var, btc veya türevleri ile hiç bir alakaları yok.
    ripple için üçkağıt demek zor. Sağlam coindir. Ama dezavantajı bankalarla alakası olması. O nedenle 0,25$ civarlarında dolanır durur, devamlı kontrol altında..

Sayfa 88/1049 İlkİlk ... 3878868788899098138188588 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •