Sayfa 85/1049 İlkİlk ... 3575838485868795135185585 ... SonSon
Arama sonucu : 8390 madde; 673 - 680 arası.

Konu: Bitcoin & Ethereum

1.  Alıntı Originally Posted by Discover Yazıyı Oku
    Cok sikayet goruyorum.

Tabi musteri sayisi artti.
    20 30 binden 100 binlere geldi diyorlar musteri sayilari

SM-G930F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    sistemin kaldırmaması değil sorun, ani yükselişte sistemi kapatıyorlar ve emriniz varsa bile yerine gelmiyor. ama düşüşte sistem nasıl oluyorsa açılıyor. yani bu şirketler yatırımcıya değil kendilerine çalışıyorlar.

2. Teknoliji firmasi ama akil uyaniklikta.

9000 e dustu bizde 42 43 000 tl.
    11 000 dolar hala .

Kendileri ucuzdan alip dis borsalardan satiyor sanirsam .

Cok guven sarsar.

3.  Alıntı Originally Posted by Discover Yazıyı Oku
    Teknoliji firmasi ama akil uyaniklikta.

9000 e dustu bizde 42 43 000 tl.
    11 000 dolar hala .

Kendileri ucuzdan alip dis borsalardan satiyor sanirsam .

Cok guven sarsar.

güven diye bir şey yok zaten, TR borsaları hırsızlık üzerine kurulmuş. şöyle adam gibi bir yerli borsa kurulsa hepsi biter bu dolandırıcıların. utanmadan hala 10500$ dan satıyorlar.

4. Paribu kullanıyorum...En uygun fiyat onda...
    BTC aldıktan sonrada Bittrex e yollarım...Alt coinlerdeyim çoğunlukla

5.  Alıntı Originally Posted by powerpc Yazıyı Oku
    yok bu kötünün iyisi diğer yerli borsalar tam felaket.sizin daha iyi bildiğiniz bir yer varsa oraya geçeriz.
    Paribu yogun gunlerde kilitlense de birkac dakika icinde sayfa tekrar geliyor. Destek hatlarinin hizi fena degil. TL yatirma ve cekme islemleri hizli. Dezavantaji sadece Bitcoin olmasi. Koinim daha cok cokuyor ama normal zamanlarda sikinti yok. Destek hatti mesajiniza donus yapmasa bile isinizi cozuyorlar. Koineks en genis altcoin portfoyune sahip. TL yatirma hizlari iyi, cekme islemleri 1-2 saati bulabiliyor. Destek hatti hem donus yapiyor hem de sorun varsa cozuyorlar. Ustelik cagri merkezleri de var. Donma olayi pek olmuyor. Tek dezavantaji yeni bir borsa oldugu icin kademeler arasi acik. BTC Turk ise bana gore iclerinde en kotusu. Ne isinizi cozuyorlar ne de geri donus yapiyorlar. Ayrica site donup duruyor. Ethereum gecisinde millete komisyonlarda kazik atmaya kalktilar sonra cok tepki gorunce geri adim attilar.

6.  Alıntı Originally Posted by powerpc Yazıyı Oku
    güven diye bir şey yok zaten, TR borsaları hırsızlık üzerine kurulmuş. şöyle adam gibi bir yerli borsa kurulsa hepsi biter bu dolandırıcıların. utanmadan hala 10500$ dan satıyorlar.
    genlerimize işlemiş malesef. kendi milletine güvenemiyorsun

7.  Alıntı Originally Posted by sky Yazıyı Oku
    Paribu yogun gunlerde kilitlense de birkac dakika icinde sayfa tekrar geliyor. Destek hatlarinin hizi fena degil. TL yatirma ve cekme islemleri hizli. Dezavantaji sadece Bitcoin olmasi. Koinim daha cok cokuyor ama normal zamanlarda sikinti yok. Destek hatti mesajiniza donus yapmasa bile isinizi cozuyorlar. Koineks en genis altcoin portfoyune sahip. TL yatirma hizlari iyi, cekme islemleri 1-2 saati bulabiliyor. Destek hatti hem donus yapiyor hem de sorun varsa cozuyorlar. Ustelik cagri merkezleri de var. Donma olayi pek olmuyor. Tek dezavantaji yeni bir borsa oldugu icin kademeler arasi acik. BTC Turk ise bana gore iclerinde en kotusu. Ne isinizi cozuyorlar ne de geri donus yapiyorlar. Ayrica site donup duruyor. Ethereum gecisinde millete komisyonlarda kazik atmaya kalktilar sonra cok tepki gorunce geri adim attilar.
    0.006 btc komisyon yüksek değil mi ?

8.  Alıntı Originally Posted by sky Yazıyı Oku
    Koineks te iyi görünüyor ama BCH,IOTA,ETC satmamaları hayal kırıklığı yaratıyor, ben şu an londra merkezli borsaları inceliyorum bu cex.io için ne diyorsunuz.

Sayfa 85/1049 İlkİlk ... 3575838485868795135185585 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •