https://i.hizliresim.com/p5L80J.png
benim hesapta bu şekilde görünüyor arayıp sorduğumda normal olduğunu söylemişlerdi bu duruma çok sinirlendim şimdi yarın çok pis fırça kayacağım.
Printable View
https://i.hizliresim.com/p5L80J.png
benim hesapta bu şekilde görünüyor arayıp sorduğumda normal olduğunu söylemişlerdi bu duruma çok sinirlendim şimdi yarın çok pis fırça kayacağım.
İş Yatırımda istediğiniz fonda değerlendirebiliyorsunuz valörlü fon alımında :)
TCD bugünden geriye dönük olarak 1 haftadır yerinde sayıyor galiba.
1 ileri 1 geri gibi.
Hesaplayan oldumu
Gerçi yujinin tablosunda haftalık 106 gözüküyor ama, emin olamadım.
Boyle olursa yarabbi sukur.derim.yarin da 13 e kadar onemli endeks salarsa ,tam salar aksama dogruSM-A405FN cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yenisiniz heyecanınızı anlıyorum.Biz bir gecede % 6 kayıplarıda gördük tcd de. Biraz sabır lazım. Ben 6 aydır Tcd deyim. Bu süreçte % 10 artan endekse rağmen % 90 yapan bir fon. Çok kısa vade bakılacak bir fon değil, biraz süreyi uzun tutarak ve kendinize uygun, kafaya takmayacağınız bir kaybı göze alarak taşıyın bu fonu.Risk seviyesi 7 olan bir fonda olduğunuzu da unutmayın.
değişken fonlara fazla ilgi göstermeyen bir yatırımcı kişiliğim olmasına rağmen borsanın düşüp, tahvil faizlerinin de yükseldiği bir günde 0,25 getirmesi dikkatimi çekti. Yine aylıktan yıllığa kadar istikrarlı getirisi var. Acaba bu fon neye yatırım yapıyor? Portföyünnde riskli tahviller falan olabilir mi? özrllikle bu noktada tereddütlerim olmasa biraz alsam diye düşüneceğim. Bu kudaki fikirlerinizi merak ediyorum üstatlar
TCD tacirler yatırım da -0.37 yazıyor
tacirler yatırımın ciddi miktarda endeks satış pozu mevcut.Umarım tcd ye etkisi olur.
SM-J710FQ cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Dedigim gibi tahmin falani bos verin zamaninizi kayp etmeyin bosuna
Nazar degmis olduk
Fonlar yil sonu hedeflerini gerceklestirdigi icin cok kasmiyorlar.
SM-J730F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Azer bulbul bir oku ufle biz ne yapalim aslan parcasi.SM-J730F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
tacirlerin getirisi kadar götürüsü de muhteşem oluyor %-1,5841
acc ise yeni sıtratejisi doğrultusunda vermeden almaya devam ediyor %-0,4678
yani sürekli düşen fon moduna geçmiş.
hisse fonlarda tatlı para dönemi bitmiş gibi geliyor bana. bundan sonra daha dikkatli olmamız gerekecek. fazla açılmamak lazım.
üstatlar dün gece sorduğum fonun adını yazmamışım özür dilerim.
QİNVEST PORTFÖY DEĞİŞKEN FON
Son Fiyat (TL) 0,058693
Günlük Getiri %0,1587
Son 1 Ay Getirisi %3,238233
Son 3 Ay Getirisi %7,818212
Son 6 Ay Getirisi %17,840866
Son 1 Yıl Getirisi %31,274883
dünkü hengamede dahi 0,16 getirmiş. aylıktan yıllığa kadar da az ama güzel bir getiri eğrisi var. bu fonun içeriğini merak ettim, riskli özel sektör tahvilleri falan oluyor mu? az ve öz olmakla birlikte istikrarlı bir getirisi var. normalde değişkenlere mesafeli dururum ama bu fon ilgimi çekti. sizler ne dersiniz?
Tcd anladikta, AIS -0.15 kira setifikasi..daha once dedigim gibi doviz artisi risk olarak goruluyor
SM-A405FN cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Dostum Ben kucuk yatirimciyim
Paramin da kucuk kismi tcd de. Baskasi ppf osd eib falan. En azindan tcd zarari kurtarsin
Tacirler 7 derece riskte.
Eib gobi fonlar nazar degmesin istikrarli positif by durumda kotu degil. Kac ay once dollar 5.95 til Sony demistim. Postumu bulamadim
Cok yatirimci sayisi zehire donuyor. Kisa vadeli isine sadece uzman bakar. 1 aydir tcd deyim. Ppf nin kac kati kat vermis. Kurtarmamiz icin webcim 1 hafta kayb olmasi gerekiyor
hisse yoğunlara ara vermenin zamanı geldi son 2 haftayı geri götürdüler neredeyse.
Yapı kredi para piyasası fonu eksi getirmiş ppf lerde eksi getirebiliyor mu ya ?
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
doların 10. aydaki benzer hareketinde tcd iki hafta üst üste kayıplar yaşamış %-12 civarı götürüsü olmuş. şuan ki doviz hareketinde de benzer çizgiyi koruyor.
Tamda benzer bir konuyu Kemal Derviş'ten okurken sizin yazıyı görünce alttaki yazıyı paylaşmak istedim.
Cronies Everywhere :)
From the Middle East and Russia to China and many other countries around the world, crony capitalism is alive and well. But what does this well-worn term actually mean in practice, and can it tell us anything about the likely fate of Russian kleptocracy, Chinese "state capitalism," or Middle Eastern rentier states?
Kaynak: https://www.project-syndicate.org/on...r=accesspaylog
tcd getirideki performansını götürüde'de sergiliyor değişkenler arasında 2. kat farkla en yüksek kayıp tcd'de
diğer fonların perfonsına bakarsak
altın fonları günü ortalama %1 getiri
eurobond fonları %0,70 getiri
hisse yoğun fonlar ortalama %-0,75 götürü