Sayfa 899/1000 İlkİlk ... 399799849889897898899900901909949999 ... SonSon
Arama sonucu : 7995 madde; 7,185 - 7,192 arası.

Konu: YATIRIM FONLARI II ( & Mevduat faizi karşılığı oranları)

Duhul
    Feb 2019
    İkamet
    Emmiden hakiki yalanlar
    Gönderi
    7,825
    Fonlar yil sonu hedeflerini gerceklestirdigi icin cok kasmiyorlar.

SM-J730F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Selamlar. Burada yazmış olduğum bilgi, yorum ve düşünceler tavsiye ve yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Webster üstad nerede diye sormayın, işte burada: https://www.hisse.net/topluluk/showthread.php?t=45203

2.  Alıntı Originally Posted by shangil Yazıyı Oku
    Dedigim gibi tahmin falani bos verin zamaninizi kayp etmeyin bosuna
    Nazar degmis olduk
    üstadım borsanın tadı kaçıyor. tcd'nin yapacağı çok fazla bir şey yok. bazan türev mürev kurtarır ama trent bozulursa hızla çakılırız kurtuluş olmaz.

Duhul
    Feb 2019
    İkamet
    Emmiden hakiki yalanlar
    Gönderi
    7,825
    Azer bulbul bir oku ufle biz ne yapalim aslan parcasi.
     Alıntı Originally Posted by shangil Yazıyı Oku
    Dedigim gibi tahmin falani bos verin zamaninizi kayp etmeyin bosuna
    Nazar degmis olduk
    Selamlar. Burada yazmış olduğum bilgi, yorum ve düşünceler tavsiye ve yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Webster üstad nerede diye sormayın, işte burada: https://www.hisse.net/topluluk/showthread.php?t=45203

4. tacirlerin getirisi kadar götürüsü de muhteşem oluyor %-1,5841
    acc ise yeni sıtratejisi doğrultusunda vermeden almaya devam ediyor %-0,4678
    yani sürekli düşen fon moduna geçmiş.
    hisse fonlarda tatlı para dönemi bitmiş gibi geliyor bana. bundan sonra daha dikkatli olmamız gerekecek. fazla açılmamak lazım.

5. üstatlar dün gece sorduğum fonun adını yazmamışım özür dilerim.
    QİNVEST PORTFÖY DEĞİŞKEN FON
    Son Fiyat (TL) 0,058693
    Günlük Getiri %0,1587
    Son 1 Ay Getirisi %3,238233
    Son 3 Ay Getirisi %7,818212
    Son 6 Ay Getirisi %17,840866
    Son 1 Yıl Getirisi %31,274883
    dünkü hengamede dahi 0,16 getirmiş. aylıktan yıllığa kadar da az ama güzel bir getiri eğrisi var. bu fonun içeriğini merak ettim, riskli özel sektör tahvilleri falan oluyor mu? az ve öz olmakla birlikte istikrarlı bir getirisi var. normalde değişkenlere mesafeli dururum ama bu fon ilgimi çekti. sizler ne dersiniz?

Tcd anladikta, AIS -0.15 kira setifikasi..daha once dedigim gibi doviz artisi risk olarak goruluyor

SM-A405FN cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

7.  Alıntı Originally Posted by jmk99 Yazıyı Oku
    Azer bulbul bir oku ufle biz ne yapalim aslan parcasi.

Dostum Ben kucuk yatirimciyim
    Paramin da kucuk kismi tcd de. Baskasi ppf osd eib falan. En azindan tcd zarari kurtarsin
    Tacirler 7 derece riskte.
    Eib gobi fonlar nazar degmesin istikrarli positif by durumda kotu degil. Kac ay once dollar 5.95 til Sony demistim. Postumu bulamadim
    Cok yatirimci sayisi zehire donuyor. Kisa vadeli isine sadece uzman bakar. 1 aydir tcd deyim. Ppf nin kac kati kat vermis. Kurtarmamiz icin webcim 1 hafta kayb olmasi gerekiyor

8.  Alıntı Originally Posted by hayrani Yazıyı Oku
    değişken fonlara fazla ilgi göstermeyen bir yatırımcı kişiliğim olmasına rağmen borsanın düşüp, tahvil faizlerinin de yükseldiği bir günde 0,25 getirmesi dikkatimi çekti. Yine aylıktan yıllığa kadar istikrarlı getirisi var. Acaba bu fon neye yatırım yapıyor? Portföyünnde riskli tahviller falan olabilir mi? özrllikle bu noktada tereddütlerim olmasa biraz alsam diye düşüneceğim. Bu kudaki fikirlerinizi merak ediyorum üstatlar
    %70 civarı ters repo, %11 Özel Sektör tahvili, %13 Hisse senedi içeriyor üstadım Getiriyi etkileyen kısım haliyle hisse senetleri. Genelde 4-5'i geçmiyor hisse senedi sayısı.
    Yatırım Tavsiyesi Değildir

Sayfa 899/1000 İlkİlk ... 399799849889897898899900901909949999 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •