Sayfa 897/1000 İlkİlk ... 397797847887895896897898899907947997 ... SonSon
Arama sonucu : 7995 madde; 7,169 - 7,176 arası.

Konu: YATIRIM FONLARI II ( & Mevduat faizi karşılığı oranları)

1.  Alıntı Originally Posted by cerento Yazıyı Oku
    16.12 de ilk hesabıma gectı -1.87 ile ilk gunden 900 tl zarar yazdı beni beklıyomus
    Geçen haftaydı o galiba -1,87
    Halbuki 1 gün öncede 1,5 artı vardı.
    Size denk gelmiş o büyük eksi ama çıkartırsınız zararı sıkıntı etmeyin.
    Dolar, ons, türev falan derken yarında artı gelebilir zayıf bir ihtimalde olsa.

2.  Alıntı Originally Posted by admustafa Yazıyı Oku
    2 TL fiyatının bir laneti var ACC mi geçecek 2 TL'yi TCD'mi merak ediyorum
    Borsanın 2 cent olamaması gibi.
    Dolar arttı gene 2 cent olamayacak

Boyle olursa yarabbi sukur.derim.yarin da 13 e kadar onemli endeks salarsa ,tam salar aksama dogru
     Alıntı Originally Posted by cerento Yazıyı Oku
    ustad zararımız cogalıyo
    ne zaman kara gecicez
    SM-A405FN cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

4.  Alıntı Originally Posted by cerento Yazıyı Oku
    ustad zararımız cogalıyo
    ne zaman kara gecicez
    Yenisiniz heyecanınızı anlıyorum.Biz bir gecede % 6 kayıplarıda gördük tcd de. Biraz sabır lazım. Ben 6 aydır Tcd deyim. Bu süreçte % 10 artan endekse rağmen % 90 yapan bir fon. Çok kısa vade bakılacak bir fon değil, biraz süreyi uzun tutarak ve kendinize uygun, kafaya takmayacağınız bir kaybı göze alarak taşıyın bu fonu.Risk seviyesi 7 olan bir fonda olduğunuzu da unutmayın.

5.  Alıntı Originally Posted by 06acm06 Yazıyı Oku
    Yenisiniz heyecanınızı anlıyorum.Biz bir gecede % 6 kayıplarıda gördük tcd de. Biraz sabır lazım. Ben 6 aydır Tcd deyim. Bu süreçte % 10 artan endekse rağmen % 90 yapan bir fon. Çok kısa vade bakılacak bir fon değil, biraz süreyi uzun tutarak ve kendinize uygun, kafaya takmayacağınız bir kaybı göze alarak taşıyın bu fonu.Risk seviyesi 7 olan bir fonda olduğunuzu da unutmayın.
    fonlarda pek yenı degilim uzun zaman pff iki uc aydır kvba ost kıra sertifika fonlar var tcd ye ilk defa girdim.ilk gun carptı ondan
    bıraz beklemek dogru. hayırlısı.

6. değişken fonlara fazla ilgi göstermeyen bir yatırımcı kişiliğim olmasına rağmen borsanın düşüp, tahvil faizlerinin de yükseldiği bir günde 0,25 getirmesi dikkatimi çekti. Yine aylıktan yıllığa kadar istikrarlı getirisi var. Acaba bu fon neye yatırım yapıyor? Portföyünnde riskli tahviller falan olabilir mi? özrllikle bu noktada tereddütlerim olmasa biraz alsam diye düşüneceğim. Bu kudaki fikirlerinizi merak ediyorum üstatlar

7.  Alıntı Originally Posted by hayrani Yazıyı Oku
    değişken fonlara fazla ilgi göstermeyen bir yatırımcı kişiliğim olmasına rağmen borsanın düşüp, tahvil faizlerinin de yükseldiği bir günde 0,25 getirmesi dikkatimi çekti. Yine aylıktan yıllığa kadar istikrarlı getirisi var. Acaba bu fon neye yatırım yapıyor? Portföyünnde riskli tahviller falan olabilir mi? özrllikle bu noktada tereddütlerim olmasa biraz alsam diye düşüneceğim. Bu kudaki fikirlerinizi merak ediyorum üstatlar
    tcd 0,25 mı

8.  Alıntı Originally Posted by hayrani Yazıyı Oku
    değişken fonlara fazla ilgi göstermeyen bir yatırımcı kişiliğim olmasına rağmen borsanın düşüp, tahvil faizlerinin de yükseldiği bir günde 0,25 getirmesi dikkatimi çekti. Yine aylıktan yıllığa kadar istikrarlı getirisi var. Acaba bu fon neye yatırım yapıyor? Portföyünnde riskli tahviller falan olabilir mi? özrllikle bu noktada tereddütlerim olmasa biraz alsam diye düşüneceğim. Bu kudaki fikirlerinizi merak ediyorum üstatlar
    Üstadım mesajınız bir alıntı veya fon ismi içermediği için biraz gizemli duruyor

Sayfa 897/1000 İlkİlk ... 397797847887895896897898899907947997 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •