Fonlar yil sonu hedeflerini gerceklestirdigi icin cok kasmiyorlar.
SM-J730F cihazmdan hisse.net mobile app kullanarak gnderildi.
Fonlar yil sonu hedeflerini gerceklestirdigi icin cok kasmiyorlar.
SM-J730F cihazmdan hisse.net mobile app kullanarak gnderildi.
Selamlar. Burada yazm olduum bilgi, yorum ve dnceler tavsiye ve yatrm danmanl kapsamnda deildir. Webster stad nerede diye sormayn, ite burada: https://www.hisse.net/topluluk/showthread.php?t=45203
Azer bulbul bir oku ufle biz ne yapalim aslan parcasi.SM-J730F cihazmdan hisse.net mobile app kullanarak gnderildi.
Selamlar. Burada yazm olduum bilgi, yorum ve dnceler tavsiye ve yatrm danmanl kapsamnda deildir. Webster stad nerede diye sormayn, ite burada: https://www.hisse.net/topluluk/showthread.php?t=45203
tacirlerin getirisi kadar gtrs de muhteem oluyor %-1,5841
acc ise yeni stratejisi dorultusunda vermeden almaya devam ediyor %-0,4678
yani srekli den fon moduna gemi.
hisse fonlarda tatl para dnemi bitmi gibi geliyor bana. bundan sonra daha dikkatli olmamz gerekecek. fazla almamak lazm.
statlar dn gece sorduum fonun adn yazmamm zr dilerim.
QNVEST PORTFY DEKEN FON
Son Fiyat (TL) 0,058693
Gnlk Getiri %0,1587
Son 1 Ay Getirisi %3,238233
Son 3 Ay Getirisi %7,818212
Son 6 Ay Getirisi %17,840866
Son 1 Yl Getirisi %31,274883
dnk hengamede dahi 0,16 getirmi. aylktan ylla kadar da az ama gzel bir getiri erisi var. bu fonun ieriini merak ettim, riskli zel sektr tahvilleri falan oluyor mu? az ve z olmakla birlikte istikrarl bir getirisi var. normalde deikenlere mesafeli dururum ama bu fon ilgimi ekti. sizler ne dersiniz?
Tcd anladikta, AIS -0.15 kira setifikasi..daha once dedigim gibi doviz artisi risk olarak goruluyor
SM-A405FN cihazmdan hisse.net mobile app kullanarak gnderildi.
Dostum Ben kucuk yatirimciyim
Paramin da kucuk kismi tcd de. Baskasi ppf osd eib falan. En azindan tcd zarari kurtarsin
Tacirler 7 derece riskte.
Eib gobi fonlar nazar degmesin istikrarli positif by durumda kotu degil. Kac ay once dollar 5.95 til Sony demistim. Postumu bulamadim
Cok yatirimci sayisi zehire donuyor. Kisa vadeli isine sadece uzman bakar. 1 aydir tcd deyim. Ppf nin kac kati kat vermis. Kurtarmamiz icin webcim 1 hafta kayb olmasi gerekiyor
Yer mleri