Twitter da SAYFALAR yüklenmiyor erişim engeli var çoğu hesaplarda Twitter tam kısıtlandı şu an Türkiye’de giren var giremeyen var
Printable View
Twitter da SAYFALAR yüklenmiyor erişim engeli var çoğu hesaplarda Twitter tam kısıtlandı şu an Türkiye’de giren var giremeyen var
Artık pkk için ortadoğu’da gelecek yok. Kandili terkedip Alp dağlarına yuvalansınlar. Alp dağlarından ortabatı ülkesi Fransa’yı haraca bağlarlar. Almanya, İtalya, Avusturya gibi ülkelerden de haraç keserler...
Ortadoğu’da Türkiye tepelerine tepelerine vuruyor. Az kaldı Türk ordusu Kandil’e de basacak. Pılılarını purtularını toplayıp ortabatıya göçsünler....
İşler ciddiye bindi demekki,beter olsun ********ler..
İbneler interti kapatmak nedir,
Hayvanat bahçesinde ne varsa salmışlar.
İlk kan dökülmüş,
1 yıl kadar önce yazmıştım, bu sitenin kıymetini bilin diye, analog dünyasına dönüş başlayacak. Twiter Fransa değilde para yüzünden kapandı, mavi tık ilgi görmedi, elin oğlu paralıya çevirmek için deniyor, aç kapa aç kapa, en kötü ayda 5-10 dolar kullanıcı başı almaya ikna edecek. Daha önce Microsoft yaptı, excell ve ofis ücretsizdi, sonra 100-150 dolara satılmaya başlandı.
Hayvanat bahçesinde hqyvanları salmaları ilginç olmuş
Paris sokaklarına serengeti havası vermişler.
Bu hafta sonuda Fransa’yı ve Avrupa’yı göçertiyor forum ahalisi.
Yine mi pazartesi taban.
adamları yüzyıldan fazladır sömürmüşsün katletmişsin ,etinden sütünden,postundan faydalanmışsın
onların çocukları bunlar ..unutmazlar unutamazlar yara derin
Milli Futbol takımları nerdeyse tamamı siyahi ,ha keza diğer spor branşlarında da durum aynı
atletik yapılarından faydanlanmış ülkeni temsil ettirmişsin şampiyonluklar almışsın bir de bu şekilde sömürmüşsün ..
sonunda ne olmuş yine gördükleri muamele 5.sınıf aşağılanma itilme kakılma
Fransızlar atasözünden habersizler tabi .. ''yediğin hurmalar gün gelir tırmalar '' ..beter olsunlar .
Türkiye 'de böyle bir şey olacağını düşünmek ancak temenniden ibaret kalır
dinamikleri motivasyonu bambaşka
Musk'a Twitter'ı satan elemanlar, giriştikleri yeni bir sosyal medya sitesi kurma işini süratlendirirse Twitter'ın cenaze namazı kısa zamanda kılınır. Musk neredeyse twitter'a her girenden para isteyecek, bu kadar zorlarsan illa ki alternatif bir site çıkar gelir, kendini vazgeçilmez sanıyor. İnternet alemi nice vazgeçilmez sanılan sitelerin mezar taşlarıyla dolu.
Yarın kapanışı vadeli de
620 az üstüyapsın da hareket olsun..
SM-A336E cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
yeni vade çok büyük ihtimalle yatay-aşağı yönlü ağırlıklı olacak. döviz bazlı ucuz kalmamız dışında yukarı yönlü bir hikaye görünürde yok.
%15 faizle zaten mevcut durum düzelemez. kurak bir tarlayı siyerek sulamaya benziyor. yıllık 55 milyar dolar cari açık veren bir ülkeden bahsediyoruz.
cari açık kalemleri belli. zaten potansiyelimiz olan tarım enerji vb sektörlere yatırım yapıp bu cari açığı bitirmeden turizmden gelen döviz de anında buharlaşır.
olur da pala şaşar x30 5 bine değerse bence gayet güzel alım fırsatı olur. o zaman kura çekip rasgele bir x30 hissesi almak lazım.
ulaştırma ile şişirilmiş bir endeks.. buralardan ne thy ne pgs ne de tav alırım..
Tuvalet kağıdı 10 kat daha gidebilir.. ama endeks gitmeyebilir..
Yabancı yok, yatırım yapılamaz seviyedesin, cdsin iflasa yakın.. döviz durumunu bilmeyen yok..
Buraya kadar gelmesi de ayrı bir mucize..
nereden nereye....
[IMG]https://i.hizliresim.com/3cdq7l6.png[/IMG]
Dolar bazlı zayıf kaldık. Ekonomiyi iyileştirecek bir takım geldi. Faizi köklemiyorlar ki bu da borsaya yarar. Ralli mode on kardeşim.
Twitter çok karlı bir platform değil. Yerine gelecek olanda kar etmekte zorlanacaktır. Musk bu nedenle platformu fake hesaplardan kurtarıp, daha formal bir hale getirmeye çalışıyor. Bunuda kırıp dökerek yapıyor.
Temel sorun belli bir noktaya kadar takipçi kazanmak için içerik üretenlerin yani twitterı kullananların, belli bir noktadan sonra twitterı kullandırması.
İşte kimden ücret isteyip kime ücret ödeyeceğiniz sorusu burada ortaya çıkıyor.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
fransa gibi yerde nasıl isyan çıkıyor anlamadım, gidiyosun 2-3 haftalık maaşınla araba alıyosun, 2 aylık maaşınla ev alıyosun, ifade özgürlüğü, modernlik, demokrasi falan her bi halt max seviyede.. böyle değil miydi ?? havalimanından foto atıp -türkiye bi mühendis kaybetti, fransa bi tuvalet terliği kazandı" diye gururla ve sevinç içinde heykiren tayfa böyle anlatıyordu
60 sene evvel cezayir bağımsızlık savaşında fransız ordusu 1,5 milyon cezayirliyi katletmişti, akdeniz ve çöller kan kırmızıya boyanmıştı, modern tarihin en kanlı soykırımlarından biriydi, o esnada cezayir nüfusu 11 milyon, yani nüfusun yüzde 15 kısmını öldürmüş fransızlar.. bugün isyan eden mağripliler onların torunları, helali hoş olsun, az bile yapıyorlar, bu zamana kadar niye beklemişler ki ? sadece mağripliler değil tabii, dedeleri köle edilmiş afrikalılar ve solcu gruplar da sokaklarda, en korkulan ise yıllardır rahatsız olan sarı yelekliler yani fransa taşrasında yaşayan sağcılar da sokağa çıkarsa vay haline macron
bunlar 2-3 nesildir fransada yaşıyor, bunları asimile ederim zannetti fransız orssp çoccukları ama olmadı, onları toplu halde banliyöye tıkmak gettolara sıkıştırmak bi çözümdür zannettiler.. bizim leş tayfa hemen işi kendindan yana yontmaya kalkıyo -yok efendim ders almalıymışız, bizdeki mülteci sorunu da benzermiş.. yok öyle bi şey, bizim geçmişimizde sömürgecilik yok ve suriyeli ıraklı afganlı kültürü bizim kültürden çok uzak değil.. suriye savaşından önce de ana dili arapça olan 3-4 milyon vatandaş vardı zaten.. mesela nobel kazanan aziz sancar demişti- bizim evde arapça konuşulurdu diye, hdp başkanı mithat sancar kuzeni olarak aynı şeyi söylemişti.. yani sokakta karşıdan gelen birinin hataylı mı, yoksa halepli mi olduğunu kolayca ayırdedemez kimse..
Yabancı terk edeli yıllar oldu,kazanırken kimse şikayet etmiyor ama poz gereği yazması kolay..
Hala çok uygun kağıtlar var. AKSEN incelenmeye değer. Fair value 40 gözüküyor. 28 e kısada dalacak gibi. Zaman ayırıp incelemeye değer.
Havacılık var ama vermedim verseydim falan tartışılıyor.
Ekim görmeden neden veresin ki?
En parlak dönemdesin şu an, pahalı olanın 900 göreceğini düşünüyorum ve zerre kadar endişe etmem.
Ha yine virüs olur veya Rusya kaynaklı bir problem o zaman zaten başka ama diğer türlü en parlak dönemde niçin vereyim?
Burada yıllardır olan ve sadece fiyat “geçen sene bu kadardı şimdi bu kadar “ yaklaşımıyla bakan arkadaşlar var.
Ocak ayıydı yanılmıyorsam Ttrak demiştim, şaka yaptığımı 3-5 lot aldığımı, hatta neredeyse pazarladığımı dahi ima edenler olmuştu.
Sebep 8-10 ay önce şu kadardı şimdi 500.
Herhalde bu kadar kaotik dönemde en sağlam durup net getirisi olan şirketkerin başındakilerdendi düzeltme öncesinde.
Elimizde olan kağıtları bir analiz neticesinde alıyoruzdur.
Kaldıracı da (viop ta olduğunuzdan dolayı kaldıraç diyorum) ortama göre ayarlıyoruz.
Çoğu zaman rallilerin içinde olamıyoruz sebebi de hep 3-5 ay önce bu kadardı yaklaşımı.
Ben elimdekilerle devam edeceğim bir süre daha.
Bakalım yol nereye gidecek.
İyi pazarlar.
bu kağıdı sisteme göre al-sat yapmayı düşünüyorum. şimdi grafikte net bir ayı dojisi var.
burada kastım şu: orta-uzun vade yatırım yaparken giriş yapılan yer ve lot sayısı en başlarda çok önemli oluyor. 10 bin liralık almakla 12 bin liralık almak 1 yıl sonrası için çok fark yaratıyor. peki sadece 10 bin lira varken trade ederek lot sayısını artırmak mümkün mü?
sadece grafiğe bakarak bunu bir deneyelim bakalım. her işlemde buraya küsüratına kadar yazacağım. bakalım nasıl bir sonuç çıkacak. biraz da burada tartışılırsa belki bir faydası olur.
peşin peşin yazayım. kağıdın ismi cismi önemli değil. sadece fraktallere göre trade ederek lot sayısını artırmaya yönelik bir deneme. dibin dibini görmüş kağıdı pazarlamak zaten saçma olur.
Kardeş bunlar enejici. Alım fiyatları yukarı giderse kar yazar. Ben yerel seçime kadar elektriğe ve doğalgaza zam beklemiyorum. Bir de yeşil enerji bu doğalgaz yakıp elektrik üretme işinin yerini alıyor. Dikkat et bence. Her şey sıfıra kadar short secbul üstadın belirttiği gibi olmayabilir grafiklerde.
şu anda ek bir hikayeye ihtiyacı yok. %30 iskontolu zaten. abisi aksa da öyle.
burada anlatmaya çalıştığım şey: sadece grafiğe bakarak giriş seviyesinde lot sayısını artırmak mümkün mü? misal tüm imkanlarınla ancak 10 bin liralık alabiliyorsun, bunu disiplinli trade ederek 12 bin liraya nasıl çıkarırırz.
dediğim gibi kağıdın adı önemli değil.
Bu amiral için bisiler dönüyor ama yakında çıkar kokusu,