Sayfa 900/1005 İlkİlk ... 4008008508908988999009019029109501000 ... SonSon
Arama sonucu : 8037 madde; 7,193 - 7,200 arası.

Konu: Viop LI

1.  Alıntı Originally Posted by emregunes Yazıyı Oku
    Yabancı oranı bile yanlış bakılıyor..
    Tl bazlı bakıp %60 dan %27 ye indi demek doğru değil.
    Dolar bazlı bakınca insan vehameti görüyor...
    Atom mühendisi değilim ama bir fark olmaması gerek:
    TL Yabancı/(TL Yabancı+TL Yerli)=(TL Yabancı/USDTRY)/[(TL Yabancı+TL Yerli)/USDTRY]=USD Yabancı/(USD Yabancı+USD Yerli)
    Müzmin bir secbul fanıyız. Yerim, içerim, saplarım. Ey yatırımcı nâdânı terk etmeden yaranı arzulama...DM'den babam sen misin diye sormayın lütfen. Yazdıklarım yatırım tavsiyesi içermez.

Alıntı Originally Posted by el turco Yazıyı Oku
    Hala çok uygun kağıtlar var. AKSEN incelenmeye değer. Fair value 40 gözüküyor. 28 e kısada dalacak gibi. Zaman ayırıp incelemeye değer.
    bu kağıdı sisteme göre al-sat yapmayı düşünüyorum. şimdi grafikte net bir ayı dojisi var.

burada kastım şu: orta-uzun vade yatırım yaparken giriş yapılan yer ve lot sayısı en başlarda çok önemli oluyor. 10 bin liralık almakla 12 bin liralık almak 1 yıl sonrası için çok fark yaratıyor. peki sadece 10 bin lira varken trade ederek lot sayısını artırmak mümkün mü?

sadece grafiğe bakarak bunu bir deneyelim bakalım. her işlemde buraya küsüratına kadar yazacağım. bakalım nasıl bir sonuç çıkacak. biraz da burada tartışılırsa belki bir faydası olur.

peşin peşin yazayım. kağıdın ismi cismi önemli değil. sadece fraktallere göre trade ederek lot sayısını artırmaya yönelik bir deneme. dibin dibini görmüş kağıdı pazarlamak zaten saçma olur.
    audentes Fortuna iuvat

3.  Alıntı Originally Posted by el turco Yazıyı Oku
    bu kağıdı sisteme göre al-sat yapmayı düşünüyorum. şimdi grafikte net bir ayı dojisi var.

burada kastım şu: orta-uzun vade yatırım yaparken giriş yapılan yer ve lot sayısı en başlarda çok önemli oluyor. 10 bin liralık almakla 12 bin liralık almak 1 yıl sonrası için çok fark yaratıyor. peki sadece 10 bin lira varken trade ederek lot sayısını artırmak mümkün mü?

sadece grafiğe bakarak bunu bir deneyelim bakalım. her işlemde buraya küsüratına kadar yazacağım. bakalım nasıl bir sonuç çıkacak. biraz da burada tartışılırsa belki bir faydası olur.

peşin peşin yazayım. kağıdın ismi cismi önemli değil. sadece fraktallere göre trade ederek lot sayısını artırmaya yönelik bir deneme. dibin dibini görmüş kağıdı pazarlamak zaten saçma olur.
    Kardeş bunlar enejici. Alım fiyatları yukarı giderse kar yazar. Ben yerel seçime kadar elektriğe ve doğalgaza zam beklemiyorum. Bir de yeşil enerji bu doğalgaz yakıp elektrik üretme işinin yerini alıyor. Dikkat et bence. Her şey sıfıra kadar short secbul üstadın belirttiği gibi olmayabilir grafiklerde.
    Müzmin bir secbul fanıyız. Yerim, içerim, saplarım. Ey yatırımcı nâdânı terk etmeden yaranı arzulama...DM'den babam sen misin diye sormayın lütfen. Yazdıklarım yatırım tavsiyesi içermez.

4.  Alıntı Originally Posted by Economics Yazıyı Oku
    Atom mühendisi değilim ama bir fark olmaması gerek:
    TL Yabancı/(TL Yabancı+TL Yerli)=(TL Yabancı/USDTRY)/[(TL Yabancı+TL Yerli)/USDTRY]=USD Yabancı/(USD Yabancı+USD Yerli)
    Matriks vs benzeri programınız varsa yabancı takas oranı grağine bakın. Tl yi dolar yapıp bakın bir de..
    Aynı olmaz...

Alıntı Originally Posted by Economics Yazıyı Oku
    Kardeş bunlar enejici. Alım fiyatları yukarı giderse kar yazar. Ben yerel seçime kadar elektriğe ve doğalgaza zam beklemiyorum. Bir de yeşil enerji bu doğalgaz yakıp elektrik üretme işinin yerini alıyor. Dikkat et bence. Her şey sıfıra kadar short secbul üstadın belirttiği gibi olmayabilir grafiklerde.
    şu anda ek bir hikayeye ihtiyacı yok. %30 iskontolu zaten. abisi aksa da öyle.

burada anlatmaya çalıştığım şey: sadece grafiğe bakarak giriş seviyesinde lot sayısını artırmak mümkün mü? misal tüm imkanlarınla ancak 10 bin liralık alabiliyorsun, bunu disiplinli trade ederek 12 bin liraya nasıl çıkarırırz.

dediğim gibi kağıdın adı önemli değil.
    audentes Fortuna iuvat

6.  Alıntı Originally Posted by el turco Yazıyı Oku

burada anlatmaya çalıştığım şey: sadece grafiğe bakarak giriş seviyesinde lot sayısını artırmak mümkün mü? misal tüm imkanlarınla ancak 10 bin liralık alabiliyorsun, bunu disiplinli trade ederek 12 bin liraya nasıl çıkarırırz.

Aksa akrilik olan ise onda potansiyel var gibi gözüküyor. Yüksek ihracat kapasitesi var.

7. Bu amiral için bisiler dönüyor ama yakında çıkar kokusu,
    yazdıklarım asla yatırım tavsiyesi değildir,lütfen forumun ğirişindeki yazıyı okumadan foruma ğirmeyin.232/643

Alıntı Originally Posted by el turco Yazıyı Oku

aksa enerji(aksen) ve aksa farklı gruplara ait.Aksa enerji,Kazancı'lara;Aksa,Dinçkök'lere ait şirketler.Dinçkök'lere ait enerji şirketi Ak Enerji,Aksa Enerji değil.

Sayfa 900/1005 İlkİlk ... 4008008508908988999009019029109501000 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •