daha önce ben bu konuda bir savda bulunmuştum gerçeğinden ayırt edilemeyecek sahte dolarları bas piyasaya sür hem dolar değer kazanamasın hem abd zarar görsün:whistling::whistling:
Printable View
Savaşı başından beri birçok kaynaktan takip ettim, savaşta rusyanın kullandığı teknolojinin arkasında Çin var. Çin'den sürekli teknoloji satın alıyor. Çin doğrudan silah satmıyor olsa da özellikle çip ve elektronik bileşenler Rusyaya Çinden geliyor, karşılığında da Çin Rusyadan ucuz petrol ve hammadde tedarik ediyor.
Tokatlı ne diyorsun bu işe?
TAYYİP ,bilinçli müslümanların oyunu tamamen kaybetti...Bunu da isteyerek yaptı..
https://x.com/i/status/1861524856564518996
Emre güneş hocam bisküviler için tesekkurler
ykbnk 8.5 milyar dolara satıldı hikayesi dolanıyor etrafta.
Onun hocası sensin :)sen eğittin işi abartıp aracı kurum çalışanı gibi elinde pozisyona göre buraya haber yazıyorum diye boş işlere girdi senin oyununda haber yoktur bakmazsın bunu kim öğretti buna öğrencine bunu sor biz soruyoruz topik yeri geldiğinde sorguluyor tokattan haberler koyuyorlar anlasın diye kablolar kısa devre yapıp başka kimliğe giriyor
Trump gelene kadar seksek oynucK pala, oynamayan aç kalır:)
pit,
ykbnk
bofa 300 milyon alışta karşı ayağı ınfo 200 milyon hızlı makinadır eski cazibesini kaybetmiş bana göre.
haber bu yüzden biraz yemleme oyun sahasına oyuncu çekme olabilir.
sanayi verileri geldi tırt , dün şimşek biraz daha karamsar suçlu arıyor twetlerinde şimdi merkez bankası başkanının sunumu varmış onu bekliyor gibi piyasa
püskevitçi dibden dönüya herhal öle bi izlenim veriya bana bir iki gündür.
Çakıcı Samsun dan başlayarak yurt gezisine, halk gorusmelerine başlamış. Yanında da Ogün Samast... Pehey de pehey.. sonra da vatandaş neden göç etmeye çalışıyor diye soruyorlar.
Redmi Note 9 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yunus Paksoy
@yunuspaksoy
·
11s
ÖNEMLİ SON DAKİKA — ABD Başkanı Biden
Önümüzdeki günlerde Gazze'de ateşkes sağlanması amacıyla Türkiye, İsrail, Katar ve diğer ülkelerle birlikte bir hamle daha yapacağız
piyasa bu haberi satın alıyor:)bu bardağın dolu tarafı bir haber daha koyacam
Gönderi
Yeni gönderileri gör
Sohbet
Yunus Paksoy
@yunuspaksoy
ÖNEMLİ â€” “Trump, Biden’ın Ukrayna-Rusya kararına niye sessiz?†diyorduk
Trump’ın Ulusal Güvenlik Danışmanı Waltz, “Biden yönetimi ile aynı görüşteyiz†dedi…
•Dışarıdaki rakiplerimiz geçiş sürecini fırsat olarak görüp bunun bir yönetimi diğerine karşı oynayabilecekleri bir zaman olarak görüyorlarsa yanılıyorlar.
•Biz el eleyiz. Bu geçiş sürecinde ABD olarak tek takımız
•Biden’ın kararı “Kuzey Koreli askerlerin gönderilmesine†bir yanıt
•Biz de şimdi Ukrayna’nın saldırılarını Rusya’nın daha derinlerine yapmasına izin vererek karşılık verdik.
•Tedarik depoları ve hava üsleri gibi yerler vuruluyor. Moskova’ya veya St. Petersburg’a gitmiyorlar
•Caydırıcılık ve barışı nasıl yeniden tesis edebiliriz bunu düşünüyoruz
•Başkan Trump, orada yaşanan katliamdan inanılmaz derecede endişeli
işaretlediğim yeri iyi okuyun bunu satmıyor sonuç olarak şuanda pıst 100 de piyasayı yukarı taşıyana kimse onun pozisyonu önemli şuanda sadece bardağın dolu tarafını görmek istiyor sürü psikolojis bu yönde tamam mı devam mı ne diyecek bakalım.
dostum benim zaten şuan borsada (besteki zorunlu katkı fonum dşında)pozisyonum yok. Bence de yılsonu rallisi yapabilmek için piyasaya olumlu haberler pompalanıyor olabilir. ykbnk hikayesi özelinde ne olumlu ne olumsuz yorumum yok.
ortda tek bir gerçek var şirketlerin bilançoları iyi değil, ve daha önce dediğim gibi 3 çeyrek daha böyle devam eder. İyileşme hikayesini kendim gördüğümde zaten pozisyonlarımı açarım.
bist100 desteğimiz 9450 oldu..2 gün gömçürtme..sağlam mı çürük mü test edelim artık
Erken bosaldi. :evil:
ulen hırsız çoban .ulen algıcı çoban..yukarı trendin başladığını camilerden anons ettireceksin nerdeyse..
:)çocuksun sen büyüde gel şimdi ne anlatsam anlamazsın çünkü dötünle düşünüyorsun beynini kullansan trade ediyorum , vur kaç , badem spor endeks tahtaları bunları yazan adama burayla gelmezsin.
kanal ne onu bir öğren önce teknikçinin kısa vade yol haritasıdır satranç gibi belirlediği tahtalarda bu kanalın içinde oynar taki oyun şah mat olana kadar çocuk.:)git şimdi benden bir elma şekeri ye yapacağın en güzel iş senin burada.
aslında güzel yöntem bak..borsada yukarı trend başladı diye camilerden anons ettirseler valla kimse dolara gitmez..öncesinde bir sela..
Karaduman abi yazdı herif zopayı bıraktı, malesef günün dibi buraya kadarmış yabcak bişii yok, 10890 işaretleyelim bağri :he:
tokatçı ,
okuduğunu anlaman için dötünle değil göz ve beynini kullan dün sabaha alınan mal açılışla teslim edildi koçum ben traderım dün sana söyledim ben istemeden benden kimse para alamaz , almışsada borç sayarım vakti saati geldiğinde tahsil ederim.Dün kapanışta bugun için saatine kadar yazdık.:)
sindo üstad.
eğer boş vaktin varsa. senden rica etsem
XGMYO endeksini formasyon neyse bi bakabilirmisin ? önemli zirveyi geçti. ( Günlük grafta 3 lü tepe )
:drunk: