Sayfa 896/1000 İlkİlk ... 396796846886894895896897898906946996 ... SonSon
Arama sonucu : 8000 madde; 7,161 - 7,168 arası.

Konu: Viop LX

Alıntı Originally Posted by akcay Yazıyı Oku
    Kapalı Çarşı'da sahte para krizi!

Türkiye'deki döviz piyasası, 600 milyon dolar tutarında sahte banknotun dolaşıma girmesiyle büyük bir krize sürüklendi.

Para sayma makineleri ve ATM'ler, sahte paraları tespit edemediği için döviz büroları ve bankalar 50 ve 100 dolarlık banknot alımını durdurdu.

Kapalıçarşı gibi önemli ticaret merkezlerinde döviz trafiği durdu.

Esnaf, tedirginlikle sahte para krizinin bir ay daha sürebileceğini belirtiyor.

Ayrıca, vatandaşlar altına yönelerek güvenli liman arayışına girdi.
    daha önce ben bu konuda bir savda bulunmuştum gerçeğinden ayırt edilemeyecek sahte dolarları bas piyasaya sür hem dolar değer kazanamasın hem abd zarar görsün
    bir halt olacağı yok.

2.  Alıntı Originally Posted by Calibra Yazıyı Oku
    çok radikal bir yorum özellikle kalınlaştırdığım kısım. Biraz daha açabilir miyik ?
    Savaşı başından beri birçok kaynaktan takip ettim, savaşta rusyanın kullandığı teknolojinin arkasında Çin var. Çin'den sürekli teknoloji satın alıyor. Çin doğrudan silah satmıyor olsa da özellikle çip ve elektronik bileşenler Rusyaya Çinden geliyor, karşılığında da Çin Rusyadan ucuz petrol ve hammadde tedarik ediyor.
    Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi degildir..Sadece kendi kişisel görüşlerimdir...

3.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    Badem spor endeks ağırlıklı tahtalarla dün sabah aldıklarımı bugun verdim benim oyunum vur kaç bakalım akşama ucuzluk olursa bir daha bakarız.
    Aynen
    Bu şekilde aldım verdim, vurdum kaçtım şeklinde yazmak bence daha mantıklı

Tohatlı dayucuğum oldum olası ters indikatör görevini üstlenmiş, hiç doğru poz yazmıyo son günlerde
    Eskiden daha başarılıydı
    Hamdım Piştim Yandım

4.  Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    daha önce ben bu konuda bir savda bulunmuştum gerçeğinden ayırt edilemeyecek sahte dolarları bas piyasaya sür hem dolar değer kazanamasın hem abd zarar görsün
    50 dolar hikayesi dolaşıyor
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
    Tokatlı ne diyorsun bu işe?

TAYYİP ,bilinçli müslümanların oyunu tamamen kaybetti...Bunu da isteyerek yaptı..

https://x.com/i/status/1861524856564518996

Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    50 dolar hikayesi dolaşıyor
    darphane dizisi ünlü bu aralar..

caminin altında basıyolar birde... ülkenin hali

7. Emre güneş hocam bisküviler için tesekkurler

8. ykbnk 8.5 milyar dolara satıldı hikayesi dolanıyor etrafta.
    Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi degildir..Sadece kendi kişisel görüşlerimdir...

Sayfa 896/1000 İlkİlk ... 396796846886894895896897898906946996 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •