Sayfa 894/1000 İlkİlk ... 394794844884892893894895896904944994 ... SonSon
Arama sonucu : 8000 madde; 7,145 - 7,152 arası.

Konu: Viop LX

Alıntı Originally Posted by TOKATYILDIZI470 Yazıyı Oku
    akşam .sen uyarınca kapadım...Teşekkürler......
     Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    gece son dakikada kapatıp long oldum derse şaşırırmısın
    bir halt olacağı yok.

2.  Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    gece son dakikada kapatıp long oldum derse şaşırırmısın
    her türlü film var burada +18 dahil bu yüzden pozisyon zenginliği çok
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

endks.vadeliyse tek derdin,banka olmalı..
    hikaye tek

4.  Alıntı Originally Posted by mandradasutvar Yazıyı Oku
    NATO başkanı TUSAŞ i ziyaret etmesi boşuna değildir... İlişkiler düzelecek herhalde .. para da gelir beklentisi oluşması normal.. bizim cocuklar tabiri boşuna söylememiştir geçmişte. Döver de sever de.. sevmesini bekliyoruz şu anda.

Redmi Note 9 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    ABD den bize para gelmez şuanda yaratılan suni hava verilen havanın kalitesi önemli işine geleni içine çekiyor sadece vade sonu sene sonu traderlar hesap kapatacak yoldan arabayı çıkarmadan yavaş yavaş ilerliyor diyelim.Trump ın ekibine bir bak nato geçen gün uyarıda bulundu bunları sattımı yok satmıyorsa sadece bardağın dolu tarafını görmek istiyorsa 2025 de haber üzerine testere piyasası olucak gibi gözüküyor.
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

5.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    Kanalın içinde trade ye devam spotta aldığım tahtalarla yalnız yarın 10-11 barları önem arz eder karar verilecek barlar teknik anlamda yön konusunda.
    Badem spor endeks ağırlıklı tahtalarla dün sabah aldıklarımı bugun verdim benim oyunum vur kaç bakalım akşama ucuzluk olursa bir daha bakarız.
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

6.  Alıntı Originally Posted by pit Yazıyı Oku
    tamamen iç siyasete dönük ifadeler aynı 3.dünya savaşı çıkacak denmesi gibi. Çin içine dahil olmadıkça 3.dünya savaşı çıkamaz. Çıkarsa da 1-2 gün falan sürer
    tv lerde elinde sopa harita karşısında ahkam kesen tiplerin hepsi ukrayna savaşı öncesi rusya 3 günde kievi alır diyorlardı. 3 yıl oldu savaş başlayalı, kuzey koreden asker getirecek duruma kadar düştü putin. Rusya teknoloji üretemeyen, sadece hammadde tedarikçisi bir ülke. Çinden çip ve teknoloji alamasa bitik bir ülke. Uzun vadede bu savunma gücü ve 150 milyonluk nüfusu ile Rusyanın topraklarını koruyabilmesi bile mucize olur. Adamlar kıta kadar bir ülkeyi 150 milyon nüfusla sahiplenmişler.
    Şuan nato dışında etkin ve büyük bir savunma paktı yok. Natodan çıkalım falan diyenlere bakmayın halen o büyük savaş paktında çok önemli bir sandalyeye sahibiz.
    çok radikal bir yorum özellikle kalınlaştırdığım kısım. Biraz daha açabilir miyik ?

Alıntı Originally Posted by pit Yazıyı Oku
    zaten öyle bir irtifaya çıkmadan o hıza ulaşılamaz, yüksek irtifaya çıkmadan o hıza çıkmaya kalkarsan aşırı enerji tüketir menzili kısalır vs vs
    kitlesel koyun dış etken ve parti fanı gibi düşünürsen elbette abd yi kötülersin... koyun sürüsü davranışı bunu gerektirir

dıjjj mikraklarrr.. siyonistler falan filen.

senin ihan bunların yanında uzaktan kumandalı oyuncak gibi kalır.

...

yooğ ben illa koyun gibi düşünecem rasyonellikten uzağım diyosan

şöylede düşünebilirsin.

bu güç... abd nin değil... talibanın veya usame binladinin elinde olsaydı ne olurdu ?

cvp: dünyanın anasını s.............

...

düşünce devamında... tanrı varsa bu gücü abd ye bahşetmiş demekki diyebilmen lazım..

...

yak kalk dua et sen tanrılarına bu teknoloji allahdan abd de diye.

..

tabi beyin lazım..

8. Merkez bankası başkanının bugun sunumu var diyorlar onunda gazı olabilir ona göre takip edin piyasayı .
    kolay gelsin
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

Sayfa 894/1000 İlkİlk ... 394794844884892893894895896904944994 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •