Ben kimseye tapmam dar kafalı yobaz falan da değilim gayet çağdaş yaşayan entellektüel birikimi olan biriyim ama muhalif değilim
Printable View
Bu olayın cılkını çıkardınız... İşin gerçeği tabii ki bu değil. Bu çöp dağlarının olduğu zamanlarda işçiler grev yapmış 15 gün... Çöpleri toplamamışlar... Demokrasi varmış. Şimdi varmı yapabilecek bunu. İnsanlar grev yapmasına rağmen işinden atılmamış. Şimdikiler zaten taşeron. Yasal hakları bile yok. O yıllarda benim yaşadığım şehirde böyle çöp dağları görmedim. Sizinkiler klasik bir şekilde karalamaya devam ediyor.
Ayrıca geçmişte hata yapanlar geçmişte kaldı. Onlar cezasını aldı. Ama onların beceriksizlik ve dürüstlüğünden dolayı meydan böyle bir zihniyete kaldı. Şimdi ki belediye başkanları akp nin her türlü engeline rağmen mükemmel çalışıyor. İnsanlar bu yalan dolan resimleri artık kaale almıyor
TÜİK in müdürünü atıp Berat ın arkadaşını müdür yaptılar
Okullarda da kimlerin müdür olduğu belli
Haa anladım en tehlikelisi zamanında fetullahcılar yapmıştı içki içip namaz kılmayıp ama hocalarına tapanlar yani
Yav arkadaş ben şunu anlamıyorum hırsıza hırsız diyeceksin ben makama saygılıyım şöyle anlatayım belki daha iyi anlarsın or çocuğu apo cb olsa ben ona küfür ederim şahsına makamına değil onun cb olmadı or çocuğu olduğu gerçeğini değiştirmez
Dünyanın bugünkü durumunda
Pazartesi bist 100
artı mı?
eksi mi?
Adam 3 ile 5 i toplayamaz
1500 tl troll maaşına yazı yazıyor
Komedi
Erdoğan Taksim'e yapacağı camiyi 26 yıl önce böyle göstermiş!
Görüntüler 1994 yılının Ocak ayına ait...
https://www.youtube.com/watch?v=2I-srMUBEoY
Taksim Camisi'nin pencere camları takılıyor
https://www.youtube.com/watch?v=Xic_Ua8Rtmg
Bir Caminin projesini 26 yıl önceden düşünen bir liderin aklında daha ne projeler vardır..
Taksim’e caminin uzun hikâyesi...
https://www.turkiyegazetesi.com.tr/y...ur/595567.aspx
Arkadaş bizim reis geçen ispanyaya yardım göndermemişmiydi. Bu ne şimdi? Ispanyollar da amma arsızmış.
https://www.independent.co.uk/news/w...-a9447216.html
Sıkıysa başka bir kanal Erdoğan’ın eski yeni zig zag videolarını yayınlasın. Bir Cumhurbaşkanı düşünün, bir özel kanala çıkıyor, ve diyor ki arkadaşlar kılıçdaroğlunun SSK kaseti hazır mı diyor spiker hazır diyor ve yayınlıyorlar. Kendisi iktidarda, o değil ama ondan devletin emrinde olduğu bir kurumu nasıl yönettiği üzerinden hesap soruluyor üstelik 20 yıl önce oluyor bütün bunlar.. o kadar meraklısın konuşmaya çık tv de karşılıklı tartışın neyde çekiniyorsun?
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Ne hikmetse benim bulunduğum şehirde böyle şeyler görmedim. Büyük şehirlerde hastaneler hala kalabalık. Randevusuz zaten bakmıyorlar. Vatandaş özele gidiyor bunu bildiği için. Zamanında şikayet edenler, şimdi randevusuz tedavi bile olamadığı için nasıl saydırıyor biliyormusun dostum.
bana yukarıya bir tur atacakmış gibi geliyor...Nisan ayında dövizde biraz düzeltme yapar....Mayıs ayında 2.sorti başlar...
Bana göre 81900 salgının sebep olduğu insanı boyutun faturası... ama borsaların salgının ekonomilerde bırakacağı enkazın faturası henüz satın alınmadığını düşünüyorum..
Şurası bir gerçek bazı sektörler daha fazla etkilenecek bu durumdan.
Ona göre fiyatlayıp endeskin değerini oluşturuyorlar. Dipten dönüşte
bankaların geriden geleceğini düşünüyorum. Bu ilelebet gitmez tabi çok güzel fırsatlar bunlar.
Daha önce yaşadığımız hiçbir krize benzemiyor bu.
Yukarı uzun bir trend için daha zamanı var bence. Belli bir bantta al ver piyasası.
Gerçek yukarı trend için daha zamana ihtiyacımız var.
Abd de son 24 saatte 1105 kisi oldu. Olu sayisi 7 bini gecti.
3 gune kalmaz bunlarda 10 bini devirecek
https://img510.yukle.tc/images/83602020-04-04-2001.PNG
Bu grafiği 2001 yılında anayasa kitabı atıldı kriz koptu diyenlere armağan edelim,
Anayasa kitabı almanya ve abd endekslerini de çökertmiş :yes:
Dip Not: bütün krizler boğalar yüzünden çıkıyor sn.secbul'un dediği gibi,
2. Dip not Rahmetli Ecevit zamanında borsamız coşmuş 1.5 senede 10 katına çıkmış
sonra yarısını geri vermişiz o kadar,
fakat 2000 puandan 20.000 puana gitimiş, 7.500 lere geldiğinde ky batmıştı,
ARKADAŞLAR... Bugün 9 aylık kızımı 2 gündür yüksek ateşi olması nedeni ile ANKARA SÖĞÜTÖZÜ ÖZEL MEDİCANA hastanesine götürdüm. Ancak ordaki çocuk doktoru kendimi korumak zorundayım diyerek çocuğun uzaktan sadece ateşini ölçtü ve ezbere bir kaç antibiyotik ve ateş düşürücü yazıp elini bile dokunmadan bizi geri gönderdi. 3 günde ateşi düşmezse bize getirmeyin devlet hastanesine götürün dedi. Daha sonra neye uğradığımızı anlamadan hemen yakınındaki KORU hastanesine götürdüm. Sağolsun ordaki çocuk doktoru inanılmaz bir şekilde ilgilendi ve 1 saatte ateşi düşürdüler. Medicana hastanesindeki doktoru ilgili yerlere elimden geldiği en güçlü şekilde şikayet edeceğim. Demem o ki çoluğunuzu çocuğunuz ANKARA MEDİCANA hastanesine götürmeyin. Oradaki doktorlar hipokrat yemini etmemiş sanırım.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Geçmiş olsun kotancı başkan. Allah acil şifalar versin.
Yönetim la casa del papel 4. Sezona başlamış
https://img510.yukle.tc/images/42102...-04-tupras.PNG
Değişik bir bakış açısı olmas açısından başka bir grafik,
Türaşın 2002 den fiyatlamasını görebildiğim için ordan baz alabildim,
Bu grafikten benim aldığım ders Ayşe, Fatma teyzeler haklı çıkıyor,
Borsada stes çeken yatırımcılarımızın büyük çoğunluğu max kazancı %1400
Ayşe teyzeler altından %2700 alarak 2 ye katlamış
Dolarcı abiler %400 de kalmış
Altın gibi hisse diyerek tüpraşa yatırım yapanlar %2300 getiriye sahip olmuş
Eğer iyi trader değilseniz, piyasaları okuyarak dalgalarda sörf yapamıyorsan
boşuna yatırımları heba etmeyin, gerçek piyasalarda bildiğiniz işi yaparak kazndığınız
paranın bir kısmını tasarruf olarak ayırıp ufak ufak altın biriktirin, ne stres olur
nede paranızı kaptırırsın diye kendime not aldım,
Dip not Tüpraş'ı uygun fiyat yakalarsam çeyrek altınlarımı bozup alabilirim nede olsa altın gibi hisse :rules:
Geçmiş olsun arkadasim. Acil şifalar dilerim. Özel hastaneler de görüntü vardir, genelde riskili herşeyden kacarlar, asıl tababet fakülte hastanelerinde olur. Sonrasında eğitim araştırma hastanelerinde uzman drla olur. Ama burada da asistanlar poliklinik yapar genelde.
Burada 7/24 nöbet tutup farklı seslere tahammülü olmayan arkadaşlar var,İnsanlar onlara cevap vermiyor diye sanıyorlar ki kimsenin söyleyecek sözü yok,kimse gerçekleri görmüyor.İşleri güçleri AKP-Erdoğan karşıtı söylemler,küfür,hakaret,aşağılama…
Boş çaba! Hem Türkiye'yi ,hem de dünyanın diğer ülkelerini görüyoruz,bu krizde ekonomi,sağlık başta olmak üzere hükümet tarih yazıyor...
Komiksin arkadaşım... Böyle bir ortamda vatandaşına para veremiyor, birde üstüne para istiyor. Anlayan anladı zaten. Ülke batık vaziyette. Yabancının ülkemizdeki hisseye dayalı devlet tahvillerindeki kaçışı 100 de 7 e inmiş. Son 30 senenin en kötü yabancı payı. Dünyada kriz yokken bizde sürekli kriz vardı. Sebebi ben yada akp karşıtı olan kişiler değil. Kim o zaman arkadaşım.
Boş boş konuşarak dahada batmayın.
Fikirlere kurşun virüs işlemez :-)
https://i.hizliresim.com/YWXhsf.jpg