İnsanlar hastalıktan ölüyor
Vaka sayısı 20.000 olmuş
Ankara’nın göbeğinde maske yok
Hükümet 10 tl dileniyor
İnsanlar hastalıktan ölüyor
Vaka sayısı 20.000 olmuş
Ankara’nın göbeğinde maske yok
Hükümet 10 tl dileniyor
Thoros, beni altıncı kez hayata döndürdü. Yaşamaktan yoruldum.
Eczacı dalga geçti maske istedim
Çok geç kalmışsın dedi
12 tl ye ağzı düğmeli olanlar 12 idi 85 oldu
Yarın gelir dedi
Gerek yok dedim
Kendim maske yaptım evde
Thoros, beni altıncı kez hayata döndürdü. Yaşamaktan yoruldum.
Benim kadar Atatürkçü Devletçi milli manevi değerlere sahip olsanız keşke ne tirol ü gerçekler bunlar menfaat sağlamak mı komik olmayın sadece maaşımız var hiç bir değere sığınmadan atıp tutun ne haliniz varsa neyi biliyorsanız öyle devam edin kervan yürür
Vay be 10.000 dolar mı... Sen içmişsin be dostum... Tl değil, birde dolar diyon... 10.000 x 6.74= 67400 tl
Asgari ücret 2300 tl, 2300x12= 27600 tl..
Ülkenin 100 de 70 i asgari ücretle çalışıyor..
Vatandaş göremiyor bu dolarları, gören varmı arkadaşlar. Kağıt üstünde sallamak çok çok kolay. Bu zaten akape nin ustalık alanı [emoji23][emoji23]
Kk sgk müdürü iyide hükümet kimin yine muhafazakar kesimin zaten sizin zihniyet sıçtı ülkeye hala sıçan sizingibi yobazlar adam diyor ya yapamıyoruz yaptırmıyorlar kemküm ediyor sorumlu sgk müdürümü oldu bok atacaksınız ya başka ne var eski Türkiye çöpmüş su yokmuş elinizde topu topu 3 tane video var başka ben senin o taptığın şahsın dün evet diyip yarın hayır dediği binlerce video yayınlarım kaldıki sizin güruha ait milyonlarca yalan dolan inkar videoları var onu geçtim 25 yıl önce her şey vardıda onlarda vermediler mi yaladığın adamın sarayında ki teknolojiyi sen 100 yıl sonra göremeyeceksin ondan haberin varmı hala yalıyor töbe yaa
Yer İmleri