Neyse biz iþimize bakalým ..
Yabancý payý 56.3
Neyse biz iþimize bakalým ..
Yabancý payý 56.3
Thoros, beni altýncý kez hayata döndürdü. Yaþamaktan yoruldum.
yarýn EREGL yükseliþ mevzusuna artýk geri dönerse endeks müthiþ bir gün geçirebilir kanaatimce.
Þuan corono ve ekonomik sýkýntý kadar kanser riskiniz var kanser olmamak için nasýl beslenmeli bunu da araþtýrsaniz. Ölüm þekli corono dan farklý deðil. Bana özelden yazýn bu konuda yönlendirme yaparým. Watsap olmak kaydýyla
Mevzuya girmeyeyim diyorum ama bu toplumsal sorun aslýnda..adam tutulmaz fikir tutulur ya da benimsenir..bu aþamaya gelemedik daha..bu aþamaya gelemeyen toplumlarýn burnu b... çýkmaz
Aslýnda pekte adam tutulmuyor yani yinede fikirler benimseniyor yanlýþ yapsada olsun yine kafamýz bir diyorlar
Mesela ayný zihniyet hepsi tarikat misali
Aczmendi ismailoðlu nur Nakþibendi bunlarýn allahýda peygamberide kitabýnda bir ama baþlarýndakiler ayrý ordan çýkan öbürüne gidiyor yani kiþi 2. Planda bence tabiiki
yormayýn sataþmayýn hükümete Reise atýp tytmayýn inanmoyorsanýz inanana saygý duyun bu evrensel gerçeklere uyarsanýz sorun yok Devlet memuruna Cumhurbaþkanýna Hakaretin cezasý belli Deyneksiz köy deðil burasý saat geçti beni yormayýn
Yer Ýmleri