sanki seni takip ediyorum bakmamıştım sen yazınca bakayım saatlık GRAFİĞE haklısın irtifa kaybı devam
Printable View
*s&p/frank gill: Türkiye'de yurt içi ekonomi zayıf olmaya devam ediyor, işsizlik yüksek
*s&p/frank gill: Tcmb'nin kar payi ödemesi dışarıda bırakılır ise türkiye'nin bütçe pozisyonunda zayıflama var
*s&p/frank gill: Türkiye'de güveni artıracak bir ekonomik program gündeme gelebilir
*s&p/frank gill: Güvenin nasıl yeniden tesis edileceği bir soru işareti
*s&p/frank gill: şu anda türkiye için en büyük soru ülke içinde liraya olan zayıf güvenin nasıl yeniden tesis edileceği
*s&p/frank gill: Londra swap faizleri piyasasına geçtiğimiz hafta yapılan müdahalenin önümüzdeki dönede hazine'ye maliyetleri olacağını düşünüyorum
Biride yav he he, frank bir git işine dememiş.
Yok TL ye güven tesisi arkadaş verirsin %40 faiz güven gelir TL ye enflasyon %20 stopajı düşmüş faiz %17 eeee kerizmi ula bu millet negatif faize para bağlasın.
S&P/Frank Gill: Türk lirasının zayıflamaya devam etmesi finans dışı sektör için çok kötü haber olur
Dün bahsettiğim kullanılan oyların tamamının sayılmasını AKP YSK üyesi dillendirmiş. Tamamı sayılırsa Yıldırım kazanır yasal hakkımızı kullanırız demiş.
*s&p/frank gill: Türkiye'nin yurt dışında borçlanma kağıdı ihracında artış kredi notunda baskı yaratmaz
*s&p/frank gill: Türkiye'nin kredi notunun hali hazırda tehlikede olduğunu düşünmüyorum
*s&p/frank gill: Ancak türkiye'nin bilançosunda genişleme devam eder ise endişelerimiz artabilir
Haydi güneşli günler :))) verdiler gene ayarı, güzel mesajları
sevgili tosba yok öyle birşey inanmayın sana gecersiz oysa banada gecersiz oy sana gecerli oysa bana gecereli oy acıklandıktan sonra akp sözcüleri şunu diyecek evet imamoglu kazanmış olabilir biz vatandaşımızın her oyuna sahip çıkma adına itirazlarımızı yaptık deyip konu kapanacagını düşünüyorum olmayacak bir hayalin peşindeler
Çünkü ucuz da ondan. 8 aydır fiyatı artmayan tek şey dolar. Doların enflasyonun altında kaldığı her ay daha da ucuz dolar demek oluyor. Bizim millet işini bilir, ucuzu-tanzimi kaçırmaz :one:
Bence yönetim doları baskılamakla hayatının hatasını yapıyor. Baskıladığı her an talep daha da artıyor. Dedim ya değerli ve az bulunan şeyi ucuzlatırsan talep çok olur
seçimden önce dünyanın en güvenilir secimleri türkiyede yapılır diye boy boy demeçler ver kaybedince meee mee
matematiksel olarak gecersiz oylarin sayimi sonucu secimi kazanma olasiligi: sifirdir (0)
istatistik bilimi diye bir sey var, imkansiz yahu , bi daha yazayim:
i m k a n s i z
İran- ırak savaşında abd İran a uçakların yedek parçalarını vermemişti. İran yedek parça sağlamak için sağlam uçakları parçalamak zorunda kalmıştı.
Eğer Rusya İran ' a lojistik destekte bulunmasa batı silahlarıyla donanmış olan ırak ordusu İran ' ı yerle bir edecekti.
İran; Rusya yardıma gelinceye kadar ' insan seli ' yaratarak dayanabildi. Prometyus 'un cezası olan '' Anlamsızlık ''a düşen bir ırak askeri olayı şöyle anlatıyor : İran askerlerini öldürmenin, biçmenin hiçbir anlamı yoktu çünkü arkasından yine birisi geliyordu. Ne kadar öldürürsen öldür arkasından birisi daha geliyordu .''
Yedek parça olayını şeyine takmayan insanlara böyle bir anekdot paylaşayım.
Moody's: 2019 ve 2020 için abd'de resesyon beklenmiyor
*s&p telekonferansında yapılan anket, katılımcıların çoğunluğunun türkiye'nin ımf programına ihtiyacı olmayacağına inandıklarını gösterdi
Pat pat düşüyor benjamincik...
BIST 97'ye attı kendini +3 yaptı, çok oynak oralarda, bir haber mi var..
5,5715 -0,0506 -0,90%
kayıyorlar
bişeler oldu gene saldı aşağı kendini dolar sebebini bilen var mı ?
ŞU GÖRÜNTÜLERE BİR BAKIN SONUNA KADAR İZLEYİN, PAYLAŞIN, PAYLAŞTIKÇA ÇOĞALSIN, TÜM TÜRKİYE GÖRSÜN...Nasıl gurur verici birşey...Yetim hakkı yedirme, peşkeş çekme, kayırma, belediyelerin içinin boşaltılmasına göz yumma noolursun...ÜLKE NASIL BİR LİDER KAZANDI YILLAR SONRA...ÖZLEDİĞİMİZ...İnsanlar nasıl mutlu, nasıl kucaklayıcı, nasıl istekli, nasıl heyecanlı, nasıl coşkulu, nasıl gururlu...Allah yolunu açık etsin, Allah utandırmasın inşallah...İnsanın ağlayası geliyor, sevinçten uçası geliyor gururdan...Tüm İstanbulun sokaklarını, pazar yerlerini ,meydanlarını dolaşsın inşallah...İnsanlar kucaklasın...Türkiyenin yeniden miladı olsun 31 MART 2019...
http://www.diken.com.tr/imamoglundan...-4Ef56YfLLjqok
PİYASALAR BİLE BELKİ BUNU FİYATLIYOR...
damadın pazartesi açıklayacağı program satın alınıyor olabilir. ilk defa işe yarayacak bişeyler öne sürebilirler, ha yaparlarmı orası ayrı.