Biride yav he he, frank bir git işine dememiş.
Yok TL ye güven tesisi arkadaş verirsin %40 faiz güven gelir TL ye enflasyon %20 stopajı düşmüş faiz %17 eeee kerizmi ula bu millet negatif faize para bağlasın.
Biride yav he he, frank bir git işine dememiş.
Yok TL ye güven tesisi arkadaş verirsin %40 faiz güven gelir TL ye enflasyon %20 stopajı düşmüş faiz %17 eeee kerizmi ula bu millet negatif faize para bağlasın.
Yazdıklarım yatırım önerisi değildir akıllı olun kendi aklınız var ona göre, hele trollseniz uzak durun birader aman aman amannn.
S&P/Frank Gill: Türk lirasının zayıflamaya devam etmesi finans dışı sektör için çok kötü haber olur
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Dün bahsettiğim kullanılan oyların tamamının sayılmasını AKP YSK üyesi dillendirmiş. Tamamı sayılırsa Yıldırım kazanır yasal hakkımızı kullanırız demiş.
*s&p/frank gill: Türkiye'nin yurt dışında borçlanma kağıdı ihracında artış kredi notunda baskı yaratmaz
*s&p/frank gill: Türkiye'nin kredi notunun hali hazırda tehlikede olduğunu düşünmüyorum
*s&p/frank gill: Ancak türkiye'nin bilançosunda genişleme devam eder ise endişelerimiz artabilir
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Haydi güneşli günler)) verdiler gene ayarı, güzel mesajları
Yatirim tavsiyesi icermemektedir. Her yatirim karari duyumlarla degil sahsi arastirmalar ile alinmalidir.
sevgili tosba yok öyle birşey inanmayın sana gecersiz oysa banada gecersiz oy sana gecerli oysa bana gecereli oy acıklandıktan sonra akp sözcüleri şunu diyecek evet imamoglu kazanmış olabilir biz vatandaşımızın her oyuna sahip çıkma adına itirazlarımızı yaptık deyip konu kapanacagını düşünüyorum olmayacak bir hayalin peşindeler
Yer İmleri