Sayfa 911/1000 İlkİlk ... 411811861901909910911912913921961 ... SonSon
Arama sonucu : 8000 madde; 7,281 - 7,288 arası.

Konu: Dolarda Yukselis Kacinilmaz

1.  Alıntı Originally Posted by tospa Yazıyı Oku
    Bizim benjo aşağı salacak gibi yine. Gel sağlı gel mübarek gel.
    sanki seni takip ediyorum bakmamıştım sen yazınca bakayım saatlık GRAFİĞE haklısın irtifa kaybı devam

2.  Alıntı Originally Posted by tospa Yazıyı Oku
    Bizim benjo aşağı salacak gibi yine. Gel sağlı gel mübarek gel.

Gelirse de son bir kez 5,50-5,55 arasına sonra ver elini 6X ...

*s&p/frank gill: Türkiye'de yurt içi ekonomi zayıf olmaya devam ediyor, işsizlik yüksek

*s&p/frank gill: Tcmb'nin kar payi ödemesi dışarıda bırakılır ise türkiye'nin bütçe pozisyonunda zayıflama var

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

*s&p/frank gill: Türkiye'de güveni artıracak bir ekonomik program gündeme gelebilir

*s&p/frank gill: Güvenin nasıl yeniden tesis edileceği bir soru işareti

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

*s&p/frank gill: şu anda türkiye için en büyük soru ülke içinde liraya olan zayıf güvenin nasıl yeniden tesis edileceği

6. Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
    Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!

*s&p/frank gill: Londra swap faizleri piyasasına geçtiğimiz hafta yapılan müdahalenin önümüzdeki dönede hazine'ye maliyetleri olacağını düşünüyorum

Sayfa 911/1000 İlkİlk ... 411811861901909910911912913921961 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •