*s&p/frank gill: Türkiye'de yurt içi ekonomi zayıf olmaya devam ediyor, işsizlik yüksek
*s&p/frank gill: Tcmb'nin kar payi ödemesi dışarıda bırakılır ise türkiye'nin bütçe pozisyonunda zayıflama var
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
*s&p/frank gill: Türkiye'de güveni artıracak bir ekonomik program gündeme gelebilir
*s&p/frank gill: Güvenin nasıl yeniden tesis edileceği bir soru işareti
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
*s&p/frank gill: şu anda türkiye için en büyük soru ülke içinde liraya olan zayıf güvenin nasıl yeniden tesis edileceği
Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!
*s&p/frank gill: Londra swap faizleri piyasasına geçtiğimiz hafta yapılan müdahalenin önümüzdeki dönede hazine'ye maliyetleri olacağını düşünüyorum
Yer İmleri