Takip ettiğim sayım sizin sarı çizgiler Sn Achiles. Umut ettiğim ise 1-2, 1-2, uçuş senaryosu.
Printable View
Bende btc vadeli işlemlerde öyle hissettim kendimi...
Başarılar..
Altı dolu olanlar zihni de yormuyorSM-N935F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Valla Sn JAS ben artık şöyle bakıyorum senaryolara;
A senaryosu diyen küçükler öbekleşiyor,
B senaryosu diyen küçükler de öbekleşiyor, pozisyon alıyorlar,
Orca Köpekbalıkları bakıyor, tabi kendi aralarında anlaşırlarsa hangi sürü daha büyük, ters senaryoya oynayıp ziyafet çekiyorlar...
Arada bir, sardalya yeterli besin kaynağı olmazsa, bir balina veya Büyük Beyaz Köpekbalığı bulup yüzgecinden tutup ters çeviriyorlar, havasız kalıp boğulduktan sonra, onu bi güzel tüketiyorlar....
Ama hiç bir zaman, sardalyaların grafiksiz, senaryosuz kalmasına sürünün dağılmasına müsaade etmiyorlar, çünkü öbür türlü bütün sardalyalar dağılsa, kafasına göre tek başına dolaşmaya başlasalar, Orcalar aç kalacaklar...
Mesele, acaba sardalyalar ne tarafta daha çok toplandı :p
Gelecek ön görülemez, çünkü dinamiktir, ama mevcut verilerle istatistik yapmak kullanışlıdır, yeter ki kalıp erken fark edilsin..
Selamlar..
Günaydın herkese...
Usd 8.50
Dxy 93.42
Bakalım nasıl reaksiyon verecek borsa...
Hadi yine bir çılgınlık yapalım kimsenin almadığı herkesi tokatlayan odas'i alalim mi :)
bogalara zopa var gıbı duruyıı
vermeleri lazım bro...
bu arada sabah sabah twitter da NİLÜFER trend olmuş dış işleri bakanı mevlüt çavuşoğlu NİLÜFER bursa'nın en geri kalmış ilçesi diyor yav...gerçek mi bu? benim bildiğim en nezih ilçesi...değişti mi gerçekten NİLÜFER?
Bence de sağlam dayak var akşam kapandik tribüne geçtik bu hafta işlem yok artık. Belki önümüzdeki haftayı da pas geçeriz bir şey görmez isek
SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
nurinin 1,580 de longta long full long demesinden kıllanmıştım...
şimdi anlaşıldı...
Adamlar işini biliyo, Short giyenlerin shortunu bile aldı. ama ben simitim ile bekliyorum :):oleyo::oleyo:
İlk kez kazanıyoz bırakında eğlenelim :) :drunk::party:
Hala 400 puan içerdeyim bugün çıkar inşallah
haftalık en düşükde kapatmadığı sürece boğalar çok üzülmesine gerenk yok
Şimdilik patlamaktan kurtuldum. Spotta 136900 hedefim var.. Kıpraşmak istemiyorum
Günaydin arkadaşlar
son yükselişte en yüksek daha önce 33 puan düşüş oldu
ve yükseliş devam etti
bu mantıkla
vede fibo atarsak
x100 de 1534-35 önemli yer haline gelir
benim için bugü kritik rakam bu
aynı bakışla viopa bakarsak
bu 40 puan ediyor
1588-40= 1548
https://i.hizliresim.com/dxjwpzf.PNG
Aynen, maliyeti düşük, ta 0.50 lerden beri al sat taşıyorum 3.90 ver 3.00 al ile de okullu abeyimizin ekmeğini de yedik. Çok aşırı ucuz ama ucuz demek gidecek demek değil, sıfırın altı maliyetle beklemek ile buralardan almak farklı şeyler, ben tutmaya devam edeceğim çok zeki çok yetenekli satıp parayı 50 ye katlayacak biri olduğumu düşünmüyorum ne güzel yakaladık işte dursun :)
Bu arada son bilanço ile güncel tahvil faizinde bana göre ederi 4.10, faiz düşerse ederi artar, geçen sefer 3.90 satmamın nedeni çıkıp geri inerken ederi olan değeri aşağı kesmesi idi, şimdi 4.20 çıksın 4.10 geri düşsün gene satarım acımam mekanik bizde işlemler. Ama şu ucuzlukta satıp ne yapacağım anlamsız.
Palacım rica ediyorum. Garanda da vanayı açsan diyorum. anca maliyete geldi e biraz kar lazım
Cami yanına avm dikemedi ondn diyorSM-N935F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
144 onemlı rakam muhtemelen oyalanacak burda.....vob da yukarda 156300 var muhtemel bır tepkı olabılır...orda karar vermelk gerek
Burada yazar olan değerli üstad ALLoFFs'un değerleme yöntemini kullanıyorum 6 senedir, kendi ufak müdahalelerim ile.
Basitçe, firma bugün batsa pozitif veya negatif bir değer kalır elimizde, bunu mevcut faize göre olması gereken FK (4,03) ile topluyorum.
Borçlu şirketlere negatif, varlığı olan şirketlere pozitif bakıyorum.
Şu an 4 senede kendini geri ödemeyen şirketler pahalı arkadaşlar.
MB faizi değil, Tahvil faizi 15'lerin altına düşmeden borsada ciddi ralli beklemek yanlış olur, niye adam parasını garanti yerde park etmeyip riske soksun belki şirket batacak?
:hn: okul diye boşuna demiyorum yav kaç gün önce yukarı rakamlar trend ler yazanlar ne olduda 2 günde hikaye değiştirdi hem burada hem kuşta :)
Fdow da hemen hemen 1.000 puan satış yedi zirveden iyi fena değil
yurtdışı kıpkırmızı.
acaba çöküş başladı da farkında mı değiliz?
Ben tahmin işinde çok başarısızım. Cauti ağabey, Deniz43, stock hoca ben de bunları takip ediyorum.
Ben mevcut cari dönemde mevcut cari koşullara göre neler ucuz (nelerle endeksi overperform edebilirim) bunları bulmakta iyiyim.
İyi olduğum şeye odaklanıyorum, geri kalanını sallamıyorum.
VIOP öğrenmeyi de becerirsek bana yetecek, tahmin hayatım boyunca yapamasam da sorun değil.
Delirtecek beni bu toaso adam inatla tutuyo, endexte kar alıp çıkayım bari yine alır yukarı nasılsa.
https://invst.ly/vss5y
Borsaların Global çıkışı hepimizin bildiği üzere Kasım 2020 başında başladı. O tarihten bakıldığında çok kötü bir durumda değiliz. Yani globalde dönüş başladı ise, eşlik etmeme lüksümüz olmayabilir...
https://i.hizliresim.com/t26oap9.png
https://i.hizliresim.com/ooaz5lz.png
pıst 100 en yukarıdaki 03.08.2021 tarihli graf beklentimizi atmıştık buraya güncellediğimizde son durum hedef hemen hemen gerçekleşmiş.
Pıst 100 1435 çalışmazsa aşağıda 1424 mevcut
Sıkıntıyı tayin edecek dışarısı.
155100 lonk
yav o değilde sil baştan hisse toplamak için şimdi uğraş dur.!!!
https://www.tradingview.com/x/vU5NsMwm/
YAV ARKADAŞ NEDEN BYLE yaparsınız anlamam ki insanların boğa yönlü heyecanlanması normal değilmmi.!!
BAKINIZ HAYVAN GİBİ 2006 KANALI.!!!
endeks burayı aşırtmış daha önce 2020 de aştığında neler olmuş gözde çıban çıkması gibi bir durum oluştu.!!ellemezsen can yakmaz modunda.!!
aynı koşullar aynı senaryo..
MİLLETİN BOĞA YÖNLÜ HEYECANLANMASI normal.!!!
1430 senaryosu üstünde seyirne deva ederse bu potansiyeli korur..
ÇVEREMDE SPOT PİYASA DA 1360 1330 civarı tıpkı benim gibi mallanan çok insan vardı
bu tarz trendler yakalandamadan olmuyor işte DAHA ÖNCE
VADELİ DE 1585 DEĞERİNİN GEÇMİŞTEN GELEN İKİLİ dipin SERT DİRENCİ OLDUĞUNU BUNA DENEYECEKLERİN uzak vade kalması gerektiğini GÜNAHI OLMADIĞINI SÖYLEDİM.!!!
HADİ ŞİMDİ SORUYORUM 5 ay boyunca short TAŞIYACAK BABA YİĞİT VAR MI.!!!
ELDE BAKILAN ARGÜMANLAR GAZA GETİRİCİ...
VE GAYET TARAFSIZ yazdığımı da burada belirttim ..!!