bugun gunluk degıl haftalık bır tahmın yapalım...normal sartlarda yukarda 146 300 var en yuksek....burayı cumaya kadar yukarı kıramazsa..........142500 beklentım mevcut cumaya kadar....kırar vae kapanıs yaparsa sortcular dıkkat etsın...
bugun gunluk degıl haftalık bır tahmın yapalım...normal sartlarda yukarda 146 300 var en yuksek....burayı cumaya kadar yukarı kıramazsa..........142500 beklentım mevcut cumaya kadar....kırar vae kapanıs yaparsa sortcular dıkkat etsın...
147 gecılmezse .....ay sonu 136 beklerım.......takıp edelım.........
hocam sizle paraleliz ..!!
yani bende bunu anlatmaya çalıştım doncian kanalı derken.!!yeşil bar hacimli olmalı.!!ama neden hacimli olsun ki çaktırmadan giderse çok koyar burda ki insanlara.!!kısalarda teyitli destek dirençlerde daha kırılgan olur.!!bu hafta içi full her gün yeşil kapanmalı ki dediğimiz olsun...!!!
asıl tehlike bana göre perşembe cuma kapanışlarında
sayın abka saatliğe bakarsanız kama vs çok şey var onun altına ininiz bist 100 de kısalarda inanılmaz destekler var teyitli...
ama sanki bir tedirginlikte var.!!!
olması gerekn olmuyor sayın abka..dediğinizde haklısınız biz hiç bir tarafın fanatiği olmadık...
ismail hoayı da forexten bilirim.!!!
adamdır.!!
nasıl gormek ıstersenız saatlıklerde tamamlanmıs bır w formasyonu var...ben bakınca oyle yorumluyorum yada bacak yukarı uzayacak
Yer İmleri