145 bin üzeri tutunmamýz lazým çünkü istikrarlý bir yükseliþle buralara geldik.
https://www.bing.com/videos/search?q...7B1D&FORM=VIRE
145 bin üzeri tutunmamýz lazým çünkü istikrarlý bir yükseliþle buralara geldik.
https://www.bing.com/videos/search?q...7B1D&FORM=VIRE
FAÝZLE ALIÞVERÝÞ YAPANIN , FAÝZLE YATIP KALKANIN BURNU B.....K DAN KURTULMAZ.
yatay silekelemeden ziyade bu yukarý yatay çýkýþta SPOT PÝYASA DA çok cabuk salýným gerçekleþiyor...
bunu ben hisse bazýnda UZAKLASILAN ortalamalara düzeltme mahiyetinde dinlenme olarak görsemde tarfi etsemde sert satýþ dalgasýnda SPOTTA silkelenme çok olur.!!
TRENDÝ SPOT BÝST30 þirketlerinde bozulmasa da bu retestler benimgibi karý yüksek olanlarý silkeler ama kolay kolay mal aldýrmaz..bunun hazýrlýðý içinde olabilirler.!!!
ayný oyunu hisse bazýnda enerjisa da yaþadým.!!!tcell de yaþadým .!!ttkom da attýðým taþ ürküttüðüm kuþa deðmedi.!!
ama þuan bakarsak mesela bim toaso kardemir aksa tuprs gibi hisseleri satmak zorunda kalabilirim bunlar yakýn stoplu seyrediyor hatta çoðu karýný artýk al seviyesinde
kardeþim sevilmiyorsun istenmiyorsun ya bir gramda faydan yok ne yön konusunda ne de bu baðlamda .!!!
teknik yalan diyen bir tipsin millet burda teknikle short long yönlü para kýrýyor sen.!!!!
hadi yoluna ya.!!!
aðzýmý bozdurma benim.!!
iþin gücün siyasi algý baþka birþey deðil ..
uzaaaaaaaaaaaaa.
sen nerden biliyorsun leemm..benim bir çok kiþi ile gayet güzel dialogum var, senden 100 kat daha faydalýyým eðer konu buysa saçmalýklarýný al baþkasýna sat.. nezaketten anlamýyosun anladýðýn gibi konuþuruz..konuyu uzatma ve þimdi uzaa.. kimi kovuyorsun sen terbiyesizlik etme.. rezil oldun birde üzerine sývamaya çalýþýyorsun.. ve f. off..viop tan bir nok bildiðin yok algý kasýyorsun burada..
It is not because things are difficult that we do not dare, it is because we do not dare that they are difficult. (Seneca)
viop forumunda yönden bahsediyor cehalet böyle bir þey..yön dediðin iki dakika yerle bir olur.. viopta bir sürü strateji var.. yönlü veya yönsüz.. hatta yön tercihi olmadan da bir çok strateji var.. öðrenmeye çalýþ..
It is not because things are difficult that we do not dare, it is because we do not dare that they are difficult. (Seneca)
siz short dediðinizden bu yana(yüzde 12 gitti) marjý nasýl kontrol ettiniz ve nasýl iflas etmediniz bir türlü anlayamadým..görece vadelisi oldukça sýð..uzak vade az kontratla baþlayarak iþlem açsanýz bile gene bilemedim.!!!
aklýmda deli sorular...ya sýk stop olup deniyorsunuz ya da poz ekliyorsunuz...dikkatli olunuz.!!
pegasusta zamanýnda ayný haltý yaptým hemde burada fenomen denilen zaatla.!!!
ben stop oldum ama diyerek kendini kurtarsa da giren bize girmiþti..
iyi niyetimle yazýyorum...sataþmak deðil
mart ayý düþüþünden önce yine sayfalar dolusu grafik.. "düþmesi imkansýz mutlaka yükselecek" filan diye algý kasmalar..
düþüþ sonrasý tabi hepsi çöp argumanlarýn.. viop farklý bir dunyadýr.. hisse dunyasýna benzemez..
Yer Ýmleri