haftalık en düşükde kapatmadığı sürece boğalar çok üzülmesine gerenk yok
haftalık en düşükde kapatmadığı sürece boğalar çok üzülmesine gerenk yok
y.t.d.
Şimdilik patlamaktan kurtuldum. Spotta 136900 hedefim var.. Kıpraşmak istemiyorum
OMAHALI
Aynen, maliyeti düşük, ta 0.50 lerden beri al sat taşıyorum 3.90 ver 3.00 al ile de okullu abeyimizin ekmeğini de yedik. Çok aşırı ucuz ama ucuz demek gidecek demek değil, sıfırın altı maliyetle beklemek ile buralardan almak farklı şeyler, ben tutmaya devam edeceğim çok zeki çok yetenekli satıp parayı 50 ye katlayacak biri olduğumu düşünmüyorum ne güzel yakaladık işte dursun
Bu arada son bilanço ile güncel tahvil faizinde bana göre ederi 4.10, faiz düşerse ederi artar, geçen sefer 3.90 satmamın nedeni çıkıp geri inerken ederi olan değeri aşağı kesmesi idi, şimdi 4.20 çıksın 4.10 geri düşsün gene satarım acımam mekanik bizde işlemler. Ama şu ucuzlukta satıp ne yapacağım anlamsız.
Palacım rica ediyorum. Garanda da vanayı açsan diyorum. anca maliyete geldi e biraz kar lazım
Cami yanına avm dikemedi ondn diyorSM-N935F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
144 onemlı rakam muhtemelen oyalanacak burda.....vob da yukarda 156300 var muhtemel bır tepkı olabılır...orda karar vermelk gerek
147 gecılmezse .....ay sonu 136 beklerım.......takıp edelım.........
Yer İmleri