haftalýk en düþükde kapatmadýðý sürece boðalar çok üzülmesine gerenk yok
haftalýk en düþükde kapatmadýðý sürece boðalar çok üzülmesine gerenk yok
y.t.d.
Þimdilik patlamaktan kurtuldum. Spotta 136900 hedefim var.. Kýpraþmak istemiyorum
OMAHALI
Aynen, maliyeti düþük, ta 0.50 lerden beri al sat taþýyorum 3.90 ver 3.00 al ile de okullu abeyimizin ekmeðini de yedik. Çok aþýrý ucuz ama ucuz demek gidecek demek deðil, sýfýrýn altý maliyetle beklemek ile buralardan almak farklý þeyler, ben tutmaya devam edeceðim çok zeki çok yetenekli satýp parayý 50 ye katlayacak biri olduðumu düþünmüyorum ne güzel yakaladýk iþte dursun
Bu arada son bilanço ile güncel tahvil faizinde bana göre ederi 4.10, faiz düþerse ederi artar, geçen sefer 3.90 satmamýn nedeni çýkýp geri inerken ederi olan deðeri aþaðý kesmesi idi, þimdi 4.20 çýksýn 4.10 geri düþsün gene satarým acýmam mekanik bizde iþlemler. Ama þu ucuzlukta satýp ne yapacaðým anlamsýz.
Palacým rica ediyorum. Garanda da vanayý açsan diyorum. anca maliyete geldi e biraz kar lazým
Cami yanýna avm dikemedi ondn diyorSM-N935F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
144 onemlý rakam muhtemelen oyalanacak burda.....vob da yukarda 156300 var muhtemel býr tepký olabýlýr...orda karar vermelk gerek
147 gecýlmezse .....ay sonu 136 beklerým.......takýp edelým.........
Yer Ýmleri