Marjlar daralmis -beklenen bir durum- ama bence en zayif ceyregi atlatti. Enerjideki indirimler cok onemli zaten o yuzden aldilar. Elimde malla girdim pazartesi kamyonu dayamazlar ins :)
Printable View
Aldanan ol aldatan olma prensibi de iyi ama acılı, tavsiye etmem. Direkt Allah'dan kaybını katlamalı alırsın, hesabı da kendin yaparsın.
Ben bu şekilde yaşadım sonra bana bir şey ilham oldu. Senin niyetin iyilik yapmak değil Allah'ı ütmek, sen iyilik filan yapma, seni de kimsenin aldatmasına izin vermeyeceğiz şeklinde.
Ne kadar ekmek o kadar köfte prensibi var demiştim.
Kozmik düzende geçerli bir durum daha var
"şikayetlerinizi bize memnuniyetinizi dostlarınıza"
https://eksisozluk.com/sikayetlerini...riniza--150716
Yok abi bugün zayiat var, tamam fışkırtma geliceğini biliyordum da bu kadar fazla olucağını tahmin edemedim, zaten dikkat ettiysen 5500 den sonra şort açtığmı yazdım.
Ayrıca son üç gündür gayet başarılı tahminlerimin olduğunu görmüşsündür, yönü bilsekte trade bambaşka bir olay
gitti arnavut ciğeri,malı kaptırdık palaya, pardon ciğeri :drunk:
Aksam aksam dejiz yatagi ve tepsilerle. Mahalle sokakta ,bebelere iyi geldi kar..
Sa ah ta.erken cay simit yaparız dkm vadide orası ayrı güzel...
Bilmek ile yapmak
Görmek ile bakmak
Dinlemek ile duymak
arasında elbet var fark
Bilsem ki para kaptırdığım parayı pala benden daha hayrlı bir yere kullanacak umrumda olmazdı.
Ama ya şer bir işe kullanacaksa ?
Not:Tahminlerin gayet başarılı. izindeyim.
Genelde hırs ve sabırsızlık olabilir sorun.
Yaşla alakalı 50 nin üzerine atınca geçiyor (azalıyor ):)
Not 2 :Tahminini kaydettim başlığa.Tabiki olur saat 18:10 _09:30 arası ne zaman istersen Bozkurt dostum.
Bugünkü APS değişimi
https://i.hizliresim.com/m07tpqg.jpg
Yok söylenecek her şey söylenmiş, ve her kişiye uygun seçenekler var. Her insan ayrı zaten. Sorun ne tip bir şey sana uygun olur onu bulmak.
Olduğun gibi görün ya da göründüğün gibi ol. O da var, bana göre olduğun gibi görünmek daha risksiz.
Ben getiri odaklı değil risk odaklıyım, o yüzden her dediğim genel doğru olacak diye bir şey yok.
Allah cesaretlileri, cömertleri ve risk alanları sever
Yok be abi ne şiiri.
Ben sadece Trabzon Of a gitmişdim.
Orda arkadaşın teyzesi vardı.
Her bir cümleye "mani "ile cevap veriyordu.
Çok hoşuma gitmişdi.
Ama ne söylersen söyle kesinlikle cevap bu şekildeydi. ve çok hızlı anında.
Lakabı "manici"ymiş yörede. :)
Ben açıkcası sizleri tebessüm ettirmek için yazıyorum.
Anonimdir . Sizler için yazıyorum .Kim beğeniyorsa onundur.
Not : Beğendim ALPER tanıdık geldi
x17 ve x12 rakamları nereden geliyor?Redmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Akşam ve gece iki kopya alıp excelde karşılaştırıyorum.
https://www.borsadirekt.com/canli-piyasa/viop
https://i.hizliresim.com/aqfgev0.JPG
Arçeliğin 4.324.672.000 tl. kazancı/sermayesi 675.728.205=6.40 kat kazanç elde etmiş ama piyasa değeri bu orandan çok daha yüksek,16,97 fk.dan işlem görüyor. 16,97 X 4.324.672.000 = 73.384.083.060 tl.
Genel de sermayesi kadar karlılık sağlayan şirketlerin güncel piyasa değerlerinde Fk.sı 12 olması makbuldür.(sektöre göre değişir)
Şişe den hesap edersek;karlılık 19.345.060.000/sermaye 3.063.214.056 =6.27 kat kazanç elde etmiş X 12 = 72 tl.(bazı rakamları yuvarladım.)
YTD
Komplo teorime göre ihale ile bir havuza borsa verilmiş olabilir.
Yanlışlıkla bir hissede %5'i geçse öğreneceğiz YF'deki adamın kim olduğunu. Bofa bazen açıklama gönderiyor.
YF'deki adam ortaya çıktı!
Niye sildin yaw?!
Ok. Teşekkürler.. sektör ortalaması olarak bakıyorsunuz.
Redmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Butün global ve yerel piyasalar ele geçirilmiş arz talep falan yalan. Yön tahmin etmek yerinde bir karar hele temel analiz tamamen çöpe dönmüş. Uzun vadede en azında yuh bu kadar da olmaz ben satayım kararı için belki.. adamlar devre kesmeye arada 1 cm boşluk birakip döndürüyor. Sonra da arz talep alıcı satıcı pazarda buluşuyor falan... Dünya tek bgisayardan yürüyor arkadaş.. ufak tefek esnemeleri de serbest birakiyorlar ki biz de evet alıcı ve satıcı buluşuyor diyelim. Algoritmalar katman katman yazılmış gibi. Sadece tolerelik işte haber veya yerel spekulatorlere marj bırakıyorlar onun harici excell de belli. Pazartesi saat 15.43 te endeks ne olacak A1 hücresine lavuklar ne girecekse diğer bütün hücreler ona göre değer alıyor.
Redmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
George Soros büyük spekülatör. Adamın değişik ülkelerde değişik fonları var, muhtemelen piramit şeklinde. Bir kola al diyor diğer kola sat diyor. Piramtin altındaki en dipteki fonda yönetici olsan para kazanman zor. George o şekilde içerideki adamların kendini ütmesini engellemiştir.