Sayfa 930/990 İlkİlk ... 430830880920928929930931932940980 ... SonSon
Arama sonucu : 7920 madde; 7,433 - 7,440 arası.

Konu: Viop XLVII

Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Herif kimse yada üst akıl her kimse koskoca bistti parmağı ile oynatıyor, muhtemelen herifte sınırsız mal ve sınırsız para var. Duruma göre yol haritası çiziyor olmalı, biz fakirlerde rüzgarda savrulup duruyoruz
    Eşeği bağla sağlam kazığa,
    Rüzgarla savrulup durma
    Hazır ol her duruma.
    Acımasızdır piyasa borsa,
    unutma !
    "kim kime dum duma"
    Yatırım uzmanı değilim .Aracı kurumlarda bolca uzman ve uzman görüşleri var.

2. Ok. Teşekkürler.. sektör ortalaması olarak bakıyorsunuz.
     Alıntı Originally Posted by dva glaza Yazıyı Oku

Arçeliğin 4.324.672.000 tl. kazancı/sermayesi 675.728.205=6.40 kat kazanç elde etmiş ama piyasa değeri bu orandan çok daha yüksek,16,97 fk.dan işlem görüyor. 16,97 X 4.324.672.000 = 73.384.083.060 tl.

Genel de sermayesi kadar karlılık sağlayan şirketlerin güncel piyasa değerlerinde Fk.sı 12 olması makbuldür.(sektöre göre değişir)
    Şişe den hesap edersek;karlılık 19.345.060.000/sermaye 3.063.214.056 =6.27 kat kazanç elde etmiş X 12 = 72 tl.(bazı rakamları yuvarladım.)

YTD
    Redmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

3.  Alıntı Originally Posted by BaşKara Yazıyı Oku
    Niye sildin yaw?!
    Burası da borsa gibi 5 dakika ayrılıyorsun bir mesaj silinebiliyor.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

4.  Alıntı Originally Posted by mandradasutvar Yazıyı Oku
    Ok. Teşekkürler.. sektör ortalaması olarak bakıyorsunuz.

Evet.
    Rica ederim.

5. Butün global ve yerel piyasalar ele geçirilmiş arz talep falan yalan. Yön tahmin etmek yerinde bir karar hele temel analiz tamamen çöpe dönmüş. Uzun vadede en azında yuh bu kadar da olmaz ben satayım kararı için belki.. adamlar devre kesmeye arada 1 cm boşluk birakip döndürüyor. Sonra da arz talep alıcı satıcı pazarda buluşuyor falan... Dünya tek bgisayardan yürüyor arkadaş.. ufak tefek esnemeleri de serbest birakiyorlar ki biz de evet alıcı ve satıcı buluşuyor diyelim. Algoritmalar katman katman yazılmış gibi. Sadece tolerelik işte haber veya yerel spekulatorlere marj bırakıyorlar onun harici excell de belli. Pazartesi saat 15.43 te endeks ne olacak A1 hücresine lavuklar ne girecekse diğer bütün hücreler ona göre değer alıyor.

6.  Alıntı Originally Posted by ariston Yazıyı Oku
    Burası da borsa gibi 5 dakika ayrılıyorsun bir mesaj silinebiliyor.
    Ben bu aralar çok siliyorum, genelde haber paylaşımlarımı.

7. George Soros büyük spekülatör. Adamın değişik ülkelerde değişik fonları var, muhtemelen piramit şeklinde. Bir kola al diyor diğer kola sat diyor. Piramtin altındaki en dipteki fonda yönetici olsan para kazanman zor. George o şekilde içerideki adamların kendini ütmesini engellemiştir.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

8.  Alıntı Originally Posted by dva glaza Yazıyı Oku
    Ben bu aralar çok siliyorum, genelde haber paylaşımlarımı.
    Aslında haber paylaşımları bu topik için uygun mu bilemiyorum,belkide paylaşmamak daha iyi.

Sayfa 930/990 İlkİlk ... 430830880920928929930931932940980 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •